WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Nie wiem 24 tabletki 9,50, nie wiem ja farmaceuta nie jestem i czy bzdura czh nie to mozesz miec takie zdanie. Ja nie ryzykuje i nie eksperymentuje z lekami skoro tak powiedzial to skads to twierdzenie wynika. A kazdy niech sobie bierze i robi co che, i jesli ktos ma wieksza wiedze ni faemaceuta i sie na tym zna to wolnosc wyboru
pirelka lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Sarcia ja włosy i paznokcie mam super.
Mam pytanie. Nigdy nie pilyscie na zgage tzw. Sodowki? Czyli woda, cukier i sodą oczyszczona? Robi się musujacy napój i naprawdę pomaga. Sama stosowalam w ciazy z córką, bo zgaga chciała mnie dobićWiększość preparatów od zgagi ma niestety cukier lub substancje słodzące - masakra. A mam dni, gdzie zgaga wypala mi wnętrzności
-
nick nieaktualnySabina wrote:Sarcia ja włosy i paznokcie mam super.
Mam pytanie. Nigdy nie pilyscie na zgage tzw. Sodowki? Czyli woda, cukier i sodą oczyszczona? Robi się musujacy napój i naprawdę pomaga. Sama stosowalam w ciazy z córką, bo zgaga chciała mnie dobićWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 11:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Jakie pojemniki?
do garderoby na półki. Mam kilka porządniejszych już i świetnie się spisują na bieliznę, ale te też są sztywne i fajne, a dużo tańsze niż tamte z metalowymi wstawkami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 12:18
-
Mi zapału do porządków starczyło na godzinę
zjadłam przekąskę i w sumie myslę, co wywalić co przesunąć zeby jeszcze miejsce znaleźć. Mam problem z pościeką w snesie kołdy i poduszki. Bo my mieszkanie wynajmujemy i za dużo mebli to tutaj nie ma i jeszcze każdy z innej parafii co zostało po studenckich czasach. Dla małego przeznaczylam osobny pokoj. I tam chcę wstawić takie małe pojedyncze łóżko, dla mnie w razie wu bo ogólnie chce zeby spał w łóżeczku u siebie. Poza tym to łóżko ma duży pojemnik bo to taki tapczanik więc tam mogłabym trzymać pampersy i inne pierdołki, kórych nie muszę miec pod ręką. I teraz rozmyślam co zrobić z pościelą która tam teraz trzymam, poszewki to nic, tylko są tam 3 komolety kołdy i poduszki w tym jedna zimowa wiec gruba. I tak patrzę na nie i nie wiem, chyba kupię w ikei takie duże pudełka i tam je wpakuje i będa stały na szafie
o i moje żale:)
mnie też zgaga męczy czasem, a czasem nawet nie pojedzeniu, tylko jak się położe i głowe mam za nisko to jakby mi się wraca wszytsko. Osttanio też wziełam manti, szwagierka mi dała i nawet przesło.
-
nick nieaktualnyJa wlasnie skonczylam sprzatanie i leze przed wiatraczkiem
na dworze znowu sie zrobilo goraco, szalona ta pogoda.
Mysza, ja nie slyszalam, ze magnez daje takie objawy, kurcze, a biore 3 dziennie.
Mnie od kilku dni lapie zgaga, pomaga guma orbit mietowai duuuzo wody niegazowanej.
Ach, pokrzywa dziala, ciesze sie bardzozobaczymy jak bedzie dalej, ale pije rano i wieczorem.
Co do problemuz wlosami proponuje sciac. Ja mialam wlosy do lopatek, lecialy garsciami, a scielam do ramion i jest duzo lepiej. Ponoc organizm jest tak obciazony ciaza, ze nie ma jak odzywiac wlosow, a jak sie je skraca to one same lepiej sie zachowuja. Szczegolnie polecane jest sciecie przed samym porodem chociaz kilka cm. Ja podcinalam wczoraj delikatnie, a jak sie uda to na koniec sierpnia znowu zetne. Troche szkoda, ale odrosna -
nick nieaktualnyagatia wrote:nie mogę cukru przy cukrzycy ciążowej
Większość preparatów od zgagi ma niestety cukier lub substancje słodzące - masakra. A mam dni, gdzie zgaga wypala mi wnętrzności
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja wczoraj zrobiłam mrożona zieloną herbatę i właśnie popijam. Rewelka... Miało padać od 10... a tu cisza... pogoda przesuneła deszcze na 15-16... zobaczymy. Czekam na ten deszcz z utęsknieniem
Kamcia odbiór, odezwij się, bo przyjadę i łomot spuszczę!