WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksosiu u nas w szpitalu dnoszona liczą 37+1
AISAK tak urodziła koleżanka z wielowodziem, u której w szpitalu wielowodzia nie stwierdzonoPisała mi smsa Jasio jest podłączony pod "infant flow" cokolwiek to znaczy
podobno to jakiś rodzaj CPAP, karmiony jest sonda, ale wszystkie wyniki krwi są ok, cukry ma prawidłowe, chorób zakaźnych nie wykryto, badania ogólne i parametry są prawidłowe. Uffff widziałam go na foto w tych kabelkach, ale kawał chlopaczka, jak na 34 tc
Mój Młody 2 tyg później urodzony i okruszek przy Jasiu
Znowu mam nogi jak balony, kurcze poszłam z Młodym na spacer, na zakupy i nogi mi napuchly. Nie mam chwili, żeby poleżeć, zobaczę, co w piątek ginka na to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 19:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Agatia tez bym chciala... Bede sie niepotrzebnie denerwowac jak mnie przetrzyma... A jak po 40tc to juz w ogole bede prosic malutkiego o wyjscie... Moze nawet okna wtedy pomyje hehe
a ja mam nadzieję, że się zacznie wcześniej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Angela, u Was takie fajne terminy? u nas na praktykę trzeba czekać trzy tygodnie, ostatnio miałam farta, że trafił mi się najbliższy na za dwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 19:57
-
nick nieaktualnyja mam wrażenie, że większość małolatów robi przez wakacje prawko i jest ciężej z wolnym terminem
ale w sierpniu już chcę odpuścić, bo nie czuję się na siłach przy tych upałach, mam nadzieję że mój instruktor nie ma mnie już dośćkazał do skutku zdawać, ewentualnie wrócić w październiku jak wydobrzeję, ale co z dzieckiem??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 20:01
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja mam wrażenie, że większość małolatów robi przez wakacje prawko i jest ciężej z wolnym terminem
ale w sierpniu już chcę odpuścić, bo nie czuję się na siłach przy tych upałach, mam nadzieję że mój instruktor nie ma mnie już dośćkazał do skutku zdawać, ewentualnie wrócić w październiku jak wydobrzeję, ale co z dzieckiem??
Ja bede zdawać nawet jak urodzę, tym razem się nie poddam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:no też bym tak chciała, boję się tylko że nie będę miała z kim dziecka zostawić, a jeździć z fotelikiem też ciężko
-
nick nieaktualnyAngela, wydaje mi się że nadal można, ja teorię w sobotę zdawałam, było to co prawda w grudniu, ale przy zapisie widziałam też możliwość praktyki. Dobrze byłoby też wykupić jazdy przed egzaminem, a mój instruktor jeździ od 7 do 17, więc mąż musiałby wtedy zdalnie pracować, a ja się dogadać żeby ktoś przyjechał pod dom i również odwiózł, żeby zaoszczędzić czas, bo jednak na obrzeżach mieszkamy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny