WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Claudiuszek
Moja koleżanka, ktora rodziła w styczniu, poleca ten materacyk krzys aloesowy i ja tez mam zamiar go zamówić
Anulka
Jak ja Cie rozumiem z tym brzuszkiemmnie mój tez czesto pobolewa, mimo tego ze ciagle leze
ale zostało juz malutko i na pewno damy radę
-
claudiuszek wrote:myślałam o ujastku, ale zdecydowałam się na szpital na Siemiradzkiego- mniejszy młyn mają
[/QUO
Tylko z tego co wiem to np za salę pojedynczą trzeba płacić a w ujastku nie ja w sumie uważam że wszystko zależy od zmiany na jaką się trafi
-
nick nieaktualny
-
Skali89 wrote:claudiuszek wrote:myślałam o ujastku, ale zdecydowałam się na szpital na Siemiradzkiego- mniejszy młyn mają
[/QUO
Tylko z tego co wiem to np za salę pojedynczą trzeba płacić a w ujastku nie ja w sumie uważam że wszystko zależy od zmiany na jaką się trafi
ja mam tam jednoosobową salę do porodu rodzinnego w gratisie za uczestnictwo w ich szkole rodzeniaNawet ją sobie pooglądałam i gdybym nie musiała rodzić to mogłabym tam zamieszkać
Wiadomo-wszystko zależy od zmiany... ja już nawet nie chce myśleć co to będzie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja jak wejdę na stronę "rodzić po ludzku" to opinie są pół na pół, mam już wybrany szpital i tego będę się trzymać. Wiadomo że każdy taką opinię napisać może, czasem coś wyolbrzymiając...
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:nie ma co czytać opinii bo ile ludu tyle opinii. Wszystko zależy od zmiany która jest w danym dniu. Najlepiej patrzeć co szpital oferuje jako standard i tyle.
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja dziś też mam zły dzień, cały czas leżę i nic nie lepiej. Boli mnie jak wściekle. I krocze tez. Z trudem do łazienki chodzę, a mam w domu swoje dzieci które ciągle coś chcą. Bp 11-latka już nie liczęMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Niby tak. Ale ja niedawno w jednym z nich lezalam tydzień. I to jak jest przedstawiony na tej stronie sprawiło mnie w osłupienie. Myślałam ze zły szpital wybrałam! Opisali tam taki standard, ze fiu fiu
Niestety/ Stety nie każda ma okazję być wcześniej na oddziale. Zostaje opinia innych, wiadomości z neta. Albo jak w moim przypadku potrzeba nagłaNie miałam czasu aby rozmyślać gdzie jechać. Na szczęście dobrze wybrałam mimo że dobę po cc byłam w domu.
Sabina lubi tę wiadomość
-
Sabinka a u Ciebie cos sie dzieje czy tak jak u mnie boli bo lubi bolec?
Mam nadzieje ze jutro będzie lepiej.
Pysiaczku tez juz bym chciała przynajmniej 34! To juz tak bezpieczniej dla maluchówPysiaczek89, Sabina lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Sabinka a u Ciebie cos sie dzieje czy tak jak u mnie boli bo lubi bolec?
Mam nadzieje ze jutro będzie lepiej.
Pysiaczku tez juz bym chciała przynajmniej 34! To juz tak bezpieczniej dla maluchów
Teraz to nie wiem czy to już moja wyobraźnia, czy tak już być musi, bo biorę i luteine i dużo magnezu i nospe, a są takie dni jak dziś ze boli. Brzuch mi twardnieje jak tylko wstaje i boli caly dol. Pachwiny noka, ale wiem ze tak byc musi. Anulka na wizycie tydzień temu tez było ok, szyjka się nie skrocila, ale dziś mnie tak boli jak przed szpitalemi tego sie boję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 22:23