WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się jak zazwyczaj nocną porą
Rano byłam z mężem na bazarach i kupiłam sobie dwie koszule i jeden biustonosz do karmienia oraz szlafrok. No i fasolkę szparagową
Po dzisiejszej wizycie u dentysty niestety bolą trochę te dwa zęby które mi robiła ale to na razie tyle do porodu. Nareszcie bo końca nie widać coś tam zostało jeszcze ale to takie malutkie podobno. Mam wrócić do gabinetu tak około 8 miesiąca po porodzie.
Agatia i Pirelka śliczne brzuszki
Gratuluję pomyślnych wieści po wizytach
Ja właśnie siedzę i staram się zrobić zamówienie na gemini. Mam wrażenie, że za mało jakoś tych rzeczy mi tu wychodzi. No trudno najwyżej później się dokupi stacjonarnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 23:13
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaly caly czas tez nie spi ciagle kopie, nijak nie moge sie ulozyc bo sie wierci. W dodatku nim usnelam dopadl mnie okropny bol zoladka, musialam ratowac sie koprem wloskim, a dodatku 1,5 h temu obudzila mnie corka bo prYszla do nas spac w efekcie rzeczy poszlam do innego pokoju spac bo w 3 sie nie wyspimy, i tak leze od 2 co chwila chodze do toaley i bylam jesc jogurt bo zglodnialam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja zjadlam wlasnie banana i jem jakas hulke mleczna z przed wczoraj go po pieczywo dopoero trzeba bedzie skoczyc jak wszyscy wstana...wlasnie tyllo ja nie wiem czy dzis uda mi sie zasnac jeszcze.... koszmar ...wygladam jak sto cjodzacych nieszczesc nawdt w lustdo nie patrzę bo po nezsennej nocy nie ma sie co dziwic ze bede wygladac jak zoombie
-
nick nieaktualnyTo taki maly przedstart przed tym jak beda nieprzespane noce z powodu dzieci
Mnie obudzil maz i jego budzik. Wyszedl do pracy... Wroci za 2 h i pewnie dalej pojdziemy spac. Jakos od kilku dni, gdy wychodzi rano nie moge zasnac... Za to jak tylko wraca zasypiamy jak niemowlaki
Caly dzien ma byc deszczowo wiec nawet po zakupy nie pojde... Mezu dzis skromny obiad bedzie mial
I oczywiście... Dzień dobry! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto ja się cieszę, że dobrze sypiam, co prawda budzę się ze trzy razy na siku, a wcześniej (przed zajściem w ciążę) przez stres miałam okropne problemy ze snem. Dzisiaj dentysta, ciekawe czy to już ostatnie spotkanie przed porodem i u nas również deszczowo, aż się wyjść z domu nie chce.
-
Czesc Dziewczyny!
Kolejny tydzien do przodulubię jak mój suwaczek zmienia tydzien, ja licze jak w szpitalu i tak jak Agatia napisała, czyli mam 31 tydzien
A co do wstawania na siusiu, to ja to teraz wstaje tylko raz około 3! A wczesniej robiłam siusiu z 3-4 razy w nocy. Wiec u mnie sie to poprawiło na duuuuuuzy plus
Miłego dnia wszystkim nam życzęMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Witam się i ja chłodno, przyjemnie
Jutro usg w szpitalu, więc już od dziś mam turbo stres.
Ze spaniem u mnie w kratkę, jednego dnia lepiej, drugiego gorzej. Za to mój synuś nie ma problemów ze snem i śpi codziennie do 9-10Rzadko wstaje wcześniej
Dzisiaj jakis debil od 7 kosi trawę, więc nie wiem czy Młody będzie miał dane długo pospacWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 08:22
-
nick nieaktualnymnie się cieplutko na serduszku robi, jak otwieram swoją szafę i są już wstępnie poukładane rzeczy dla Młodego, trzeba wyprać, wyprasować i poukładać, rozmiary 62 i małe 68 niżej, na wierzch 56, mam nadzieję, że dzidziuś nie będzie taki ogromny jak mnie straszą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 08:26