WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    No właśnie mnie tez boli cały dół ale brzuch mi nie twardnieje. Nie wiem jak sie jutro na masaż doczlapie...
    Doczlapiesz, bo wiesz ze Ci to pomoże :)

Anulka01 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mruczy burza. Ciekawe czy się rozszaleje czy tylko postraszy ;)
    W zeszłym roku była u nas taka nawałnica, że całe lasy polamalo. O dachach nie wspomnę. Od tamtej pory już tak nie lubię burzy :/

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się jak zazwyczaj nocną porą :)
    Rano byłam z mężem na bazarach i kupiłam sobie dwie koszule i jeden biustonosz do karmienia oraz szlafrok. No i fasolkę szparagową :)

Po dzisiejszej wizycie u dentysty niestety bolą trochę te dwa zęby które mi robiła ale to na razie tyle do porodu. Nareszcie bo końca nie widać coś tam zostało jeszcze ale to takie malutkie podobno. Mam wrócić do gabinetu tak około 8 miesiąca po porodzie.

Agatia i Pirelka śliczne brzuszki :)

Gratuluję pomyślnych wieści po wizytach :)

Ja właśnie siedzę i staram się zrobić zamówienie na gemini. Mam wrażenie, że za mało jakoś tych rzeczy mi tu wychodzi. No trudno najwyżej później się dokupi stacjonarnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 23:13

agatia lubi tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 02:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja cos spac nie moge....

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 02:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 03:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A juz myslala ze sama jestem z tym. 1 raz q ciazy mam taka przypadlosc

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 03:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maly caly czas tez nie spi ciagle kopie, nijak nie moge sie ulozyc bo sie wierci. W dodatku nim usnelam dopadl mnie okropny bol zoladka, musialam ratowac sie koprem wloskim, a dodatku 1,5 h temu obudzila mnie corka bo prYszla do nas spac w efekcie rzeczy poszlam do innego pokoju spac bo w 3 sie nie wyspimy, i tak leze od 2 co chwila chodze do toaley i bylam jesc jogurt bo zglodnialam o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 04:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dalej nie śpię:/ mi Mała nie przeszkadza tylko jak się po siu siu obudziłam tak oczy jak złotówki:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 04:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w dalszym ciagu tez nie spie.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 04:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najlepsze jest to se sie znow glodna robia w dodatku boli mnie glowa, ciezka noc :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 04:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zjadlam wlasnie banana i jem jakas hulke mleczna z przed wczoraj go po pieczywo dopoero trzeba bedzie skoczyc jak wszyscy wstana...wlasnie tyllo ja nie wiem czy dzis uda mi sie zasnac jeszcze.... koszmar ...wygladam jak sto cjodzacych nieszczesc nawdt w lustdo nie patrzę bo po nezsennej nocy nie ma sie co dziwic ze bede wygladac jak zoombie

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 04:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To taki maly przedstart przed tym jak beda nieprzespane noce z powodu dzieci :)

Mnie obudzil maz i jego budzik. Wyszedl do pracy... Wroci za 2 h i pewnie dalej pojdziemy spac. Jakos od kilku dni, gdy wychodzi rano nie moge zasnac... Za to jak tylko wraca zasypiamy jak niemowlaki :)

Caly dzien ma byc deszczowo wiec nawet po zakupy nie pojde... Mezu dzis skromny obiad bedzie mial :(

I oczywiście... Dzień dobry! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Ja wstałam siku i po spaniu
    Orwirzykam balkon, bo w nocy było burziwo a tu tak pięknie chłodno. Mam nadzieję ze to będzie dobry dzień. Czego sobie i Wam życzę :)

bbeczka91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zapomniałam! Zaczynam 8 miesiąc!

Anulka01, alinka, _izunia_, martta, mysza0406, bbeczka91, violett lubią tę wiadomość

• esmi Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hrj, my z synem i mezem nie spimy. Maz sie szykuje do pracy. U nas ostatnio mlody do nas przychodzi.
    Wczoraj tesciowa byla :-)

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja się cieszę, że dobrze sypiam, co prawda budzę się ze trzy razy na siku, a wcześniej (przed zajściem w ciążę) przez stres miałam okropne problemy ze snem. Dzisiaj dentysta, ciekawe czy to już ostatnie spotkanie przed porodem i u nas również deszczowo, aż się wyjść z domu nie chce.

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny!
    Kolejny tydzien do przodu :) lubię jak mój suwaczek zmienia tydzien, ja licze jak w szpitalu i tak jak Agatia napisała, czyli mam 31 tydzien :)
    A co do wstawania na siusiu, to ja to teraz wstaje tylko raz około 3! A wczesniej robiłam siusiu z 3-4 razy w nocy. Wiec u mnie sie to poprawiło na duuuuuuzy plus :)
    Miłego dnia wszystkim nam życzę :)

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja chłodno, przyjemnie :)
    Jutro usg w szpitalu, więc już od dziś mam turbo stres.
    Ze spaniem u mnie w kratkę, jednego dnia lepiej, drugiego gorzej. Za to mój synuś nie ma problemów ze snem i śpi codziennie do 9-10 :) Rzadko wstaje wcześniej :)
    Dzisiaj jakis debil od 7 kosi trawę, więc nie wiem czy Młody będzie miał dane długo pospac ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 08:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie się cieplutko na serduszku robi, jak otwieram swoją szafę i są już wstępnie poukładane rzeczy dla Młodego, trzeba wyprać, wyprasować i poukładać, rozmiary 62 i małe 68 niżej, na wierzch 56, mam nadzieję, że dzidziuś nie będzie taki ogromny jak mnie straszą :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 08:26

‹‹ 1545 1546 1547 1548 1549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ