X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja za pranie ubranek sie wezme za jakies 3 tygodnie jak bedzie ladna pogoda. Akurat tak bedzie miesiac przed

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam nastawić kolejne pranie, ale chyba już nie zdąży wyschnąć na zewnątrz, poprzednie ponad dwie godziny trwało, a wieczór może być chłodniejszy, zrobię to jutro po egzaminie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzisiaj taki gorac na dworze ze sie nic nie chce, akurat w ciazy nie lubie takiej pogpdy bo jestem strasznie umeczona wtedy a juz gdziekolwiek jechac samochodem to juz w ogole sie naet myslec nie chce

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w szpitalu ponoć salowe marudzą jak pod wyrkami za duży bagaż stoi no ale jak praktycznie wszystko ma być własne to w czymś to zabrać trzeba.

Foxiku już faktycznie późno na kolejną pralkę.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF jutro masz egzamin na prawko? Bedziemy trzymać kciuki oczywiście powodzonka!

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ogarniam jeszcze cen pampersów ale w Netto są w promocji i wychodzi 41gr/szt

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz
    A które pampersy ?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia podaję z ulotki a tam są wypisane tylko rozmiary i ceny więc nie wiem, które konkretnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro ostatni egzamin przed porodem, jestem już tak zmęczona tymi jazdami, że na więcej się nie piszę, choć wczoraj podobno bardzo ładnie jeździłam, idealnie parkowałam, jedną głupotę na placu zrobiłam, bo jadąc na tunelu do tyłu wyłączyło mi się myślenie i nie zatrzymałam się, ba, nawet nie zwolniłam :P instruktor kazał mi wysiadać i podnosić tyczkę :P

a tak poza tym odległość od kierownicy do brzucha bardzo niewielka :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 16:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale się zdenerwowałam na męża... zjadł wszystkie moje chocapiki :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Jesli pracujecie dla zabicia bakterii to obie strony czy tylko lewa?

Prasowalam na razie na lewej i prawej, ale zajmuje to sporo czasu, nie wiem jak dlugo dam rade tak :p

• agatia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz niech sobie salowe marudza, trudno wszystko spakować w jedną reklamowke ;)

Foxiku o której zdajesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, o 9:00

agatia lubi tę wiadomość

• marta258 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF, trzymam kciuki za zdanie egzaminu, tym razem się uda :)

A ja dzisiaj wstawiłam kolejne pranie, tym razem kolorowe i to tylko rozm 56, jutro cd rozm 62. Nie wiedziałam, że aż tyle tego mam, dopiero jak wrzuciłam do pralki to wyszła niezła ilość :) Liczyłam, że wyjdą 4 pralki a będzie na pewno więcej.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś pytała o pranie pieluch tetrowych, jedną kolorową wyprałam z ciuszkami i się zeszmaciła ale to była taka tania z pepco, białe kupione na allegro ale lepszej jakości prałam na programie 40 stopni i są ok. Muszę powiedzieć, że teraźniejsza tetra nie umywa się do tej z epoki mojego starszaka, tamta była nie do zdarcia w 90 stopniach.

• Darusia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:57

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się właśnie boję o jakość tej kolorowej tetry, zamawiałam niby u jednego sprzedawcy na allegro, a mam wrażenie że się różnią między sobą, dobrze że mam więcej tej białej o grubszej gramaturze ;) zobaczymy jak będzie z flanelką ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta
    dlatego u mnie wyszło w sumie 20 prań Piotrusiowych :) a jeszcze jedno na pewno będzie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dostałam od siostry 2 flanelkowe pieluszki z pepco i są ok, dziś sobie jeszcze jedną dokupiłam i byłam dzielna i oparłam się tym milusim kocykom

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dumna z siebie, bo w końcu się zmobilizowałam i pierwszą turę bielizny mam upraną, dzisiaj albo jutro poprasuję.
    Dodatkowo wstawiłam dzisiaj 2 prania :P ubranka córeczki oraz moje i męża :P zwariuję z tym praniem he he

‹‹ 1645 1646 1647 1648 1649 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ