WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF jutro masz egzamin na prawko? Bedziemy trzymać kciuki oczywiście powodzonka!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjutro ostatni egzamin przed porodem, jestem już tak zmęczona tymi jazdami, że na więcej się nie piszę, choć wczoraj podobno bardzo ładnie jeździłam, idealnie parkowałam, jedną głupotę na placu zrobiłam, bo jadąc na tunelu do tyłu wyłączyło mi się myślenie i nie zatrzymałam się, ba, nawet nie zwolniłam
instruktor kazał mi wysiadać i podnosić tyczkę
a tak poza tym odległość od kierownicy do brzucha bardzo niewielkaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 16:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF, trzymam kciuki za zdanie egzaminu, tym razem się uda
A ja dzisiaj wstawiłam kolejne pranie, tym razem kolorowe i to tylko rozm 56, jutro cd rozm 62. Nie wiedziałam, że aż tyle tego mam, dopiero jak wrzuciłam do pralki to wyszła niezła ilośćLiczyłam, że wyjdą 4 pralki a będzie na pewno więcej.
-
nick nieaktualnyKtóraś pytała o pranie pieluch tetrowych, jedną kolorową wyprałam z ciuszkami i się zeszmaciła ale to była taka tania z pepco, białe kupione na allegro ale lepszej jakości prałam na programie 40 stopni i są ok. Muszę powiedzieć, że teraźniejsza tetra nie umywa się do tej z epoki mojego starszaka, tamta była nie do zdarcia w 90 stopniach.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny