WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeny chyba czapeczki musze dokupic bo mam ze 3 ale jedna jest juz raczej na 3+ Jak skoncze pranie i prasowanie zrobie finalna listę i dokupie. U tesciow jeszcze sa ciuszki i chyba czapka jakas też.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejooooooooo
Jestem nie czytam bo nie mam czasu
Dostałam takiego powera że zajęłam się wiciem gniazda i wyprawką.
Meża ganiam kupiliśmy meble do łązenki wypłukałam sie z oszczedności trochę ale co mi tam
Więc ogaraniam łazienkę, gotuję obiadki , siedzę z córką w domu (przerwa wakacyjna) i piorę dziennie 5 pralek ubrań jak nie naszych to juniora.
Juniora wyprałam tzn kończę do rozm 68 bo nie mam gdzie tego upychać .
Spakowałam powyżej 74 to wyszło mi 3 worki takie wielkie 15l ???? upchałam do szafy i jest ok.
Zostały mi okna , złożenie łóżeczka (to już mąż) itd ale to już na sierpień bo padam na pysk mam dosyć.
Troche mialam jazde z cukrami ale na chwile obecną jest OK
Junior rośnie.
Walcze z ZUS o zasiłek rehabilitacyjny na chwilę obecną jestem bez kasy mam nadzieję że 10.08 się zdziwię i dostanę wypłatę normalnie.
29.07 mam wizyte u gin i juz nie moge się doczekać żeby zobaczyć juniora i przy okazji dostanę namiary na inną gin co przyjmuje w szpitalu i zrobi cc w innym mieście
Noga się zagoiła trochę dziura została po strupku
Jak się ogarnę wreszcie to będę z wami na bieżąco
Mam nadzieję ze wszystkie rośniecie zdrowo i bezproblemowo?
Zdrówka życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 18:53
kamciaelcia, Pysiaczek89, agatia, Żabcia_, bisacz, Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja i M mamy blond krecone wlosy więc bedzie beka jak sie urodzi z czarnymi hehe. Ponoć czesto włosy dzi3cka są ciemne przy narodzinach a później sie wycieraja i zmieniają.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, cały dzień na nogach. Ale grzecznie nadrabiałam i połowy zapomniałam
Ale przerażenie mnie wzięło bo wychodzi że trochę już tu osób jest spakowanych a ja nawet torby nie mam, zabiorę męża torbę do pracyAle spakuje się po 1 sierpnia.
Ja poprasowałam raz nie planuje szaleć
Lrf powodzenia na egzaminietrzymam mocno kciuki!
Kamcia no to teraz wielkie odliczanie czas zacząć. Ale myślę że kilka osób przed tobą i tak się rozpakuje. Przecież 18 sierpnia pełnia!!
Co do włosów mała urodziła się ze sporą czupryną no a teraz ma barankaOstatnio byliśmy nawet u fryzjera aby grzywkę jej obciąć