X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opaski żadnej nie mam, pewnie przyda się aby zakryć uszka dziecka, pomyślę o tym :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że "lyse " dzieciątko ma troszkę inne wymagania :D ja znów włosów się spodziewam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na usg 4d podobno było widać włosy, tak lekarz stwierdził, że widzi kilka kudłów póki co z tyłu główki, ja tam niczego dostrzec nie potrafiłam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 18:26

• AJrin Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny chyba czapeczki musze dokupic bo mam ze 3 ale jedna jest juz raczej na 3+ Jak skoncze pranie i prasowanie zrobie finalna listę i dokupie. U tesciow jeszcze sa ciuszki i chyba czapka jakas też.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam kudlata i mąż też :D włosów nie wytarlam. Emilka również. Moje i córci były czarne a potem wyblakly :( oby Piotruś tym razem włosy miał po tacie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia przesada nigdy nie wygląda dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my z bratem mieliśmy blond kędziorki jako dzieci, ciekawe czy Filip odziedziczy włosy po mnie :) bo jak mama zdjęcia z usg oglądała to stwierdziła, że będzie podobny do mnie :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    I nadal masz kedziorki?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, już mniej, teraz to burdel na głowie, ale mój brat ma :)
    ale w związku że lato i uprawia sport nosi się na krótko, ale jeszcze rok temu miał bujną czuprynę :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Pytam bo synek znajomych urodził się taki blondynek aniołek z kreciolkami :D teraz ma 3 latka i po kedziorkach nie ma śladu :D
    A twój mąż?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejooooooooo :-)

Jestem nie czytam bo nie mam czasu :-(
    Dostałam takiego powera że zajęłam się wiciem gniazda i wyprawką.
    Meża ganiam kupiliśmy meble do łązenki wypłukałam sie z oszczedności trochę ale co mi tam :-)
    Więc ogaraniam łazienkę, gotuję obiadki , siedzę z córką w domu (przerwa wakacyjna) i piorę dziennie 5 pralek ubrań jak nie naszych to juniora.
    Juniora wyprałam tzn kończę do rozm 68 bo nie mam gdzie tego upychać .
    Spakowałam powyżej 74 to wyszło mi 3 worki takie wielkie 15l ???? upchałam do szafy i jest ok.
    Zostały mi okna , złożenie łóżeczka (to już mąż) itd ale to już na sierpień bo padam na pysk mam dosyć.
    Troche mialam jazde z cukrami ale na chwile obecną jest OK :-)
    Junior rośnie.
    Walcze z ZUS o zasiłek rehabilitacyjny na chwilę obecną jestem bez kasy mam nadzieję że 10.08 się zdziwię i dostanę wypłatę normalnie.
    29.07 mam wizyte u gin i juz nie moge się doczekać żeby zobaczyć juniora i przy okazji dostanę namiary na inną gin co przyjmuje w szpitalu i zrobi cc w innym mieście :-)

Noga się zagoiła trochę dziura została po strupku :-(

Jak się ogarnę wreszcie to będę z wami na bieżąco :-)

Mam nadzieję ze wszystkie rośniecie zdrowo i bezproblemowo? :-)

Zdrówka życzę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 18:53

kamciaelcia, Pysiaczek89, agatia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Skali89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, mój mąż miał włosy jak się urodził, ale raczej proste. My mieliśmy z bratem na dodatek bardzo jasne i u mnie zaczęły się "prostować" na pewno później ;)

• Darusia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:57

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A rodzą się takie prawie lyse dzieciaczki? ?u znajomych nie widziałam takiego :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szwagier urodził się łysy :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Blond kedziorki będą fajne ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będzie chociaż stwarzał pozory grzecznego dziecka :D

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja i M mamy blond krecone wlosy więc bedzie beka jak sie urodzi z czarnymi hehe. Ponoć czesto włosy dzi3cka są ciemne przy narodzinach a później sie wycieraja i zmieniają.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff, udało mi się poskładać ręczniki Małego, bym je wyprasowała, ale na metce zaznaczyli żeby tego nie robić, szkoda byłoby je zniszczyć :) mam nadzieję że się nie zmechacą szybko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, cały dzień na nogach. Ale grzecznie nadrabiałam i połowy zapomniałam :P

Ale przerażenie mnie wzięło bo wychodzi że trochę już tu osób jest spakowanych a ja nawet torby nie mam, zabiorę męża torbę do pracy :P Ale spakuje się po 1 sierpnia.

Ja poprasowałam raz nie planuje szaleć :P

Lrf powodzenia na egzaminie :) trzymam mocno kciuki!

Kamcia no to teraz wielkie odliczanie czas zacząć. Ale myślę że kilka osób przed tobą i tak się rozpakuje. Przecież 18 sierpnia pełnia!!

Co do włosów mała urodziła się ze sporą czupryną no a teraz ma baranka :) Ostatnio byliśmy nawet u fryzjera aby grzywkę jej obciąć :)

‹‹ 1647 1648 1649 1650 1651 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ