WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pranie i prasowanie chyba mi zajmie czas do końca lipca a nie kilka dni jak planowałam
Ilości tego wszystkiego są ogromne, nie tylko ubranka a ręczniki, kocyki, pieluszki, rożki, prześcieradła i nie wiem co tam jeszcze, czeka mnie sporo roboty. Dobrze tylko, że już teraz się za to wzięłam bo wcześniej myślałam o połowie sierpnia a to byłoby zdecydowanie za późno.
Kornelia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bisacz
Ale ka pisałam ze mam manie kocykowatroszkę zostało po córce i synuś ma swoje osobiste (np minky z wyszytym imieniem ). Dla nas tez Lubie koce
Ale mi się one przydawaly. W wózku po 2 jeździły. Był domowy do budzenia czy zimowy do wózkamania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marta
jestem pewna, ze kazda z nas będzie miała taka swoją ulubiona rzecz z garderoby do kolekcjonowaniau mnie to kocyki
mam duuużo czapeczek, choć i tak nie uzywam za często
kocham jeszcze skarpetki !!!!
kocyki, czapki i skarpetki u mnie dominują
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja kocyki mam dwa i więcej nie planuje
z synkiem się mało sprawdziły, więc w razie czego dokupie.
Za to czapeczek, opasek mam całą szuflade koło 40 na pewno. Uwielbiam czapeczki, opaseczkiciekawe, czy Młoda też będzie lubiła
Bisacz ja lubię opaseczki, mój Młody też miał z napisem Boy żeby uszka zasłonić. Ale nie znoszę opasek z kwiatem większym niż głowa dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 18:15
-
Bisacz
Emilce zakladalam czapkę tylko zimą
A później ciężko mi było upakowac po czapucha jej włosy
Ja rzadko czapkę używałam. Raz sąsiadka mi zwróciła uwagędelikatnie ale jednak i jej odp ze skoro ja nie potrzebuje czapki w danym momencie (a to było lato ) to czemu dziecku mam zakładać?