WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pranie i prasowanie chyba mi zajmie czas do końca lipca a nie kilka dni jak planowałam
Ilości tego wszystkiego są ogromne, nie tylko ubranka a ręczniki, kocyki, pieluszki, rożki, prześcieradła i nie wiem co tam jeszcze, czeka mnie sporo roboty. Dobrze tylko, że już teraz się za to wzięłam bo wcześniej myślałam o połowie sierpnia a to byłoby zdecydowanie za późno.
Kornelia85 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bisacz
Ale ka pisałam ze mam manie kocykowa
troszkę zostało po córce i synuś ma swoje osobiste (np minky z wyszytym imieniem ). Dla nas tez Lubie koce 
Ale mi się one przydawaly. W wózku po 2 jeździły. Był domowy do budzenia czy zimowy do wózka
mania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marta
jestem pewna, ze kazda z nas będzie miała taka swoją ulubiona rzecz z garderoby do kolekcjonowania
u mnie to kocyki 
mam duuużo czapeczek, choć i tak nie uzywam za często

kocham jeszcze skarpetki !!!!
kocyki, czapki i skarpetki u mnie dominują

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja kocyki mam dwa i więcej nie planuje
z synkiem się mało sprawdziły, więc w razie czego dokupie.
Za to czapeczek, opasek mam całą szuflade koło 40 na pewno. Uwielbiam czapeczki, opaseczki
ciekawe, czy Młoda też będzie lubiła 
Bisacz ja lubię opaseczki, mój Młody też miał z napisem Boy żeby uszka zasłonić. Ale nie znoszę opasek z kwiatem większym niż głowa dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 18:15
-
Bisacz
Emilce zakladalam czapkę tylko zimą
A później ciężko mi było upakowac po czapucha jej włosy
Ja rzadko czapkę używałam. Raz sąsiadka mi zwróciła uwagę
delikatnie ale jednak i jej odp ze skoro ja nie potrzebuje czapki w danym momencie (a to było lato ) to czemu dziecku mam zakładać?

[