Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha-z obu dziurek

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    A skąd powinno być pobrane gbs? Bo ja miałam tez tylko z pochwy... Nie znam się jak to powinno byc

Z dupki jeszcze!

U mnie w trakcie pobierania wymazu o coś się pytał i jak TAM MIŹNĄŁ to mnie zatkało.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój na mnie w zastać mówi grubaska/grubasie :-)
    A jak seksic mu się chce to robiąc podchody mówi że zgrabna jestem i taka ładna Hahahahha
    Jesteśmy po ślubie 5lat:-)
    Też się kłócimy.

Wszędzie jakieś spiny są:-)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia lezysz chyba na sali z moją koleżanka Agata :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha, z przedsionka pochwy i okolic odbytu ;)

czas wrócić do prasowania, pełna mobilizacja! :D

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde to z odbytu nie miałam :( moj lekarz to ordynator szpitala ginekologicznego więc chyba wie co robi.. Wynik z pochwy ujemny

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Dzięki Żabko za pocieszenie: jeszcze mam wyrzuty sumienia, że się martwię takimi rzeczami i małą stresuję, ale całe życie diety uskuteczniam, od kilku lat trenuję i ciężko tak przestać się przejmować...Przed sekundą dzwonili z mojej siłowni zapytać czy rozważam powrót (ale mają wyczucie) bo ktoś wpisał powód rezygnacji - problemy zdrowotne. A ja na to że tak że ciągle o tym myślę, tylko że jestem w 8 miesiącu ciąży. No i się pośmiałyśmy :p

Kamcia- my też się czasami posprzeczamy. Mój mąż mnie nauczył dystansu do życia ( choć nie zawsze jeszcze mi wychodzi) On jest u nas śmieszkiem- sportowcem ja zawsze byłam kujonem poważnie do wszystkiego nastawionym przez co się spinam. Całkiem inni jesteśmy i strasznie mi się to podoba. Niby to dopiero 4,5 roku razem, ale wiem, że lepiej nie mogłam trafić i ciągle się czuję jak na początku...Ja trzymam dom w ryzach a On pilnuje, żebym się zrelaksowała i nie martwiła na okrągło wszystkim...No to się wygadałam :) Bez tego forum na 100% byłabym już dawno w depresji przedporodowej :p
    Kochana, ja już trochę mojego męża znam i powiem jedno. W miarę upływu czasu jest tylko lepiej, a nigdy nie było źle . Mamy cudownego syna i wspaniałą córkę w drodze.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:40

• mmargol Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez miałam dzisiaj pobrany GBS i albo mam znieczulicę albo tylko z pochwy pobrany, już sama nie wiem, ale nawet nie pytałam

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza a ile waży twoja kruszynka ? I w którym tyg byla wazona? Pewno pisałaś ale nie zawsze wszystko doczytam ;)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na pewno tylko z pochwy bo wymazy sama wożę do laboratorium a dostałam tylko jeden. Zapytam na następnej wizycie ;)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Druga tura prania wyprasowana, a trzecia schnie :) jakoś to idzie :P
    chwilkę odpocznę i biorę się za drylowanie wiśni na jutrzejszą konfiturkę mniam mniam...
    później z córeczką na podwórko jeszcze wyjść, kolacja, kąpiel... hmmm skąd brać siły na to wszystko he he :D

• mmargol Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja też miałam na pewno jedno opakowanie

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:40

mychakruszyna, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to dzisiaj ledwo żywa jestem, wróciłam koło południa do mieszkania i poległam na kanapie z nogami w górze przysypiając non stop i tak do 14. Nawet nie miałam siły, żeby jechać do labu po wyniki tarczycowe, tak mi gorąco i duszno. Taka pogoda mi nie służy chyba, skwar i duchota.

U mnie prasowania coraz mniej, ale jeszcze zostały bluzeczki i sukieneczki.
    Dobrze, że mam deskę do prasowania z regulowaną wysokością, bo często na siedząco prasowałam :P
    Jak poukładałam te rzeczy już wyprasowane w szafie to stwierdzam, że za dużo na 56 nie mam, po ile Wy macie sztuk pajaców, bodów na długi i krótki w rozmiarze 56 i 62?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 17:38

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to jest z facetami jak mojego nie ma to płacze jak wracał do krk to też był smutny a jak wrócił do mnie to radość hehe ale oczywiście nerwy też są ale ja nie narzekam bo raczej gramy na zasadzie best friends nikt nikogo na siłę nie trzyma a mój mąż też nie uważa że żonę ma za karę bo musi być wiadomo że każdy się czasem kłóci szczególnie w ciąży :)

A gbs ja miałam z 2 miejsc ale z tego co kojarzę jedna szpatułką mam nadzieję że tak może być

Ja się zaraz roztopie jeszcze moja mama pół dnia gotuje zalewę do ogórków teraz placek w kuchni aż bucha para a jeszcze widzę żelazko se włączyła a jej pewnie zimno bo ona ma wiecznie słabe krążenie wieczorem jadę nad jezioro pomoczyc nogi chociaż cała bym weszła ale nie wiem czy można

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córka urodzona w 39 tyg ważyła 2850 i miała 55 cm :) dostała 10 punktów

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 17:38

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez gbs z dwóch dziurek ale jeden pojemniczek niosłam do lab

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • staraczka_85 Koleżanka

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w rozmiarze 56 mam około 15 body i 10 pajacyków. Na 62 mam trochę więcej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 17:40

ckai43r875tbq03c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    A to ja też miałam na pewno jedno opakowanie

Bo on pobiera jedną pałeczką z tego i z tego! :D

‹‹ 1709 1710 1711 1712 1713 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ