WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mysza ja też używam tych chusteczek do wyłapywania kolorów i są super.
Raczej piorę samo ciemne albo samo jasne i wtedy bez chusteczek, ale czasem jakaś rzecz się trafi co nie jestem pewna to je wrzucam i jeszcze nigdy mi ubrania nie zafarbowały jak z nimi piorę, tylko one łykają kolorświetny patent to jest
-
Aaaa to jeśli tak czy siak jedno opakowanie to wszystko możliwe
na wyniku pewnie będzie napisane, prawda?
Co do wagi małej to licząc po 200g tygodniowo to moja córa w terminie będzie miała około 4 kg! o głowie nawet nie myślę, bo 2 tyg temu i 32,7 cm haha, nie wiem czy śiać się czy płakać
Agatia a może orientujesz się czy u nas w szpitalu jest cc jeśli waga dziecka jest szacowana na 4 kg? Bo słyszałam, że tak robią w innych miastach ale zależy od szpitala -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeny właśnie wróciłam z dworu i nie ma czym oddychać a musieliśmy podjechać do księdza załatwić papiery na ślub i chrzciny, sporo tej papierologii. No i wypytywal nas o wszystko spisujac protokół wiec śmiać nam sie chciało. No i bylo kiedy sie poznaliśmy kiedy zareczyny. Widze, ze ja stażem to tu słabo bo znamy sie z M od styczne 2015 zareczyny październik 2015. U nas to mamy podobne charaktery i myślenie wiec sie dogadujemy i nie klocimy.
Ale akceptuje jego wady on moje też. -
nick nieaktualnydziewczyny wpadłam w panikę. Znalazłam dzisiaj ok. 14 na psie kleszcza i poprosiłam mamę żeby kupiła tą strzykawkę do wyciągania kleszczy. Wróciła z pracy o 17 i kleszcza na psie już nie ma. Chyba sam odpadł i gdzieś czyha teraz na nas w domu
i jak się nie denerwować