WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też już nie śpię mąż poszedł do pracy wczoraj późno wróciliśmy w mieszkaniu mam sajgon wszystkie rzeczy w jednym pokoju nie wiem jak ja to ogarne po prostu nie wiem
U mnie nie dawno lało teraz przestało to n ze chociaż takiego upału nie będzie
Miłego dnia może jeszcze uda mi się zasnąć
-
nick nieaktualnyWitam sie w 35 tygodniu
Tez wstalam z mezem, jakas ciezka noc, bylam dosc mocno zmeczona weekendem, zaczal lac deszcz,okna w calym domu otwarte, bo goraco. Teraz jest przynajmniej znosnie
Tez sie w ostatnim czasie mocno poce w nocy, straszne to jest.
Powodzenia na wizytach!Skali89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKupujecie stelaz pod wanienke?
Ja kupilam te z Ikei i chyba bede musiala dokupic stelaz, bo nie mam jej gdzie umiescic...
A co zabieracie do szpitala?
Jest cos, co myslicie,ze sie wyjatkowo przyda i warto zabrac procz podstawowych rzeczy typu koszule, klapki, recznik i podklady? -
nick nieaktualny
-
Witam sie i ja dzisiaj przespalam fajnie noc u mnie to kwestia duchoty bo jak w nocy padalo i chlodniej to i ja spie. Ja od tygodnia budzilam sie w nocy moze nie mokra ale tak mi bylo gorąco i duszno, ze mialam wrazenie ze sie gotuje, nienawidze tego i spimy z wlaczonym wiatrakiem. W tw duchote jak sie budzilam w nocy to zdazalo mi sie w nocy nogi moczyc w lodowatej wodzie.
-
Witam witam
Ja nadal super śpię, ale pizamy nie unieram...a kołdry praktycznie nie uzywam do okrywania (cieniutka jest jak letni kocyk)
tak spałam, że jak usłyszałam budzik męza o 6 , pomyślałam, że zapomnial w niedziele go wyłaczyć
a dzis ja sama(mąż znów na słuzbie) wiec ciekawe co sobie do roboty wymyślę -
nick nieaktualnyJa juz nie mam za duzo do robienia, zostalo do wyprasowania kilka przescieradelek i tyle
Torby spakowane, pokoik zrobiony, czekam na zaslonki i musze dokupic doniczki, jakies dodatki.
Aaa, kupilam te lampki kulki, okazalo sie, ze samemu trzeba je zlozyc, ale z tym wole poczekac na meza
Kurcze, podczytalam Sierpniowki i tam wiele dziewczyn sie juz rozpakowalo
Troche sie przerazilam
Ciekawe, kto unas jako pierwszy przywita swoje malenstwo -
nick nieaktualnyKamcia zdecydowanie inaczej
Mozna stanac na krzeslo zeby cos zdjac i nie wystraszy Cie krzyk przerazonego meza
Ale mimo wszystko wole jak jest, ogolnie ma duzo swoich rzeczy do robienia w domu, wiec az tak mnie nie pilnuje
Ja za to jakiejs energii dostalam, chyba pojade na zakupy i ostatnie drobiazki dla malego kupie. Musze jakis kocyk jeszcze znalezc i karuzelke
A potem cos dobrego na obiad wymysle. -
Witam się
my wczoraj wróciliśmy do domku. Po drodze myślałam ze mi krzyż odpadnie i marzyłam tylko o łóżeczku... Jak na złość okazało sie ze mi rybka padła i musiałam zacząć od sprzątania
Normalnie zryczalam sie na koniec bo juz mnie tak wszystko bolało, ale za to jak zasnęłam to dopiero godzinę temu sie obudziłam! W końcu wyspana sie czuje! A teraz kawka i za pranko sie biorę
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:violett
i ja mam stelaż do wanienki, bez niego nie widze kapieli(choć na poczatku i tak wydawał sie niski i plecy bolały)
na wyjazdy mamy wanienke dmuchana i w gosciach stawialiśmy ja np na pufach...wiec jest porównanie
A bedziecie kapac w pokoiku czy w lazience?
Bo w lazience mam dosc malo miejsca, a w pokoiku moglabym malego od razu na przewijak zapakowac i na spokojnie osuszyc i przewinac, bez zbednego chodzenia.
I tak sie zastanawiam czy to dobry pomysl. -
violett
z mężem w domu siedze na kanapie z telefonem i z wami pisze-tylko prace wyznaczam
a tak nie widzi, nie pomaga i nie denerwuje tekstami, ja to zrobię
mam kupę drobiazgów do mycia i wyparzania...(po córci)łózeczka oba do ubrania, maleńkie pranie nowych rzeczy (poczekaja gdybym coś jeszcze kupiła), pare rzeczy do kupienia-jak smoczki do butelek lovi (bo butelki mam), czy gaziki ze spirytusem...więc tak naprawde nic nie mam do roboty ...
zostało nam 22 dni do cc, wiec 3 tyg do szpitala ojeju jeju -
violett wrote:A bedziecie kapac w pokoiku czy w lazience?
Bo w lazience mam dosc malo miejsca, a w pokoiku moglabym malego od razu na przewijak zapakowac i na spokojnie osuszyc i przewinac, bez zbednego chodzenia.
I tak sie zastanawiam czy to dobry pomysl.
mam tak maleńką łazienkę, że w niej kąpiel odpada, kapalismy 6 miesięcy w pokoju: takie specjalne przescieradło na podłoge (przeciw wodzie) kładliśmy
potem mąz kąpał sie małą w naszej wannie (musiała siedzieć)
wodę do wanienki ja szykowałam, w małej misce niosłam do pokoju, a wodę z wanienki mąż lub wspólnie wynosiliśmy do łazienkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 08:41
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarcia czekamynna wieści po wizycie
Synek pojechał ma tydzień z tatą, więc mam czas na ogarnięcie wszystkiego dla córcichoć wczoraj łezka w oku się zakręcila, jak jechał. A tatus już do mnie dzwonił z awantura, że kaszy nie spakowalam
Violett ja mam wanienke na nóżkach bez stelaża, potem się je wyjmuje. Krótko używałam, choć na początku jest to wygoda. Dla mnie ciut za wysoka ta wanienka i nie było mi wygodnie -
No ja jeszcze ponad 40 dni mam jeszcze z 3 pralki do zrobienia i poprasowania. Plus lozeczko ale to M złoży no i torby dopakowac. Torby to musze do czwartku spakowac to jest warunek wyjazdu na weekend bo to prawie 300 kilometrów wiec torby jada z nami
W tym tygodniu mam dodatkową atrakcje poranna psiapsiuła wyjechala i mam codzienny spacerek ponad 2 kilometry nakarmic koty i podlac kwiatki jesli potrzeba im. -
nick nieaktualny