SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już nie śpię mąż poszedł do pracy wczoraj późno wróciliśmy w mieszkaniu mam sajgon wszystkie rzeczy w jednym pokoju nie wiem jak ja to ogarne po prostu nie wiem
    U mnie nie dawno lało teraz przestało to n ze chociaż takiego upału nie będzie
    Miłego dnia może jeszcze uda mi się zasnąć

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 35 tygodniu :)

Tez wstalam z mezem, jakas ciezka noc, bylam dosc mocno zmeczona weekendem, zaczal lac deszcz,okna w calym domu otwarte, bo goraco. Teraz jest przynajmniej znosnie :)

Tez sie w ostatnim czasie mocno poce w nocy, straszne to jest.

Powodzenia na wizytach!

Skali89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupujecie stelaz pod wanienke?
    Ja kupilam te z Ikei i chyba bede musiala dokupic stelaz, bo nie mam jej gdzie umiescic...

A co zabieracie do szpitala?
    Jest cos, co myslicie,ze sie wyjatkowo przyda i warto zabrac procz podstawowych rzeczy typu koszule, klapki, recznik i podklady?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka, wlasnie sobie pomyslalam i jestem ciekawa, macie jedna zwykla wanienke i bedziecie kapac malenstwa po kolei?
    Kurcze, ja panikuje przy jednym dziecku, a przy dwojce to nie wiem jak bym sie ogarnela ;)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja dzisiaj przespalam fajnie noc u mnie to kwestia duchoty bo jak w nocy padalo i chlodniej to i ja spie. Ja od tygodnia budzilam sie w nocy moze nie mokra ale tak mi bylo gorąco i duszno, ze mialam wrazenie ze sie gotuje, nienawidze tego i spimy z wlaczonym wiatrakiem. W tw duchote jak sie budzilam w nocy to zdazalo mi sie w nocy nogi moczyc w lodowatej wodzie.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam
    Ja nadal super śpię, ale pizamy nie unieram...a kołdry praktycznie nie uzywam do okrywania (cieniutka jest jak letni kocyk) :D
    tak spałam, że jak usłyszałam budzik męza o 6 , pomyślałam, że zapomnial w niedziele go wyłaczyć :D
    a dzis ja sama(mąż znów na słuzbie) wiec ciekawe co sobie do roboty wymyślę

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz nie mam za duzo do robienia, zostalo do wyprasowania kilka przescieradelek i tyle :)
    Torby spakowane, pokoik zrobiony, czekam na zaslonki i musze dokupic doniczki, jakies dodatki.

Aaa, kupilam te lampki kulki, okazalo sie, ze samemu trzeba je zlozyc, ale z tym wole poczekac na meza :D

Kurcze, podczytalam Sierpniowki i tam wiele dziewczyn sie juz rozpakowalo ;)
    Troche sie przerazilam :D
    Ciekawe, kto unas jako pierwszy przywita swoje malenstwo :):)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie mam duzo do zrobienia-torbe dopakować :) ale to pójdzie , jak kosmetyczke kupię :)
    ale inaczej się robi, jak męza nie ma :d powoli , ale nie słyszę; tego nie rób, jak to zrobie itp :) przecież my mamy wszystkie okna pomyte :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett
    i ja mam stelaż do wanienki, bez niego nie widze kapieli(choć na poczatku i tak wydawał sie niski i plecy bolały)
    na wyjazdy mamy wanienke dmuchana i w gosciach stawialiśmy ja np na pufach...wiec jest porównanie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia zdecydowanie inaczej :)
    Mozna stanac na krzeslo zeby cos zdjac i nie wystraszy Cie krzyk przerazonego meza :D

Ale mimo wszystko wole jak jest, ogolnie ma duzo swoich rzeczy do robienia w domu, wiec az tak mnie nie pilnuje :)

Ja za to jakiejs energii dostalam, chyba pojade na zakupy i ostatnie drobiazki dla malego kupie. Musze jakis kocyk jeszcze znalezc i karuzelke ;)

A potem cos dobrego na obiad wymysle.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :) my wczoraj wróciliśmy do domku. Po drodze myślałam ze mi krzyż odpadnie i marzyłam tylko o łóżeczku... Jak na złość okazało sie ze mi rybka padła i musiałam zacząć od sprzątania :/ Normalnie zryczalam sie na koniec bo juz mnie tak wszystko bolało, ale za to jak zasnęłam to dopiero godzinę temu sie obudziłam! W końcu wyspana sie czuje! A teraz kawka i za pranko sie biorę ;)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    violett
    i ja mam stelaż do wanienki, bez niego nie widze kapieli(choć na poczatku i tak wydawał sie niski i plecy bolały)
    na wyjazdy mamy wanienke dmuchana i w gosciach stawialiśmy ja np na pufach...wiec jest porównanie

A bedziecie kapac w pokoiku czy w lazience?
    Bo w lazience mam dosc malo miejsca, a w pokoiku moglabym malego od razu na przewijak zapakowac i na spokojnie osuszyc i przewinac, bez zbednego chodzenia.
    I tak sie zastanawiam czy to dobry pomysl.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett
    z mężem w domu siedze na kanapie z telefonem i z wami pisze-tylko prace wyznaczam :)
    a tak nie widzi, nie pomaga i nie denerwuje tekstami, ja to zrobię :D
    mam kupę drobiazgów do mycia i wyparzania...(po córci)łózeczka oba do ubrania, maleńkie pranie nowych rzeczy (poczekaja gdybym coś jeszcze kupiła :D ), pare rzeczy do kupienia-jak smoczki do butelek lovi (bo butelki mam), czy gaziki ze spirytusem...więc tak naprawde nic nie mam do roboty ...
    zostało nam 22 dni do cc, wiec 3 tyg do szpitala ojeju jeju

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    A bedziecie kapac w pokoiku czy w lazience?
    Bo w lazience mam dosc malo miejsca, a w pokoiku moglabym malego od razu na przewijak zapakowac i na spokojnie osuszyc i przewinac, bez zbednego chodzenia.
    I tak sie zastanawiam czy to dobry pomysl.

mam tak maleńką łazienkę, że w niej kąpiel odpada, kapalismy 6 miesięcy w pokoju: takie specjalne przescieradło na podłoge (przeciw wodzie) kładliśmy :D
    potem mąz kąpał sie małą w naszej wannie (musiała siedzieć)

wodę do wanienki ja szykowałam, w małej misce niosłam do pokoju, a wodę z wanienki mąż lub wspólnie wynosiliśmy do łazienki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 08:41

violett lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszcze, ze znasz termin :)
    Ja moze sie cos wiecej dowiem na wizycie, ale ekscytacja juz jest,bo sierpien sie zaczal ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett
    a przypominam sobie zimę, kiedy ten termin taki nierealny sie wydawał :D a teraz juz wszystkie możemy być w gotowości (no, dobrze jeszcze by było niektórym czekać, ale ...to juz sierpień :D )

violett lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia czekamynna wieści po wizycie :)
    Synek pojechał ma tydzień z tatą, więc mam czas na ogarnięcie wszystkiego dla córci :) choć wczoraj łezka w oku się zakręcila, jak jechał. A tatus już do mnie dzwonił z awantura, że kaszy nie spakowalam ;)

Violett ja mam wanienke na nóżkach bez stelaża, potem się je wyjmuje. Krótko używałam, choć na początku jest to wygoda. Dla mnie ciut za wysoka ta wanienka i nie było mi wygodnie ;)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja jeszcze ponad 40 dni mam jeszcze z 3 pralki do zrobienia i poprasowania. Plus lozeczko ale to M złoży no i torby dopakowac. Torby to musze do czwartku spakowac to jest warunek wyjazdu na weekend bo to prawie 300 kilometrów wiec torby jada z nami ;)
    W tym tygodniu mam dodatkową atrakcje poranna psiapsiuła wyjechala i mam codzienny spacerek ponad 2 kilometry nakarmic koty i podlac kwiatki jesli potrzeba im.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:15

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Hej dziewczyny milego dnia ;-)
    Żabcia a Ty jak tam z tymi wodami?

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
‹‹ 1788 1789 1790 1791 1792 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ