Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina
    Odpoczywaj tak ile tylko wlezie :D
    Ja juz idę lulu
    dobranoc dziewuszki

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdybyście chciały cos jeszcze w Makaszce kupic, podsylam kod rabatowy, który daje15% rabat. Kod to PAZDZIERNIK (bez polskich znakow) .

:)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64dc7287c735.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/32cea3d99025.jpg

Mialam sie chwalic przewijakiem na pralce :)

nick nieaktualny, kamciaelcia lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Sabina
    Dosłownie ksero :D
    Dziwna mama

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina

no i dobrze, korzystaj ile sie da a co :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina
    I pedagog "z wykształcenia "
    To chyba kompleksy. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Sabina
    I pedagog "z wykształcenia "
    To chyba kompleksy. ..
    Albo jakieś zaburzenie.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Sabina

no i dobrze, korzystaj ile sie da a co :)
    Mówię Ci. Bosko ;)
    Zostajemy do wtorku. I może jeszcze raz uda się to powtórzyć? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha blogie lenistwo i wszystko pod nos ? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie kciuki za moja wizyte 5 minutowa na kontrole szyjki :) wroce to dam zaraz znac

dobrej nocy laski !!:)

Pysiaczek89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia powodzenia jutro :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

dzieki kochana :* jak synek po dniu z tatusiem?? Odpoczelas ?? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba sie pospieszylam z tym dobranoc.....zaczal lac okropnie deszcz, a ja nie moge usnac :( ostatnio mam okropne problemy ze spaniem..

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam kupiłam na Endo dwie prawie identyczne koszulki z ninja :)
    Jedna dla M, druga dla Kostka.
    Zdjęcie bedzie fajne :) imo.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jem kanapki....przez to ze nie spie jestem glodna!! :(

AJrin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku poszłam spać o pierwszej i już mnie zgaga obudziła. Ale zaraz pewnie renie zacznie działać i może uda mi się jeszcze trochę pospac. ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia wstałaś już? Trzymam kciuki za piękna i długa szyjke :)
    Tak. Mam blogie lenistwo. Dziadek szaleje z wnuczka, ona go uwielbia, a babcia tylko jedzenie szykuje ;) fajnie. Ale nie mozna za często, przejadlabym sie im ;)

Tu znowu leje. Nie mogę spać. Mąż szykuje się do pracy

DZiewczyny. Wy tez się tak strasznie pocicie jak spicie? Piżama mokra, włosy mokre i ja tez. A w pokoju wcale mi jest gorąco

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 05:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po ciężkim weekendzie. W sobotę jak pisałam byliśmy na grillu... I złamał mi się ząb.. górna dwójka. Fakt miałam martwy już od 8 lat i to była kwestia czasu, aż coś się z nim stanie. Dzięki Bogu znalazłam dentystę "na dyżurze" i mi go przykleił, ale muszę pilnować, żeby nic twardego nim nie nagryzać.

Uczucie tak masakryczne, że jeszcze wczoraj dochodziłam do siebie. Ciągle mi się chciało beczeć szczególnie, że trochę kasy poszło w aparat na zęby i wgl...

Sarcia trzymam kciuki za szyjkę. Ja dzisiaj z małym idę do labo i odebrać GBS

Kamcia mój "stary" dzieciaczek (mąż) też lubi bajki oglądać i jak zasiądą z Filipem przed telewizorem to nie waż się dotknąć pilot. Wczoraj oglądali KUNG FU PANDĘ 2. :) Zdążyłam się w tym czasie wykąpać, pomalować włosy, poćwiczyć. :D

kamciaelcia wrote:
    Dziewczyny
    Musze spytać bo zabieram się za to od kilku dni :) ale siedzi w głowiepytam mamy które maja "strasze" córki
    Mam koleżankę z którą kontakt się urwał po studiach. Jej córa.ma 7-8 lat. I co ewidentnie widać mała i mama chodzą podobnie ubrane. ..np obie krótkie czarne spodenki i czarne bluzki na ramiączkach. ..albo czarne bluzki seledynowe spódnice. Albo mama czarna bluzka i neonowa pomarańczowa spódnica a córka pomarańczowy top ale czarne spodenki :D to nie są te same ciuchy (różniące się rozmiarami ) ale widać to podobieństwo. ..tez tak robicie? ??bo ja nawet przyszlosciowo w ten sposób nie pomyślałam z Emilka ... próbuje troszkę to zrozumieć

Mi się czasem zdarza zupełnie nieświadomie ubrać Filipa w podobne kolory do mnie, ale nie robie tego specjalnie. Czasem to zauważę dopiero na mieście. Jeżeli chodzi o takie same kolory to spoko, ale nie chciałabym, żeby dziecko było moją kopią. Może mieć podobne kolory, ale w dziecięcych wersjach z nadrukami, kwiatuszkami.
    Ale przeglądając szafę stwierdzam, że większość rzeczy Hania ma różowe. ;)

Mam 6-letnią siostrę i powiem Ci, że ona przebywa z moimi (20-letnią i 15-letnią ) siostrami, które się stroją i szykują. Czasem jest tak, że mama da jej dwie rzeczy, np bluzkę i spódnice, a ona je przykłada do siebie i często się zdarza, że stwierdza, że nie pasują i szuka nowych. Komicznie to wygląda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Sarcia wstałaś już? Trzymam kciuki za piękna i długa szyjke :)
    Tak. Mam blogie lenistwo. Dziadek szaleje z wnuczka, ona go uwielbia, a babcia tylko jedzenie szykuje ;) fajnie. Ale nie mozna za często, przejadlabym sie im ;)

Tu znowu leje. Nie mogę spać. Mąż szykuje się do pracy

DZiewczyny. Wy tez się tak strasznie pocicie jak spicie? Piżama mokra, włosy mokre i ja tez. A w pokoju wcale mi jest gorąco

Sabina u nas ostatnie dni był taki zaduch, że masakra. I zero wiatru. Budzę się cała mokra. Nawet komary wlatywały na 4 piętro i był rój. Dzisiaj idę po wkład na komary do kontaktu, bo małego mi pożarły, a nie da rady zamknąć drzwi od balkonu, bo byśmy się podusili.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jednak nie zasnęłam.

Sabina ja to od stycznia nie śpie pod kołdrą bo mi tak gorąco. A teraz jak te upały są to w ogóle koszmar, myje wieczorem głowę i nie wiem rano czy ona jeszcze nie wyschła czy aż tak się spociłam. Aczkolwiek zapewne to ta druga opcja :)

‹‹ 1787 1788 1789 1790 1791 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ