X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina
    Odpoczywaj tak ile tylko wlezie :D
    Ja juz idę lulu
    dobranoc dziewuszki

Sabina lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdybyście chciały cos jeszcze w Makaszce kupic, podsylam kod rabatowy, który daje15% rabat. Kod to PAZDZIERNIK (bez polskich znakow) .

:)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64dc7287c735.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/32cea3d99025.jpg

Mialam sie chwalic przewijakiem na pralce :)

Sabina, kamciaelcia lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Sabina
    Dosłownie ksero :D
    Dziwna mama

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina

no i dobrze, korzystaj ile sie da a co :)

Sabina lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina
    I pedagog "z wykształcenia "
    To chyba kompleksy. ..

Sabina lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Sabina
    I pedagog "z wykształcenia "
    To chyba kompleksy. ..
    Albo jakieś zaburzenie.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Sabina

no i dobrze, korzystaj ile sie da a co :)
    Mówię Ci. Bosko ;)
    Zostajemy do wtorku. I może jeszcze raz uda się to powtórzyć? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha blogie lenistwo i wszystko pod nos ? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie kciuki za moja wizyte 5 minutowa na kontrole szyjki :) wroce to dam zaraz znac

dobrej nocy laski !!:)

Pysiaczek89, Sabina lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia powodzenia jutro :)

sarcia123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

dzieki kochana :* jak synek po dniu z tatusiem?? Odpoczelas ?? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba sie pospieszylam z tym dobranoc.....zaczal lac okropnie deszcz, a ja nie moge usnac :( ostatnio mam okropne problemy ze spaniem..

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam kupiłam na Endo dwie prawie identyczne koszulki z ninja :)
    Jedna dla M, druga dla Kostka.
    Zdjęcie bedzie fajne :) imo.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jem kanapki....przez to ze nie spie jestem glodna!! :(

AJrin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku poszłam spać o pierwszej i już mnie zgaga obudziła. Ale zaraz pewnie renie zacznie działać i może uda mi się jeszcze trochę pospac. ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia wstałaś już? Trzymam kciuki za piękna i długa szyjke :)
    Tak. Mam blogie lenistwo. Dziadek szaleje z wnuczka, ona go uwielbia, a babcia tylko jedzenie szykuje ;) fajnie. Ale nie mozna za często, przejadlabym sie im ;)

Tu znowu leje. Nie mogę spać. Mąż szykuje się do pracy

DZiewczyny. Wy tez się tak strasznie pocicie jak spicie? Piżama mokra, włosy mokre i ja tez. A w pokoju wcale mi jest gorąco

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 05:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po ciężkim weekendzie. W sobotę jak pisałam byliśmy na grillu... I złamał mi się ząb.. górna dwójka. Fakt miałam martwy już od 8 lat i to była kwestia czasu, aż coś się z nim stanie. Dzięki Bogu znalazłam dentystę "na dyżurze" i mi go przykleił, ale muszę pilnować, żeby nic twardego nim nie nagryzać.

Uczucie tak masakryczne, że jeszcze wczoraj dochodziłam do siebie. Ciągle mi się chciało beczeć szczególnie, że trochę kasy poszło w aparat na zęby i wgl...

Sarcia trzymam kciuki za szyjkę. Ja dzisiaj z małym idę do labo i odebrać GBS

Kamcia mój "stary" dzieciaczek (mąż) też lubi bajki oglądać i jak zasiądą z Filipem przed telewizorem to nie waż się dotknąć pilot. Wczoraj oglądali KUNG FU PANDĘ 2. :) Zdążyłam się w tym czasie wykąpać, pomalować włosy, poćwiczyć. :D

kamciaelcia wrote:
    Dziewczyny
    Musze spytać bo zabieram się za to od kilku dni :) ale siedzi w głowiepytam mamy które maja "strasze" córki
    Mam koleżankę z którą kontakt się urwał po studiach. Jej córa.ma 7-8 lat. I co ewidentnie widać mała i mama chodzą podobnie ubrane. ..np obie krótkie czarne spodenki i czarne bluzki na ramiączkach. ..albo czarne bluzki seledynowe spódnice. Albo mama czarna bluzka i neonowa pomarańczowa spódnica a córka pomarańczowy top ale czarne spodenki :D to nie są te same ciuchy (różniące się rozmiarami ) ale widać to podobieństwo. ..tez tak robicie? ??bo ja nawet przyszlosciowo w ten sposób nie pomyślałam z Emilka ... próbuje troszkę to zrozumieć

Mi się czasem zdarza zupełnie nieświadomie ubrać Filipa w podobne kolory do mnie, ale nie robie tego specjalnie. Czasem to zauważę dopiero na mieście. Jeżeli chodzi o takie same kolory to spoko, ale nie chciałabym, żeby dziecko było moją kopią. Może mieć podobne kolory, ale w dziecięcych wersjach z nadrukami, kwiatuszkami.
    Ale przeglądając szafę stwierdzam, że większość rzeczy Hania ma różowe. ;)

Mam 6-letnią siostrę i powiem Ci, że ona przebywa z moimi (20-letnią i 15-letnią ) siostrami, które się stroją i szykują. Czasem jest tak, że mama da jej dwie rzeczy, np bluzkę i spódnice, a ona je przykłada do siebie i często się zdarza, że stwierdza, że nie pasują i szuka nowych. Komicznie to wygląda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Sarcia wstałaś już? Trzymam kciuki za piękna i długa szyjke :)
    Tak. Mam blogie lenistwo. Dziadek szaleje z wnuczka, ona go uwielbia, a babcia tylko jedzenie szykuje ;) fajnie. Ale nie mozna za często, przejadlabym sie im ;)

Tu znowu leje. Nie mogę spać. Mąż szykuje się do pracy

DZiewczyny. Wy tez się tak strasznie pocicie jak spicie? Piżama mokra, włosy mokre i ja tez. A w pokoju wcale mi jest gorąco

Sabina u nas ostatnie dni był taki zaduch, że masakra. I zero wiatru. Budzę się cała mokra. Nawet komary wlatywały na 4 piętro i był rój. Dzisiaj idę po wkład na komary do kontaktu, bo małego mi pożarły, a nie da rady zamknąć drzwi od balkonu, bo byśmy się podusili.

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jednak nie zasnęłam.

Sabina ja to od stycznia nie śpie pod kołdrą bo mi tak gorąco. A teraz jak te upały są to w ogóle koszmar, myje wieczorem głowę i nie wiem rano czy ona jeszcze nie wyschła czy aż tak się spociłam. Aczkolwiek zapewne to ta druga opcja :)

Sabina lubi tę wiadomość

‹‹ 1787 1788 1789 1790 1791 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ