WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia wstałaś już? Trzymam kciuki za piękna i długa szyjke
Tak. Mam blogie lenistwo. Dziadek szaleje z wnuczka, ona go uwielbia, a babcia tylko jedzenie szykujefajnie. Ale nie mozna za często, przejadlabym sie im
Tu znowu leje. Nie mogę spać. Mąż szykuje się do pracy
DZiewczyny. Wy tez się tak strasznie pocicie jak spicie? Piżama mokra, włosy mokre i ja tez. A w pokoju wcale mi jest gorącoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 05:52
sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się po ciężkim weekendzie. W sobotę jak pisałam byliśmy na grillu... I złamał mi się ząb.. górna dwójka. Fakt miałam martwy już od 8 lat i to była kwestia czasu, aż coś się z nim stanie. Dzięki Bogu znalazłam dentystę "na dyżurze" i mi go przykleił, ale muszę pilnować, żeby nic twardego nim nie nagryzać.
Uczucie tak masakryczne, że jeszcze wczoraj dochodziłam do siebie. Ciągle mi się chciało beczeć szczególnie, że trochę kasy poszło w aparat na zęby i wgl...
Sarcia trzymam kciuki za szyjkę. Ja dzisiaj z małym idę do labo i odebrać GBS
Kamcia mój "stary" dzieciaczek (mąż) też lubi bajki oglądać i jak zasiądą z Filipem przed telewizorem to nie waż się dotknąć pilot. Wczoraj oglądali KUNG FU PANDĘ 2.Zdążyłam się w tym czasie wykąpać, pomalować włosy, poćwiczyć.
kamciaelcia wrote:Dziewczyny
Musze spytać bo zabieram się za to od kilku dniale siedzi w głowiepytam mamy które maja "strasze" córki
Mam koleżankę z którą kontakt się urwał po studiach. Jej córa.ma 7-8 lat. I co ewidentnie widać mała i mama chodzą podobnie ubrane. ..np obie krótkie czarne spodenki i czarne bluzki na ramiączkach. ..albo czarne bluzki seledynowe spódnice. Albo mama czarna bluzka i neonowa pomarańczowa spódnica a córka pomarańczowy top ale czarne spodenkito nie są te same ciuchy (różniące się rozmiarami ) ale widać to podobieństwo. ..tez tak robicie? ??bo ja nawet przyszlosciowo w ten sposób nie pomyślałam z Emilka ... próbuje troszkę to zrozumieć
Mi się czasem zdarza zupełnie nieświadomie ubrać Filipa w podobne kolory do mnie, ale nie robie tego specjalnie. Czasem to zauważę dopiero na mieście. Jeżeli chodzi o takie same kolory to spoko, ale nie chciałabym, żeby dziecko było moją kopią. Może mieć podobne kolory, ale w dziecięcych wersjach z nadrukami, kwiatuszkami.
Ale przeglądając szafę stwierdzam, że większość rzeczy Hania ma różowe.
Mam 6-letnią siostrę i powiem Ci, że ona przebywa z moimi (20-letnią i 15-letnią ) siostrami, które się stroją i szykują. Czasem jest tak, że mama da jej dwie rzeczy, np bluzkę i spódnice, a ona je przykłada do siebie i często się zdarza, że stwierdza, że nie pasują i szuka nowych. Komicznie to wygląda.sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Sarcia wstałaś już? Trzymam kciuki za piękna i długa szyjke
Tak. Mam blogie lenistwo. Dziadek szaleje z wnuczka, ona go uwielbia, a babcia tylko jedzenie szykujefajnie. Ale nie mozna za często, przejadlabym sie im
Tu znowu leje. Nie mogę spać. Mąż szykuje się do pracy
DZiewczyny. Wy tez się tak strasznie pocicie jak spicie? Piżama mokra, włosy mokre i ja tez. A w pokoju wcale mi jest gorąco
Sabina u nas ostatnie dni był taki zaduch, że masakra. I zero wiatru. Budzę się cała mokra. Nawet komary wlatywały na 4 piętro i był rój. Dzisiaj idę po wkład na komary do kontaktu, bo małego mi pożarły, a nie da rady zamknąć drzwi od balkonu, bo byśmy się podusili.
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja jednak nie zasnęłam.
Sabina ja to od stycznia nie śpie pod kołdrą bo mi tak gorąco. A teraz jak te upały są to w ogóle koszmar, myje wieczorem głowę i nie wiem rano czy ona jeszcze nie wyschła czy aż tak się spociłam. Aczkolwiek zapewne to ta druga opcjaSabina lubi tę wiadomość