SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha aha
    zaraz w kinie spytał a jakiej to okazji :D powiedziałam, mu ze własnie nie ma i szczerze nie zasłużył :d a zdazylismy sie posprzeczać pod blokiem, zanim odjechaliśmy :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

super ze mieliscie udany wypad do kina i mily dzionek :) Dobra zmiana na forum bo ostatnio narzekanie na mężów bylo :)

p.s moj maz wczoraj posprzatal caly dom, poodkurzal i zmyl podlogi takze tez byl grzeczny haha :P

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    ale wy narzekalyscie, że męzowie uczuc nie okazuja...a u nas mąż jest mega wylewny, ja nnie zawsze umiem okazać co czuję...a dzis naprawde mile zaskoczyłam, warto dla takiej radości

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia nuda Epoka??

Bo też chcemy iśc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze warto nie ma nic lepszego niz hsmiech na twarzy ukochanej osoby, u nas za ro ja jestem do pzresady przytulasem i przylepka a moj maz musi mec przyslowiowo dzien na okazywanie uczuc, chociaz wam powiem ze jak fizycznie bylam atrakcyjniejsza to moj maz tez czesciej okazywal mi uczucia, bo to juz zauwazylam...lmoze to glupie ale najwidoczniej jest gakim czlowiekiem dla ktorego to jest wazne zeby zona wygladala reprezentacyjne , hmm zwlaszcza ze ja zawsze mialam smukla sylweyke w tych zaietach i rajstopach i szpilkach a odkad 1 dziecko urodzilam to fakt ze troche mniej zwracalam uwage na to, kurde po porodzie czs sie wziac za siebie i swoj wyblad skoro dla mojego meza to takie wazne, ale i mysle ze dla mnie samej tez :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Kamcia nuda Epoka??

Bo też chcemy iśc.

wiesz
    ja to srednio za bajkami ;) ale mąz je uwielbia...i to był jego wniosek-ze więcej pośmiał sie na reklamie animacji o psach, i ze zasada, ze pierwsza częśc najlepsza, teraz sie sprawdziła
    ja za dużo sie nie naśmiałam, ale kazdy ma inny gust...mz chyba najbardziej przekonuje ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to jestem tak w temacie kina cholibka se nawet nie wiedzialam ze jest nowa eplka haha ! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to chyba zaryzykuję, zwłaszcza że wtorki sa tańsze :D ale najpierw na Bourna :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka
    Pewnie w któryś wtorek zaliczymy horror
    ale wtedy wiem ze napisy męża zmecza ::D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Tez bym nie wiedziała że jest nowa epoka
    Ale wczoraj w tv mąż 2 razy widział zwiastun i dwa razy napomknal ze obejrzalby ::D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się zdziwiłam jak zobaczyłam zapowiedź :D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No
    A przy rezerwacji nazwisko podawalam :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsza i tak byla chyba 1 i 2 czsc epoki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi sie jutro nie chce wstawac przed 7 :/..

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny
    Musze spytać bo zabieram się za to od kilku dni :) ale siedzi w głowiepytam mamy które maja "strasze" córki
    Mam koleżankę z którą kontakt się urwał po studiach. Jej córa.ma 7-8 lat. I co ewidentnie widać mała i mama chodzą podobnie ubrane. ..np obie krótkie czarne spodenki i czarne bluzki na ramiączkach. ..albo czarne bluzki seledynowe spódnice. Albo mama czarna bluzka i neonowa pomarańczowa spódnica a córka pomarańczowy top ale czarne spodenki :D to nie są te same ciuchy (różniące się rozmiarami ) ale widać to podobieństwo. ..tez tak robicie? ??bo ja nawet przyszlosciowo w ten sposób nie pomyślałam z Emilka ... próbuje troszkę to zrozumieć

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie to osobiście nie podoba bo nie chce z corki robic "starej malenkiej" moim zdaniem dziecko ma byc dzieckiem i nosic radosne dziecięce ciuszki, na noszenie powaznych ciuchow bedzie miec czas :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Dziewczyny
    Musze spytać bo zabieram się za to od kilku dni :) ale siedzi w głowiepytam mamy które maja "strasze" córki
    Mam koleżankę z którą kontakt się urwał po studiach. Jej córa.ma 7-8 lat. I co ewidentnie widać mała i mama chodzą podobnie ubrane. ..np obie krótkie czarne spodenki i czarne bluzki na ramiączkach. ..albo czarne bluzki seledynowe spódnice. Albo mama czarna bluzka i neonowa pomarańczowa spódnica a córka pomarańczowy top ale czarne spodenki :D to nie są te same ciuchy (różniące się rozmiarami ) ale widać to podobieństwo. ..tez tak robicie? ??bo ja nawet przyszlosciowo w ten sposób nie pomyślałam z Emilka ... próbuje troszkę to zrozumieć
    Nie
    Moja córka to inny człowiek niż ja. Nawet do głowy mi nie przyszło żeby ubierać ja jak moje ksero

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Ja juz nawet nie oceniam czy to fajne czy nie ale czy to "normalne " bo ja ani razu o tym nie pomyślałam :D ze mogłabym tak się z córką ubrać ...a je to pierwszy raz widzę. ..wcześniej z tym się nie spotkalam. ..7-8 lat to mała dziewczynka. ..u nas w domu dziecka w tym wieku kochaly róże, serduszka i motywy z bajek

Sabina lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina
    Dosłownie ksero :D

Sabina lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Jestem na wakacjach u teściów. Nie robię NIC :) odpoczywam.

martta lubi tę wiadomość

‹‹ 1786 1787 1788 1789 1790 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ