WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPewnie ze warto nie ma nic lepszego niz hsmiech na twarzy ukochanej osoby, u nas za ro ja jestem do pzresady przytulasem i przylepka a moj maz musi mec przyslowiowo dzien na okazywanie uczuc, chociaz wam powiem ze jak fizycznie bylam atrakcyjniejsza to moj maz tez czesciej okazywal mi uczucia, bo to juz zauwazylam...lmoze to glupie ale najwidoczniej jest gakim czlowiekiem dla ktorego to jest wazne zeby zona wygladala reprezentacyjne , hmm zwlaszcza ze ja zawsze mialam smukla sylweyke w tych zaietach i rajstopach i szpilkach a odkad 1 dziecko urodzilam to fakt ze troche mniej zwracalam uwage na to, kurde po porodzie czs sie wziac za siebie i swoj wyblad skoro dla mojego meza to takie wazne, ale i mysle ze dla mnie samej tez
-
pirelka wrote:Kamcia nuda Epoka??
Bo też chcemy iśc.
wiesz
ja to srednio za bajkami
ale mąz je uwielbia...i to był jego wniosek-ze więcej pośmiał sie na reklamie animacji o psach, i ze zasada, ze pierwsza częśc najlepsza, teraz sie sprawdziła
ja za dużo sie nie naśmiałam, ale kazdy ma inny gust...mz chyba najbardziej przekonuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
Musze spytać bo zabieram się za to od kilku dni
ale siedzi w głowiepytam mamy które maja "strasze" córki
Mam koleżankę z którą kontakt się urwał po studiach. Jej córa.ma 7-8 lat. I co ewidentnie widać mała i mama chodzą podobnie ubrane. ..np obie krótkie czarne spodenki i czarne bluzki na ramiączkach. ..albo czarne bluzki seledynowe spódnice. Albo mama czarna bluzka i neonowa pomarańczowa spódnica a córka pomarańczowy top ale czarne spodenki
to nie są te same ciuchy (różniące się rozmiarami ) ale widać to podobieństwo. ..tez tak robicie? ??bo ja nawet przyszlosciowo w ten sposób nie pomyślałam z Emilka ... próbuje troszkę to zrozumieć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiekamciaelcia wrote:Dziewczyny
Musze spytać bo zabieram się za to od kilku dni
ale siedzi w głowiepytam mamy które maja "strasze" córki
Mam koleżankę z którą kontakt się urwał po studiach. Jej córa.ma 7-8 lat. I co ewidentnie widać mała i mama chodzą podobnie ubrane. ..np obie krótkie czarne spodenki i czarne bluzki na ramiączkach. ..albo czarne bluzki seledynowe spódnice. Albo mama czarna bluzka i neonowa pomarańczowa spódnica a córka pomarańczowy top ale czarne spodenki
to nie są te same ciuchy (różniące się rozmiarami ) ale widać to podobieństwo. ..tez tak robicie? ??bo ja nawet przyszlosciowo w ten sposób nie pomyślałam z Emilka ... próbuje troszkę to zrozumieć
Moja córka to inny człowiek niż ja. Nawet do głowy mi nie przyszło żeby ubierać ja jak moje ksero
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Sarcia
Ja juz nawet nie oceniam czy to fajne czy nie ale czy to "normalne " bo ja ani razu o tym nie pomyślałam
ze mogłabym tak się z córką ubrać ...a je to pierwszy raz widzę. ..wcześniej z tym się nie spotkalam. ..7-8 lat to mała dziewczynka. ..u nas w domu dziecka w tym wieku kochaly róże, serduszka i motywy z bajek
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[
..