WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pirelka
Wierszyki to nam dał szpital po ccnigdy nie wiadomo co się trafi w takiej wyprawce szpitalnej
U nas tata czytał
A najlepsza okazała się książka (czerwony kapturek ) z odglosami do tekstutzn w tekście było o sumie wiatru, naciskalo się odpowiednią grafikę i szumialo
świetna sprawa jak taki maleńki paluszek wie ze trzeba kółeczko nacisnąć
Ale super zestawik juz macieA_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:anka
malutki ten twój domek
a karuzela na allegro 1,5 roku temu...wersja bardziej do rozrywki niz usypianiazawsze sie śmialiśmy , ze Emilka jest na rybach
. Lepiej maly nizwielgachny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 15:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Pirelka
Wierszyki to nam dał szpital po ccnigdy nie wiadomo co się trafi w takiej wyprawce szpitalnej
U nas tata czytał
A najlepsza okazała się książka (czerwony kapturek ) z odglosami do tekstutzn w tekście było o sumie wiatru, naciskalo się odpowiednią grafikę i szumialo
świetna sprawa jak taki maleńki paluszek wie ze trzeba kółeczko nacisnąć
Ale super zestawik juz macie
U mnie też Tatuś będzie czytał, zwłaszcza wiersze bo lubi -
nick nieaktualny
-
Daj znac jaka reakcja
-
nick nieaktualny
-
Sorry za szczerosc, mnie nie czysci, bo rozumiem ze latalabym co chwila na wc, ale mam zadka kupke raz dziennie, masakra, ale lepiej tak niz zatwardzenie, moze to od kefiru pijam codziennie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 16:43
AJrin lubi tę wiadomość
-
ja te z czesciej chodze do wc ale to przez magnez, tak myslę, bo od kilku dni biorę więcej, rano nie mam problemu z 2, i w ciągu dnia może ze 2 razy mnie do wv zagoni więc sądzę, że to przez magnez
My wrócilismy od teściowej z działki i zaraz wielkie pakowanie i powrót do Krakowa. Ciekawe czy da się wjechac. niby google pokazują duże natęzenie ale znwoiu trasa 2 h więc bez tragedii. Byleby tylko autostrada była przejzedna bo mieszkam 200 m od zjazdu więc nawet pieszo dojdę;p
-
nick nieaktualnyA ja lykam mnóstwo magnezu i walczę z zaparciami. Ja to zawsze inna jestem.
Od kilku dni sobie na więcej pozwalam i trochę siedzę i spaceruje, ciekawe co we wtorek lekarz powie o mojej szyjce. Ale czuję ze skończy się na nakazie leżenia, bo mnie pobolewa i kluje jak tylko wstaneWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 17:16
-
Rozpakowalam ostatni karton rzeczy dla młodego jeszce jakies 3 prania i prasowania i bedzie finito.
U nas zaczęło grzmiec wiec pranie musielismy d domu wnieść wiec jutro zaczne prasowanie. -
A co do wyprozniania u mnie tez od miesiaca lekko nawet 2 razy dziennie coesze sie bo zawsze mialam z tym problem i balam sie ze w ciazy bedzie gorzej poki co jest ok. Ale ja nie biore ani magnezu ani żelaza.
-
Ja na szczęście skurczy nie mam ale pije kakao lub jem trochę gorzkiej czekolady i chyba dlatego.