WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksosia wrote:Agatia a nie ma strachu ze ja przyciskasz? Albo ze cos jej sie stanie?
Ja sie tego boje za każdym razem...
A w ogóle mam pytanie - może głupie- czy dzieci w brzuchu płaczą? Ogolnienwydaja dźwięki?czasem w nocy nieświadomie budzę się na brzuchu.
Co do płaczu to nie mam pojęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 13:23
-
nick nieaktualny
-
Ja cały czas śpię na jednym albo drugim boku ale najczęściej staram się na lewym. Na wznak mogę tylko trochę wytrzymać bo zaraz macica mi wszystko uciska i nie mogę oddychać. Kiedyś zawsze spałam tak pół na pół, trochę na boku i brzuchu ale teraz już tak ciężko bo brzuch wystaje i synek zaraz kopie że mu niewygodnie.
-
nick nieaktualnyJa tam tez w paranoje nie popadam, w 1 ciazy nawet nie wiedzialam ze sa jakies zasadh spania na kgoryms bokj wiec spalam jak chcialam w tym 4 pierwsze miesiace na brzuchu takze spkko
My zjedlismy obiad zrobilam dzis frytki, filet z kurczaka , marchewke i kiszona kapuste mniaam,a teraz czekam az maz cos wymysli w sensie rozrywke na reszte dnia
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bisacz na szczęście już na tym etapie dziecko ma swoją tarczycę i złe wyniki mogą doskwierac głównie Tobie.
Młody pojechał z tatą na działkę na tydzień, łza mi się w oku zakręcilaale dzieciak poszaleje na powietrzu z innymi dzieciakami, a ja się na spokojnie wezmę za ogarnianie i trochę poleżakuję.
-
kamciaelcia wrote:kołyska juz złożona
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4aca16c6a341.jpg
i tak szczerze-mocno różowo (dziewczynkowo) z ta karuzelą ???
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a36ab9fe503a.jpg
Co to za karuzela tez taka chce dla malej.
-
nick nieaktualnyMy wróciliśmy z długiego spaceru! Chyba przeszliśmy kilka km!!! Nogi mało mi do tyłka nie weszły ;P ale był plener czytelniczy i tanie książki. Kupiliśmy już 3 bajki i wiersze dla dziewczynek za śmieszne 5-10 zł
Potem pokaz zabytkowych aut. Fajnie było, tylko dużo do przejścia, a kondycja spadaDobrze, że upału zbytnio nie ma.
-
Dziewczyny przez wasze gadanie o pizzy poszlam dzis z M na pizze i sałatkę.
A co do spania to ja czesto spie na plecach lewy bok ale tu mam problem bo biodro zaczyna odmawiać posluszenstwa no i prawy bok. Ale czesto spie tak na wpół brzuch pol bok jeszcze mi wygodnie ale na brzuch to odpada boli mnoe zaraz macica. -
nick nieaktualny
-
O to musze sie przejsc do biedry nie mam żadnej dzieki za podpowiedz Kamcia.
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:pirelka
ja to zawsze w biedronce nie moge sie powstrzymać przed kupowaniem ksiązeczek kontrastowychza każdym razem mam jakąś w ręce, a że juz 3 kupiłam, walcze ze soba i odkladam
ale faktycznie powstrzymać się ciężko.
Ja niby wszystko mam, ale planuję kupić jeszcze kocyki sweterkowe bo mi nie da