WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry w niedziele
Od rana z mężem skazanego na smierć oglądamy
Niestety dostał juz telefon i wybył na godzinę...
A za godzinę idziemy na urodziny do mojego 6-letniego kuzyna
Żnow grillowanie i znów torty... Masakra i jak tu nie przytyć?
Od rana tez mam biegunkę
To co zostawiłam w toalecie to jakaś masakra....
Wcześniej miałam zaparcia i kompletnie nie odwiedzałam wg a teraz jak juz pójdę to........ (Sorry za te żale, ale czytałam ze to może zwiastować poród w niedługim czasie).
Miłej niedzieli i odpoczynku
Kamcia mam ten sam problem z kinem...;/
Najbliższe w ZG.... A nasze mostowe to jakaś masakra. -
nick nieaktualnyA ja sie wlasnie meza pytalam co bedzieky dzis robic imtotalnie brak pomyslow na cokolwiek ...hmm.... a znow nie usmiecha mi sie cala niedziele siedziec z tylkiem w domu, a na lazenie po galeriach nie mam jakos humoru, w ogole ostaynio przebywanie w miejscach mocno zaudnionych okropnie mnie meczy dlatego unikam takie miejsca.
A ja znow jestem nie zdecydowana okropnie sama nie wiem czego chce -
nick nieaktualnyKsosia
myslisz o oczyszczaniu przed porodowym jelit w postaci biegunki,?nie zawsze tak jest ja w 1 ciazy w ogole nie mialam takich symptomow a teraz od dobrych kilku tygodni zalatwiam sie ze tak powiem "na luzie" a do porodu ile czasu jeszcze mam, takze sie nie martw jeszcze 2-3 tygodnie musisz dac rade
-
ksosiu
do ZG masz ciut dalej niż ja do GWale pomiędzy nami jest jeszcze <Miedzyrzecz, niektórzy tamtejsze kino chwalą
a ja ostatnio to chyba byłam w Poznaiu i szczecinienawet nie pamietam, czy kiedykolwiek w heliosie zawiatałam
kiedy kiedyś czesto odwiedzałam kina w GW , te "starodawne"ze jak tramwaj przejezdzał na zewnątrz, to były dodatkowe efekty specjalne
a nie czyści cie przed porodem???? -
nick nieaktualnyMa sie u mnie z czego czyścić wiec liczę ze za 1,5tyg juz sie wyczyści
10.08 mogę rodzic:)
Dziś jesZcze nie chce (haha jakby to zależało ode mnie)
Poki co dziś czuje sie bardzo dobrze. Zobaczymy jak to będzie jak będę na grillu, bo wczoraj - mimo ze siedziałam - wracałam ze łzami w oczach
A w Donu oparłam sie o ścianę i spłakalam... Maz nie wiedział o co kaman, to krzyknęłam ze to przez to czwarte piętro....
-
nick nieaktualny
-
ksosiu
albo miejsce na kolejne wyżerki sie robi
dasz rade z tym 4. piętrem, ja na 3., a jeszcze niedawno sąsiadka z góry (czyli z 4.) sama z brzuszkiem chodziła a teraz z synusiemna raty , ale dasz rade
niektóre na 2 . pietro nie wejdą za jednym zamachem
a spię na kazdej stronie-oprócz brzusznejale nie musze tłumaczyć że się nie da
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 12:11
-
AJrin wrote:Kamcia my robimy rezerwacje i na 30 min przed odbieramy na nazwisko. Czasem jestesmy i 2 godziny przed idziemy odebrac bilet plus ogar iamy smyka i inne zakupy
-
Ksosia ja śpię w każdej pozycji
na jednym boku bym nie dała rady, bo właśnie biodro daje znać
z synkiem kazali mi leżeć na lewym boku, to ból biodra był kosmiczny.
U mnie czyszczenia brak, ale bóle @ są dość mocne, więc aby dotrwać do środowej wizyty, potem do następnej środowejobawiam się, że 39tc to ostra abstrakcja
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Ja tez spie tak jak mi wygodnie, nawet na ostatniej wizycie pytalam lekarza to sam mi powiedzial ze mam spac tak jak mi wygodnie
ja nawet na brzuchu śpię czasem albo leżę w ciągu dnia. To zawsze była moja ulubiona pozycja do spania, więc teraz też mi się zdarza, choć Mloda wtedy kopie
-
nick nieaktualny