X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimo wszystko-dla mnie ogladanie czegokolwiek to w celu odchamienia sie czy relaksu-każdy co innego lubi :) w kjońcu ktoś do kina idzie i daję zarobić producentom
    a dzis mamy z mężem nasze pierwsze wyjście do kina :D zawsze musi być ten pierwszy raz ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wychodzę z łazienki, a mąz na mnie patrzy i sie usmiecha aż zęby widać :) pytam, o co chodzi? a on : ale ty slicznie wyglądasz z tym brzuszkiem :)

a dzis moja piłeczka ma juz 109 cm :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 11:50

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cieplutko :) gorąco w domu, a nogi nie opuchnięte :) jakiś łaskawy dzień :)
    Zaraz biorę się za obiadek, bo za szybko się ze wszystkim wyrobiłam. Chyba znowu pizzę hawajskä zrobię :-D
    A wieczorem do koleżanki na dzialeczkę, chill bez synusia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w niedziele :)
    Od rana z mężem skazanego na smierć oglądamy :)
    Niestety dostał juz telefon i wybył na godzinę...:(
    A za godzinę idziemy na urodziny do mojego 6-letniego kuzyna :)
    Żnow grillowanie i znów torty... Masakra i jak tu nie przytyć?

Od rana tez mam biegunkę :(
    To co zostawiłam w toalecie to jakaś masakra....
    Wcześniej miałam zaparcia i kompletnie nie odwiedzałam wg a teraz jak juz pójdę to........ (Sorry za te żale, ale czytałam ze to może zwiastować poród w niedługim czasie).

Miłej niedzieli i odpoczynku :)

Kamcia mam ten sam problem z kinem...;/
    Najbliższe w ZG.... A nasze mostowe to jakaś masakra.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie wlasnie meza pytalam co bedzieky dzis robic imtotalnie brak pomyslow na cokolwiek ...hmm.... a znow nie usmiecha mi sie cala niedziele siedziec z tylkiem w domu, a na lazenie po galeriach nie mam jakos humoru, w ogole ostaynio przebywanie w miejscach mocno zaudnionych okropnie mnie meczy dlatego unikam takie miejsca.

A ja znow jestem nie zdecydowana okropnie sama nie wiem czego chce o.O

• agatia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosiu a ja się cieszę na wieczornego grilla, bo koleżanka robi puszne szaszłyki i nie tylko :) grillowanego mięsa nie jadam, ale grillowanymi warzywami nie pogardzę :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia

myslisz o oczyszczaniu przed porodowym jelit w postaci biegunki,? :) nie zawsze tak jest ja w 1 ciazy w ogole nie mialam takich symptomow a teraz od dobrych kilku tygodni zalatwiam sie ze tak powiem "na luzie" a do porodu ile czasu jeszcze mam, takze sie nie martw jeszcze 2-3 tygodnie musisz dac rade :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksosiu
    do ZG masz ciut dalej niż ja do GW :) ale pomiędzy nami jest jeszcze <Miedzyrzecz, niektórzy tamtejsze kino chwalą
    a ja ostatnio to chyba byłam w Poznaiu i szczecinie :) nawet nie pamietam, czy kiedykolwiek w heliosie zawiatałam :)

kiedy kiedyś czesto odwiedzałam kina w GW , te "starodawne" :) ze jak tramwaj przejezdzał na zewnątrz, to były dodatkowe efekty specjalne :D

a nie czyści cie przed porodem????

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia Ty się za szybko nie oczyszczaj ;) wiem, że chcesz otworzyć peleton, ale jeszcze przynajmniej 1,5 tyg, żeby był skończony 37tc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma sie u mnie z czego czyścić wiec liczę ze za 1,5tyg juz sie wyczyści :)
    10.08 mogę rodzic:)
    Dziś jesZcze nie chce (haha jakby to zależało ode mnie :D)

Poki co dziś czuje sie bardzo dobrze. Zobaczymy jak to będzie jak będę na grillu, bo wczoraj - mimo ze siedziałam - wracałam ze łzami w oczach :(
    A w Donu oparłam sie o ścianę i spłakalam... Maz nie wiedział o co kaman, to krzyknęłam ze to przez to czwarte piętro....

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak śpicie cała nic na boku gontem boli was całe biodro?
    W nocy budze sie z bólem i dosłownie przeskakuje na drugi bok, gdy próbuje to robić delikatniej to nie mogę sie przeturlac...
    Ale ból niemiłosierny....

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksosiu
    albo miejsce na kolejne wyżerki sie robi ;)
    dasz rade z tym 4. piętrem, ja na 3., a jeszcze niedawno sąsiadka z góry (czyli z 4.) sama z brzuszkiem chodziła a teraz z synusiem :) na raty , ale dasz rade
    niektóre na 2 . pietro nie wejdą za jednym zamachem

a spię na kazdej stronie-oprócz brzusznej :) ale nie musze tłumaczyć że się nie da :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 12:11

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Kamcia my robimy rezerwacje i na 30 min przed odbieramy na nazwisko. Czasem jestesmy i 2 godziny przed idziemy odebrac bilet plus ogar iamy smyka i inne zakupy ;)
    To chyba chodzimy do tego samego kina. Niestety ten smyk przy kinie to dla mnie katastrofa finansowa jak Idę z pierworodnym. W piątek byliśmy na BFG.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia ja śpię w każdej pozycji :) na jednym boku bym nie dała rady, bo właśnie biodro daje znać :) z synkiem kazali mi leżeć na lewym boku, to ból biodra był kosmiczny.
    U mnie czyszczenia brak, ale bóle @ są dość mocne, więc aby dotrwać do środowej wizyty, potem do następnej środowej ;) obawiam się, że 39tc to ostra abstrakcja ;)

AJrin lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w tej galerii akurat smyka nie ma :) jest 5-10-15 oraz coccodrillo i pepco, ale jakos zrobie by nie na wszystko był czas :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez spie tak jak mi wygodnie, nawet na ostatniej wizycie pytalam lekarza to sam mi powiedzial ze mam spac tak jak mi wygodnie :)

• Darusia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:03

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ja tez spie tak jak mi wygodnie, nawet na ostatniej wizycie pytalam lekarza to sam mi powiedzial ze mam spac tak jak mi wygodnie :)
    Lewy.bok niby najzdrowszy bo nie uciska się żyły głównej, ale nie popadajmy w paranoję ;) ja nawet na brzuchu śpię czasem albo leżę w ciągu dnia. To zawsze była moja ulubiona pozycja do spania, więc teraz też mi się zdarza, choć Mloda wtedy kopie ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Córcia mi zrobiła pierwszy rozstęp :) i to na górze, po stronie, gdzie się nie wypycha ;) po synku mam 3 pamiątkowe na dole, ale już prawie niewidoczne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 13:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia a nie ma strachu ze ja przyciskasz? Albo ze cos jej sie stanie?
    Ja sie tego boje za każdym razem...:(
    A w ogóle mam pytanie - może głupie- czy dzieci w brzuchu płaczą? Ogolnienwydaja dźwięki?

‹‹ 1782 1783 1784 1785 1786 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ