WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się rano,
Ja o dziwo ostatnio nie śpię jakoś tragicznie, nie licząc pobudek co 1,5 h do wcale nie mam przerwy nocnej, że nie mogę zasnąć. Małe mniej się ruszają, lub nie czuję... chyba są inaczej ułożone.
Jedna na dole, druga na górze i w pasie/pępku mam miękko, bo chyba pusta luka tam jest. Haha
Waga ostatnio też pokazała ciut mniej
Dzisiaj są jakieś rozrywki nad morzem więc wybieramy się z mężem, choć ledwo chodzę.. a tak taki upał zawsze !Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 09:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBehemotka generalnie u Nas opieka nad kobietą w ciąży jest na bardzo wysokim poziomie. Ratuje się bardzo wczesne ciąże, mamy dużo usg i badań w porównaniu do wielu innych państw europejskich. Opieka po chyba też. No ale jak widać większość z Nas chodzi prywatnie do lekarzy i też za to płaci. Ale standardy w szpitalu gorzej. Dużo się zmienia i to zależy od miejsca, ale są takie miejsca gdzie jest po prostu strach rodzić. Prawa pacjenta to mit. A jedzenie - o takich paróweczkach pewnie niejedna kobieta marzy dostając nieokreśloną papkę
Ciężko raczej porównać ceny, bo Twój kraj to zbyt odległa kraina i standardy oraz wartość pieniądza jest zupełnie inna. -
nick nieaktualny
-
sarcia tego sie obawiam, ze bedę musiała cos drukować...a dzis po prostu nie mam jak. W dodatku w regulaminie tego w ogóle nie ma ...a to ma być niespodzianka-powiem męzowi-wsiadaj do auta i tyle
a przecież można bez rezerwacji , ale nie o to chodzi, by siedziec z tylu i z boku... -
nick nieaktualny
-
ach ten mózg cięzarnej! Pewnie już się domyślacie, że mam nerwa od niezdecydowania
i jestem już bardziej skłonna jechać dzisiaj, bo do wtorku -znając siebie-rozmysle się (a to kasy szkoda, a to czasu brak...gorąco/zimno), musze iść na żywioł, tym bardziej, że pokój Piotrusia niemal gotowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamcia, u mnie z rezerwacja w kinie jest tak, że możesz zapłacić online i wtedy drukujesz, możesz odebrać 30 min. prze seansem lub kupić wcześniej bilet i nie musisz przychodzić dużo wcześniej przed filmem
My we wtorek idziemy do Bournaa za tydzień na Epokę Lodowcową
przed porodem trzeba zaszaleć!
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Kamcia kupuj bilety i pedz z mezem na ten relaks do kina, po pracach domowych sie nalezy a co
pewnie, ze bym kupiła bilet i miałabym to zgłowy
ale: 1.nie wiem, z którym kontem bankowym mnie system połączy (na jednym za mało kasy)
2. nie mam gdzie wydrukować potwierdzenia płatności za bilety -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie cos brzuch pobolewa, ale wrazenie ze to pobolewanie jest w jelitach/zoladku zrobilam sobie koper moe mi przejdzie, maly oczywiscie szaleje juz chyba wszystko w seodku mi poprzestawial do gory nogami, w dodatku mnie ciagnie od zeber w kierunku btzucha mam tak napieta skore masakra
-
"Rezerwacja miejsc gwarantowana jest do 30 minut przed planowaną godziną rozpoczęcia Seansu lub
Wydarzenia. Po tym czasie rezerwacja miejsc może zostać anulowana."
czyli muszę być wczesniej?????
to nie problem akurat, bo kino w galerii się mieści -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:"Rezerwacja miejsc gwarantowana jest do 30 minut przed planowaną godziną rozpoczęcia Seansu lub
Wydarzenia. Po tym czasie rezerwacja miejsc może zostać anulowana."
czyli muszę być wczesniej?????
to nie problem akurat, bo kino w galerii się mieścikamciaelcia lubi tę wiadomość