WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Kamcia
Konto bankowe do ktorego ma cie przeaczyc to ty wybierasz bo sie pokazuje lista bankow, a co do drukowania mozesz miec na emailu na telefonie i pokazac bilet przy kasie prosto z telefonu nie trzeba drukowac
Ja to jestem dziwny typ-jak nie kupię, to ostatecznie zrezygnuje ze wszystkiego
a ze mąz nic nie podejrzewa, to nawet mu przykro nie bedzie
mój mózg sie zagrzał, brak mi juz ligicznego myslenia
ja w ogóle mysle??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pirelka
zarezerwuje chyba
a wyjedziemy ciut wcześniej i np pepco odwiedzę 
mąz też ostatnio stracił ulubioną koszulkę to może i zajrzymy do innego punktu...
jeśli dobrze rozumiem, to przy rezerwacji moge ten zarezerwowany bilet odebrać i godzinę wcześniej???? -
nick nieaktualnypewnie, nawet i 2 dni wcześniejkamciaelcia wrote:pirelka
zarezerwuje chyba
a wyjedziemy ciut wcześniej i np pepco odwiedzę 
mąz też ostatnio stracił ulubioną koszulkę to może i zajrzymy do innego punktu...
jeśli dobrze rozumiem, to przy rezerwacji moge ten zarezerwowany bilet odebrać i godzinę wcześniej????
byleby nie mniej niż 30 min. przed seansem bo anulują.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
My z M ostatnio i 2 razy w tygodniu do kina chodziny
Ale u nas to tradycja od poznania sie w srody zawsze idziemy do kina u nas sa tanie srody.
A z horrorow polecam kiedy zgasna swiatla mi sie mega podobał bylismy w ten piatek.
-
nick nieaktualnyDzień dobry

Mąż mała kładzie na drzemkę a później podjedziemy po staniki do karmienia jakieś a na końcu obiad u moich dziadków - mniam.
Ja kiedyś w kinie minimum raz w tygodniu bywałam a teraz... hmm ostatnio byłam na Star Warsach teraz zapowiada się że pójdę znów w grudniu na kolejną cześć. Czasu nie ma
Dobrze że w domu trochę nadrabiamy z repertuarem ale ciekawe czy przy dwójce też tak łatwo pójdzie
-
Kamcia my robimy rezerwacje i na 30 min przed odbieramy na nazwisko. Czasem jestesmy i 2 godziny przed idziemy odebrac bilet plus ogar iamy smyka i inne zakupy
-
AJrin wrote:Kamcia my robimy rezerwacje i na 30 min przed odbieramy na nazwisko. Czasem jestesmy i 2 godziny przed idziemy odebrac bilet plus ogar iamy smyka i inne zakupy

tak jakos chyba właśnie zrobie...pytałam męza jakie plany na dzis...proponuje grzyby
ja gorzów
ma 5 min aby wybrać
ale w między czasie wkurw....sie na maxa
prałam rózne Piotrusiowe rzeczy i lezaczek (po raz enty) i ...pralka popsuła bujaczek
chyba nie aż tak popsuła, bo nie stracił swojej funkcji, w tym nie jest ani mniej bezpieczny, czy brzydszy...pralka rozerwała od tyłu material i nadłamała gorną częśc plastiku wewnątrz...gdyby pękł w połowie, to by sie juz nie nadał
tyle razy to prałam(marcheweczki itp) a tu taka niespodzianka-a musiała być szybka decyzja-nowy czy ten sie nada...ufff sie nada ale ile to emocji mnie kosztowało!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 10:58
-
Angela ja kiedyś też regularnie chodziłam do kina, a na studiach to już non stop

Teraz chodzę tylko do Kina za rogiem na filmy niezależne, bo niestety to co oferuje kino komercyjne to lekka porażka
i szkoda mi kasy na takie filmy...
Na razie dziecinnieje na bajkach dla dzieci i niech tak zostanie
choć ich poziom też zostawia wiele do życzenia
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela ja kiedyś też regularnie chodziłam do kina, a na studiach to już non stop

Teraz chodzę tylko do Kina za rogiem na filmy niezależne, bo niestety to co oferuje kino komercyjne to lekka porażka
i szkoda mi kasy na takie filmy...
Na razie dziecinnieje na bajkach dla dzieci i niech tak zostanie
choć ich poziom też zostawia wiele do życzenia 
Całkowicie się zgadzam, nie które filmy robione są na siłę. A polskie komedie to już w ogóle.. -
Angela polskie komedie to już w ogóle dni totalne, w większości nawet nie są zabawne. Nie wspominając o amerykańskich komediach

Ech co zrobić... dla tego ja tylko filmy niezależne, kino skandynawskie. Tv sporadycznie, może nie istnieć
Choć wczoraj w nocy "Na wspólnej" oglądałam
ha ha ha.
-
Ja komedii nie lubie ogladac najlepiej to firmy zgrozy ale uwielbiam wszystkomco Marvelowskie. Generalnie z M ostatnio wolimy oglądać seriale niż filmy trzymaja bardziej w napieciu.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[