SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    W heliosie jest tak samo :)
    Ja też o heliosie pisałam :D zresztą w Multikinie z tego co wiem, podobnie.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -ebrać bilet

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:44

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Kamcia

Konto bankowe do ktorego ma cie przeaczyc to ty wybierasz bo sie pokazuje lista bankow, a co do drukowania mozesz miec na emailu na telefonie i pokazac bilet przy kasie prosto z telefonu nie trzeba drukowac :)

Ja to jestem dziwny typ-jak nie kupię, to ostatecznie zrezygnuje ze wszystkiego :)
    a ze mąz nic nie podejrzewa, to nawet mu przykro nie bedzie :D
    mój mózg sie zagrzał, brak mi juz ligicznego myslenia :D ja w ogóle mysle??

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, a nie możesz podjechać wcześniej w inny dzień kupić w kasie i po prostu iśc z biletami na seans? :D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka
    mam 30 km w jedną str a w tym tyg-o dziwo-nie mam w Gorzowie zadnego lekarza...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia
    Hahaha jeden seans a tyle klopotow, co my biedne ciezarne za dylematy musimy przezywac haha :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha :P to rezerwuj i odbierzecie na 30 min. przed :D ja nigdy online nie płacę, bo drukować musiałabym w jakimś sklepie papierniczym czy w bibliotece :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka
    zarezerwuje chyba :) a wyjedziemy ciut wcześniej i np pepco odwiedzę :)
    mąz też ostatnio stracił ulubioną koszulkę to może i zajrzymy do innego punktu...
    jeśli dobrze rozumiem, to przy rezerwacji moge ten zarezerwowany bilet odebrać i godzinę wcześniej????

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody spakowany do wyjazdu, grahamki kupione, 7 kompletów do szpitala wyprasowane :) szybko idzie to prasowanie :) jakoś z synkiem szło mi wolniej, albo tak mi się wydawało.

martta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    pirelka
    zarezerwuje chyba :) a wyjedziemy ciut wcześniej i np pepco odwiedzę :)
    mąz też ostatnio stracił ulubioną koszulkę to może i zajrzymy do innego punktu...
    jeśli dobrze rozumiem, to przy rezerwacji moge ten zarezerwowany bilet odebrać i godzinę wcześniej????
    pewnie, nawet i 2 dni wcześniej :D byleby nie mniej niż 30 min. przed seansem bo anulują.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z M ostatnio i 2 razy w tygodniu do kina chodziny :) Ale u nas to tradycja od poznania sie w srody zawsze idziemy do kina u nas sa tanie srody.
    A z horrorow polecam kiedy zgasna swiatla mi sie mega podobał bylismy w ten piatek.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Mąż mała kładzie na drzemkę a później podjedziemy po staniki do karmienia jakieś a na końcu obiad u moich dziadków - mniam.

Ja kiedyś w kinie minimum raz w tygodniu bywałam a teraz... hmm ostatnio byłam na Star Warsach teraz zapowiada się że pójdę znów w grudniu na kolejną cześć. Czasu nie ma :( Dobrze że w domu trochę nadrabiamy z repertuarem ale ciekawe czy przy dwójce też tak łatwo pójdzie :P

• AJrin Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia my robimy rezerwacje i na 30 min przed odbieramy na nazwisko. Czasem jestesmy i 2 godziny przed idziemy odebrac bilet plus ogar iamy smyka i inne zakupy ;)

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Kamcia my robimy rezerwacje i na 30 min przed odbieramy na nazwisko. Czasem jestesmy i 2 godziny przed idziemy odebrac bilet plus ogar iamy smyka i inne zakupy ;)

tak jakos chyba właśnie zrobie...pytałam męza jakie plany na dzis...proponuje grzyby
    ja gorzów
    ma 5 min aby wybrać :)

ale w między czasie wkurw....sie na maxa
    prałam rózne Piotrusiowe rzeczy i lezaczek (po raz enty) i ...pralka popsuła bujaczek :( chyba nie aż tak popsuła, bo nie stracił swojej funkcji, w tym nie jest ani mniej bezpieczny, czy brzydszy...pralka rozerwała od tyłu material i nadłamała gorną częśc plastiku wewnątrz...gdyby pękł w połowie, to by sie juz nie nadał
    tyle razy to prałam(marcheweczki itp) a tu taka niespodzianka-a musiała być szybka decyzja-nowy czy ten sie nada...ufff sie nada ale ile to emocji mnie kosztowało!!!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 10:58

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż mysli , ze na zakupy go wyciągam :D i juz pyta, co chcę Piotrusiowi kupić :) i postawila warunek-że sobie też mam coś kupić :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ja kiedyś też regularnie chodziłam do kina, a na studiach to już non stop :)
    Teraz chodzę tylko do Kina za rogiem na filmy niezależne, bo niestety to co oferuje kino komercyjne to lekka porażka ;) i szkoda mi kasy na takie filmy...
    Na razie dziecinnieje na bajkach dla dzieci i niech tak zostanie ;) choć ich poziom też zostawia wiele do życzenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela ja kiedyś też regularnie chodziłam do kina, a na studiach to już non stop :)
    Teraz chodzę tylko do Kina za rogiem na filmy niezależne, bo niestety to co oferuje kino komercyjne to lekka porażka ;) i szkoda mi kasy na takie filmy...
    Na razie dziecinnieje na bajkach dla dzieci i niech tak zostanie ;) choć ich poziom też zostawia wiele do życzenia :)

Całkowicie się zgadzam, nie które filmy robione są na siłę. A polskie komedie to już w ogóle..

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zarezerwowane :)

Ksosia, sarcia123, mysza0406, Sabina lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela polskie komedie to już w ogóle dni totalne, w większości nawet nie są zabawne. Nie wspominając o amerykańskich komediach ;)
    Ech co zrobić... dla tego ja tylko filmy niezależne, kino skandynawskie. Tv sporadycznie, może nie istnieć ;)
    Choć wczoraj w nocy "Na wspólnej" oglądałam ;) ha ha ha.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja komedii nie lubie ogladac najlepiej to firmy zgrozy ale uwielbiam wszystkomco Marvelowskie. Generalnie z M ostatnio wolimy oglądać seriale niż filmy trzymaja bardziej w napieciu.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 1781 1782 1783 1784 1785 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ