X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    W heliosie jest tak samo :)
    Ja też o heliosie pisałam :D zresztą w Multikinie z tego co wiem, podobnie.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -ebrać bilet

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:44

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Kamcia

Konto bankowe do ktorego ma cie przeaczyc to ty wybierasz bo sie pokazuje lista bankow, a co do drukowania mozesz miec na emailu na telefonie i pokazac bilet przy kasie prosto z telefonu nie trzeba drukowac :)

Ja to jestem dziwny typ-jak nie kupię, to ostatecznie zrezygnuje ze wszystkiego :)
    a ze mąz nic nie podejrzewa, to nawet mu przykro nie bedzie :D
    mój mózg sie zagrzał, brak mi juz ligicznego myslenia :D ja w ogóle mysle??

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, a nie możesz podjechać wcześniej w inny dzień kupić w kasie i po prostu iśc z biletami na seans? :D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka
    mam 30 km w jedną str a w tym tyg-o dziwo-nie mam w Gorzowie zadnego lekarza...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia
    Hahaha jeden seans a tyle klopotow, co my biedne ciezarne za dylematy musimy przezywac haha :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha :P to rezerwuj i odbierzecie na 30 min. przed :D ja nigdy online nie płacę, bo drukować musiałabym w jakimś sklepie papierniczym czy w bibliotece :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka
    zarezerwuje chyba :) a wyjedziemy ciut wcześniej i np pepco odwiedzę :)
    mąz też ostatnio stracił ulubioną koszulkę to może i zajrzymy do innego punktu...
    jeśli dobrze rozumiem, to przy rezerwacji moge ten zarezerwowany bilet odebrać i godzinę wcześniej????

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody spakowany do wyjazdu, grahamki kupione, 7 kompletów do szpitala wyprasowane :) szybko idzie to prasowanie :) jakoś z synkiem szło mi wolniej, albo tak mi się wydawało.

martta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    pirelka
    zarezerwuje chyba :) a wyjedziemy ciut wcześniej i np pepco odwiedzę :)
    mąz też ostatnio stracił ulubioną koszulkę to może i zajrzymy do innego punktu...
    jeśli dobrze rozumiem, to przy rezerwacji moge ten zarezerwowany bilet odebrać i godzinę wcześniej????
    pewnie, nawet i 2 dni wcześniej :D byleby nie mniej niż 30 min. przed seansem bo anulują.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z M ostatnio i 2 razy w tygodniu do kina chodziny :) Ale u nas to tradycja od poznania sie w srody zawsze idziemy do kina u nas sa tanie srody.
    A z horrorow polecam kiedy zgasna swiatla mi sie mega podobał bylismy w ten piatek.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Mąż mała kładzie na drzemkę a później podjedziemy po staniki do karmienia jakieś a na końcu obiad u moich dziadków - mniam.

Ja kiedyś w kinie minimum raz w tygodniu bywałam a teraz... hmm ostatnio byłam na Star Warsach teraz zapowiada się że pójdę znów w grudniu na kolejną cześć. Czasu nie ma :( Dobrze że w domu trochę nadrabiamy z repertuarem ale ciekawe czy przy dwójce też tak łatwo pójdzie :P

• AJrin Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia my robimy rezerwacje i na 30 min przed odbieramy na nazwisko. Czasem jestesmy i 2 godziny przed idziemy odebrac bilet plus ogar iamy smyka i inne zakupy ;)

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Kamcia my robimy rezerwacje i na 30 min przed odbieramy na nazwisko. Czasem jestesmy i 2 godziny przed idziemy odebrac bilet plus ogar iamy smyka i inne zakupy ;)

tak jakos chyba właśnie zrobie...pytałam męza jakie plany na dzis...proponuje grzyby
    ja gorzów
    ma 5 min aby wybrać :)

ale w między czasie wkurw....sie na maxa
    prałam rózne Piotrusiowe rzeczy i lezaczek (po raz enty) i ...pralka popsuła bujaczek :( chyba nie aż tak popsuła, bo nie stracił swojej funkcji, w tym nie jest ani mniej bezpieczny, czy brzydszy...pralka rozerwała od tyłu material i nadłamała gorną częśc plastiku wewnątrz...gdyby pękł w połowie, to by sie juz nie nadał
    tyle razy to prałam(marcheweczki itp) a tu taka niespodzianka-a musiała być szybka decyzja-nowy czy ten sie nada...ufff sie nada ale ile to emocji mnie kosztowało!!!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 10:58

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż mysli , ze na zakupy go wyciągam :D i juz pyta, co chcę Piotrusiowi kupić :) i postawila warunek-że sobie też mam coś kupić :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ja kiedyś też regularnie chodziłam do kina, a na studiach to już non stop :)
    Teraz chodzę tylko do Kina za rogiem na filmy niezależne, bo niestety to co oferuje kino komercyjne to lekka porażka ;) i szkoda mi kasy na takie filmy...
    Na razie dziecinnieje na bajkach dla dzieci i niech tak zostanie ;) choć ich poziom też zostawia wiele do życzenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela ja kiedyś też regularnie chodziłam do kina, a na studiach to już non stop :)
    Teraz chodzę tylko do Kina za rogiem na filmy niezależne, bo niestety to co oferuje kino komercyjne to lekka porażka ;) i szkoda mi kasy na takie filmy...
    Na razie dziecinnieje na bajkach dla dzieci i niech tak zostanie ;) choć ich poziom też zostawia wiele do życzenia :)

Całkowicie się zgadzam, nie które filmy robione są na siłę. A polskie komedie to już w ogóle..

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zarezerwowane :)

Ksosia, sarcia123, mysza0406, Sabina lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela polskie komedie to już w ogóle dni totalne, w większości nawet nie są zabawne. Nie wspominając o amerykańskich komediach ;)
    Ech co zrobić... dla tego ja tylko filmy niezależne, kino skandynawskie. Tv sporadycznie, może nie istnieć ;)
    Choć wczoraj w nocy "Na wspólnej" oglądałam ;) ha ha ha.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja komedii nie lubie ogladac najlepiej to firmy zgrozy ale uwielbiam wszystkomco Marvelowskie. Generalnie z M ostatnio wolimy oglądać seriale niż filmy trzymaja bardziej w napieciu.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 1781 1782 1783 1784 1785 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ