WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mmargol nie znam się na skurczach, z synkiem miałam twardy brzuch 24h na 24h, jak kamień. Teraz nie mam skurczy, nawet jak brzuch boli, jak na okres to na ktg nie piszą się skurcze.
Mmargol a masz mieć ktg? Ono by pokazało, czy masz skurcze, czy nie. Może poproś Grabosia -
Mmargol rano i wieczorem ciśnienie niskie, po południu dwa pomiary wysokie. Zobaczę, co jutro powiedzą na.obchodzie przed week, bo w week to nic nie będą robić wiadomo
Cukry niskie, jak nigdy, więc nie jest źle.
Ale coś mówiła położna, że pewnie w przyszłym tygodniu będą chcieli zrobić cięcie czwartek lub piątek, bo jest mało białka i zanim ciśnienie się rozszaleje na dobre. No i wód mało, więc Małej niezbyt wygodnie przy Afi 6. A ja piję sporo, a woda w opuchlizne idzie i w sikanie.
A co zrobi szef wszystkich szefów zobaczymy, to on tu.decydujeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 22:00
-
Agatia to lepiej, ze przyszly tydzien, bo to juz bedzie skonczony 37 tc u Ciebie
I Ty i Liwcia bedziecie juz razem
Ja dzisiaj po wejsciu na 3 pietro zmierzylam sobie z ciekawosci cisnienie i mialam az 141/85od razu powtorzylam dwa razy pomiar i bylo okolo 117/85, a juz mi sie cieplo zrobilo. No ale to bylam madra ja po wysilku zmierzylam te cisnienie
Kamcia, ale ze zmiana pozycji dziecka czy moja?
Mi sie nie spieszy do rozpakowywania, wybacz Agatia ale nie spieszno mi do Ciebie hihi z reszta nawet mowilas, ze miejsc nie ma w szpitaluA tak serio to ja torby jeszcze nie spakowalam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Każda
Nasza zmiana pozycji może powodować twardnienia
Np stajemy do pionu i nasze flaki wszystko cisną do dołu W tym dzidzie możemy czuć nisko niziutkonormalne że jest skurcz ale musi minąć
tak mi to mniej więcej tłumaczył
Ale ruchy dzidzi chyba też mogą powodować skurcze bo pisały o tym dziewczyny odnośnie ktg (choć moje było płaskie choć mały szalał )Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 22:17
-
Mmargol nie ma miejsc na oddziale, jest Meksyk, więc się nie spiesz
spokojnie się spakuj i luzik
Sarcia wód mało, ale ginka mówi, że po 34tc ilość wode fizjologicznie maleje i afi 6 w skończonym 36tc to nie tragedia, ale trzeba obserwować.
Kurcze nie mogę spać...
Jak odświeżam forum to raz widzę Wasze wpisy, raz inne i gubię się, co gdzie i jak? -
Witaj malutka
myslę, ze tu niewiele dziewczyn ci odp...
widzial wczoraj twój wpis
ale jest jakis problem na forum, a dokładnie ja widzę na komputerze inne wpisy niz w komórce...i na tym "drugim" forum w wiekszości dziewczyny siedzą
ale gdzie jesteśmy, to nie zalezy od nas...co bym nie robila, komputer tu mnie przerzuca a telefon tam -
nick nieaktualny