X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby juz tylko przestalo nam forum fiksowac, bo inaczej to sie nikt niempolapie o cl tutaj chodzi :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza to jak najbardziej jedz. Ja też tak miałam i w szpitalu dostałam kroplowke i przeszlo. :)

To jest to wasze wczorajsze forum. Czyli wszystkie nasze wpisy i rozmowy skasowali

mysza0406 lubi tę wiadomość

• esmi Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chamsko ze skasowali :/ mam nadzieje ze juz bedzie chodzil jak nalezy .... Jednak duzo osob placi za to m..

....

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• mmargol Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Mmargol
    Ale to są poranne posty z drugiego forum :D co dziewczynom pisałam ze większość siedzi gdzie indziej :D
    A no rzeczywiscie :D polapac sie nie idzie..

Mysza trzymam kciuki!

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dzisiejszych wpksow z calego dnia nie ma :/ trudno, najwazniejsze teraz zeby juz sie nie psulo k biezace informacje sie wyswietlaly co i jak

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to już się totalnie pogubiłam w tych wpisach. Ale oby tej bajzel się skończył, bo odechciewa się wchodzić...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No oby teraz na biezaco wszystko gralo, to co usjneli to juz trudno niec z tym nie zrobimy niestety :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGATIA

jak synek sie czuje , co mu w poradni przepisali ?? No k jak wy z malutka sie macie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZABCIA
    DZIERZBA

jak u was, trzymacie sie ?? Dajcie znaka !!

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    ja myslalam ze spedze godzine z nadrabianiem Was a tu ucielo caly dzien :/.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh no ja byłam claudiuszkiem i bazylem i w ogóle hehe ale mnie nerwa bierze jak nie działa :)dobrze że miałam zajęcie pół dnia wybieralam zdjęcia do wywołania zamówiłam otulacz że smyka a teraz będziemy malować komorę :)

Jak chodzę dłużej to mi brzuch twardnieje ale widzę że dużo z nas tak ma więc pewnie to już oznaki końcówki

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    AGATIA

jak synek sie czuje , co mu w poradni przepisali ?? No k jak wy z malutka sie macie ?
    Młody ma wirusowe zapalenie gardła, widziałam się z moim Skarbem 15 min bo miałam KTG. Oczywiście tatuś doprowadził mnie do łez, ale w dupie z nim. Synuś dostał leki od gorączki i leki przeciw zapalne.
    Z Małą czujemy się chyba ok. Choć dzisiaj z nerwów mi cukry szaleją. A Liwcia tak się wierci, że czuję mega ból. Nie wiem, czy to nie za mała ilość wód powoduje, że inaczej czuję ruchy. Do pn muszę leżeć i pić duże ilości wody, bo w week pies z kulawą nogą się nie zainteresuje.
    A w pn zobaczę, może będzie ordynator i coś więcej powie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:17

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie moje posty z dwóch dni zniknęły:( ale dobrze, że forum działa. Mysza dawaj nam tu zdać jak sprawy.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj M miał dzisiaj wychodne.
    Poszedł na kebsa i piwo. Wrócił jakas godzinę temu, zapłakany, rozklejony.
    Mowi, ze dotarło do niego, ze bedzie tata i ze to takie niesamowite. I mi ryczy.
    Wow!

Hormony ciazowe szaleją :)

martta, kamciaelcia, Behemottka, Madziuuuula, żabka04, agatia, mmargol, bbeczka91, A_n_k_a_80, _izunia_, mysza0406 lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia tak jak pisałam wcześniej, chyba tam wiedzą co robią, ja pewnie zdałabym się całkowicie na nich.
    Agatia dobrze, że wiadomo co jest Boryskowi i że dostaje leki, postaraj się uspokoić dla Liwci.

agatia lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:20

kamciaelcia, bisacz, Anulka01, mmargol, bbeczka91, A_n_k_a_80, _izunia_, żabka04, mysza0406 lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre to piwko :D
    Mój stwierdził że się nie może doczekać. ..a ja ze mogłoby być więcej czasu. ..zaraz będziemy odliczać ostatni weekend, ostatnia noc. ..a on w życiu się wyspi chociażby na poligonach :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali my też dziś złożyliśmy łóżeczko i nie podoba mi się ta przestrzeń nad szufladą, myślę nad tą falbaną maskujacą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia czasem do mnie nie dociera, że za dobry miesiąc pojawi się maleństwo, wydaje mi się to takie nierealne :)

‹‹ 1842 1843 1844 1845 1846 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ