X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz z tego co wiem Mama szyje tam falbanki :) ja czekam na łóżeczko w Krakowie jeszcze muszę kupić przewijak na ściany kupiłam ramki na zdjęcia z sesji Nou jeszcze chce chmurki i imię ale to kolega męża ma nam zrobić więc czekam

bisacz lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz
    Do mnie nie dociera
    a czasem dociera aż zbytnio :D bywam na granicy paniki ;)

bisacz lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja musiala sis polozyc bo znow blizna po cc daje sie we znaki i mnie znowu boli :/ naprawde juz zaczyna mnie to martwic co sie w srodku dzieje skoro to mnie ciagle boli nie tak dlugotrwale ale kilka razy dziennie....matko,9bymdotrwac do srody do 12.30 bez zadnych przebojow :( moze przez ten reot to sie dzieje!??bo prwie nic nie odpoxzywam tylko non stop latam albo siedze..hmm juteo corka o 11 jedzie na noc do dziadkow to bede caly dzien lezec i odpoczywac i nic nie robić

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia dbaj o siebie, żebyś w spokoju do środy dotrwała i koniecznie niech gin bliznê obejrzy na usg. Nie mam pojęcia, czy ból w bliznie jest normalny, ja swojej kompletnie nie czuję. Najlepiej zapytaj lekarza.

Mysza jak tam?

Ja znowu nie mogę zasnąć mam nerwa przez dzisiejszy dzień u ogólnie przez ten lezing. Jeszcze week w szpitalu to masakra, nic się nie dzieje, obchód to prowizorka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wzielam sobie nospe...nie wiem czy to badziewie cos pomoze a nuz spdobowalam moze akurat...no wlasnie w srode mu powiem o tym ze boli mnie to i promieniuje do pachwin :/ na domiar zlego 2 dzien tak mnie napieprza zoladek ze wytrzymac nie idzie, normalnie szok :/ znow muzze herbata z kpru wlsokiego sie ratowac bo inaczej Nznow pol nocy glowy

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia może to dlatego, że mały intensywnie teraz rośnie i naciąga macicę? Postaraj się wypocząć i zobaczysz czy będzie lepiej.

Agatia ja w szpitalu zawsze mam problem ze snem

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dzis znow atak kolki zlspal. Bylismy u znajomych w mniejszej miejscowosci i w szpitalu zaproponowali zebym zostala.
    Bylsm otepiala z bolu i sie zgodzilam. Dostalam kroplowke i jest ok, ktg wyszlo dobrze.
    Chca mnie przetrzymac do poniedzialku i jutro porobic badania.
    Ale jak bedzie do jutra ok to wolalabym isc do domu.
    Co myslicie? Mozna tak? Nie lubie szpitali :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2016, 22:25

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viollett zawsze mozesz wypisać sie na własne żądanie. Chcą Cie przetrzymac żeby kasę za Twoj pobyt dostać. Trzymaj się tam!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Właśnie dostalam opierd ... Od raszpli położnej ze w piatek wieczorem im przyjeżdżam jak rano moglam!? Co za skandal teraz jest duzo ludzi. Jest tyle co zawsze a raszpli sie pracowac nie chce tylko gadac z koleżanka. Wkurzylam się az mi lzy poleciały
    Nie przejmuj się ja ostatnio jak byłam to też mnie tak lekarka dyzurujaca przywitała. Najważniejsze żeby się Tobą i dzidzia zajęli

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza
    ale zostajesz w szpitalu czy jak ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza wspolczuje.
    U mnie z przyjeciem nie bylo problemu, ale nie chce tu siedziec caly weekend jak nie ma potrzeby.
    Ale pewnie mnie ochrzania jak bede sie chciala wypiaac no nie?
    Kurde nie wiem co robic.

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wszystko ok to w weekend w szpitalu nic się nie dzieje zawsze możesz wypis wziąć w poniedziałek to już będą mieć 3 dni o ile się zgodzą no i jesteś pewna ze jest ok

violett lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett

wiedz ze kolka nerkowa, to jest powazna sprawa i lubi wracac, ja przez to musialam brac 10 dni antybiotyk, mialam usg nerek, posiew moczu, badanie moczu krwi, gbs mi robili, bo ta kolke trseba zdiagnozowac i brac choc kroplowki bo inacsej sie zesrac z bolu mozna, ja nawet do wc wstac nie mohlam :/

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza nie daj się! Czasami warto warknąć na taką zolze to jej rura zmięknie! Ostatnią rzeczą o ktorej marzysz to pobyt w szpitalu wiec niech pinda zastanowi sie co mówi!

Bazylek4891 lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Mysza wspolczuje.
    U mnie z przyjeciem nie bylo problemu, ale nie chce tu siedziec caly weekend jak nie ma potrzeby.
    Ale pewnie mnie ochrzania jak bede sie chciala wypiaac no nie?
    Kurde nie wiem co robic.
    każą Ci napisać oświadczenie że wychodzisz na własną odpowiedzialność mimo zaleceń lekarzy i jesteś świadoma wszelkich możliwych komplikacji itd

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SUPER:)
    Skali89 wrote:
    a to nasz regał:
    3455e61e331d0370m.jpg

a to kącik u Babci: jeszcze bez dekoracji:)

0d47c55089080103m.jpg

e9898997fb8c3505m.jpg

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    A mnie dzis znow atak kolki zlspal. Bylismy u znajomych w mniejszej miejscowosci i w szpitalu zaproponowali zebym zostala.
    Bylsm otepiala z bolu i sie zgodzilam. Dostalam kroplowke i jest ok, ktg wyszlo dobrze.
    Chca mnie przetrzymac do poniedzialku i jutro porobic badania.
    Ale jak bedzie do jutra ok to wolalabym isc do domu.
    Co myslicie? Mozna tak? Nie lubie szpitali :/
    Pewie mozesz, ale oni chca zebys zachaczyla o 3doby bo inaczej im nie zwroca kasy :/

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
‹‹ 1843 1844 1845 1846 1847 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ