WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamcia rozumiem, zpaytalam bo zabrzmialo bardzo powaznie
Angela mozna by cos pomyslec jesli byloby wiecej chetnych, bo kiedys niektore dziewczyny sie juz wypowiadaly ze wola byc anonimowe, wiec na pewno wszyscy nie przejda.
Ktos pisal ze na fb sa wrzesniowki, ale tam jakos nie jestem chetna przechodzic. Ja Wasze towarzystwo polubilam no i juz troche czasu piszemy i sie troche poznalysmy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Kamcia rozumiem, zpaytalam bo zabrzmialo bardzo powaznie
Angela mozna by cos pomyslec jesli byloby wiecej chetnych, bo kiedys niektore dziewczyny sie juz wypowiadaly ze wola byc anonimowe, wiec na pewno wszyscy nie przejda.
Ktos pisal ze na fb sa wrzesniowki, ale tam jakos nie jestem chetna przechodzic. Ja Wasze towarzystwo polubilam no i juz troche czasu piszemy i sie troche poznalysmy
Nie no, wtedy założyć własną grupę i w niej siedzieć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde co ti u sie teraz dzieja za fiksacje z tym forum, ja od zabki zadnego posta nie widze
ani tych o ktorych Kamcia pisze, cholerka ! Az musialam przeczytac 3 ostatnie strony wstecz bo myslalam ze imi sie cos pomieszalo, a w ogole widac moje posty co ja dodaje ?? Hmm , ja bbf na telefonie nie mam bo kotzystam z tableta albo komputera..hmm