WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy mieliśmy bana na seks cała ciąże, jak już nam raz pozwolił to znów coś zaczeło się dziać. Więc zakaz dostaliśmy do 37tc. Wczoraj w ramach dalszego prezentu pozwoliliśmy sobie na małe conieco
Ja z nadzieją że coś ruszy a przy okazji zobaczyć jak to jest w tak bardzo zaawansowanej ciąży. Nic nie ruszyło
I nie ukrywam dla mnie odczucia są bardzo bardzo na plus
Dziś skorzystamy z drugiego S czyli sprzątania. Młodą teściowie biorą na spacer ja wstawiam ciacho do piekarnika i biorę się za okna i jak sił starczy łazienkę ogarnęMacioszczyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj robie zapiekanke makaronowa z szynka, ale dopiero ja wstawie o 15 bo ona 30 minut sie piecze to akurat na przyjazd meza z pracy, a ogolem pzrez ta pogode nic mi sie nie chce...
w nocy mialam problem z oddychaniem cos w zoladku mnie sciskalo, jakas ostatnio jestem do d... -
nick nieaktualny
-
kurczę ja też bym chciała spróbować ale mnie ostatnio bardzo bolało i musieliśmy szukać wygodnych pozycji... no ale może się poświęcę, ale jeszce tydzień muszę czekać
ja będę robić racuchy i może w szafie ubrania poukładam bo nudzi mi się, mieszkanie posprzątane, torby spakowane, trzeba tylko sprawdzić.
-
nick nieaktualnyMi tez sie nudzi jak bym chetnie sie wziela za porzadki itd ale jak o tym pomysle to mi sie nie chce
Pogoda nie nastraja nas pozytywnioe, ale powiem wam ze z drugiej strony nawet sie ciesze ze nie ma upalow bo w ciazy chodzic i sie pocic i meczyc to fajnie nie jest a tak choc pogoda nas tak nie zmeczy;)
-
nick nieaktualnyJa wrocilam z wizyty, wszystko ok, szyjka zamknieta, ma ponad 2 cm i na nic sie jeszcze nie zanosi. Lekarz mowi, ze chyba do nastepnej wizyty wytrwamy w dwupaku, to jest za 2 tygodnie.
No nic, widocznie nastepna pelnia bedzie moja
Z jednej strony juz bym chciala, bo ciaza wiadomo na tym etapie juz bardzo jest meczaca. No ale natura wie, co robi.
Ktg tez wyszlo ok.
Pytalam lekarza o herbate z lisci malin, czy nie zaszkodzi itp. to mnie wysmial :p ze to nie jest naukowe
Ale ogolnie pic mozna, tak?
kamciaelcia, żabka04, mmargol, stardust87, Skali89, Anulka01, marta258, bisacz lubią tę wiadomość
-
violett wrote:Ja wrocilam z wizyty, wszystko ok, szyjka zamknieta, ma ponad 2 cm i na nic sie jeszcze nie zanosi. Lekarz mowi, ze chyba do nastepnej wizyty wytrwamy w dwupaku, to jest za 2 tygodnie.
No nic, widocznie nastepna pelnia bedzie moja
Z jednej strony juz bym chciala, bo ciaza wiadomo na tym etapie juz bardzo jest meczaca. No ale natura wie, co robi.
Ktg tez wyszlo ok.
Pytalam lekarza o herbate z lisci malin, czy nie zaszkodzi itp. to mnie wysmial :p ze to nie jest naukowe
Ale ogolnie pic mozna, tak?
Moj tez prychnął na herbatę
Powiedział 'droga pani, prosze sobie pic, ale najlepiej przygotuje do porodu dobry seks. I rozluźni, i zadziała jak trzeba'
Od tamtej pory (prawie miesiąc) bzykalismy sie zero razy
A teraz to moj sie boi dodatkowo. Bo jeszcze trzeba Kostka w brzuchu przetrzymac.
Bo on chyba myśli, ze tu jedno puknięcie i jedziemy rodzic.
Ech.
Trudno.violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimo naszych checi dzieciakow nie ma co pospieszwc czy przyspieszac, wiadkmo ze dla nas ostatnie tgodnie sa mega meczace, ale natura wbrew pozorom tak nas zaprogramowala ze mysle ze dziecko doskonale wie kiedy jest gotowe do przyjscia na swiat i chce opuscic brzuszek
ja tez tupie z nozki na nozke ale nic szybi0ciej nie zrobie jedynie sie nqkrece nie potrzebnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wam szczerze powiem ze w cudowna moc herbat i innych wynalazkow tez nie wierze
no my jak dostaniemy zielone swiatlo to maz bedzie musial oddac troche "balsamu" jak to lekarz zwykl mawiac
i sie smial ze maz teraz ma regenerowac sily bo jak juz bedzie mozna to nie wytrzyma tego tempa haha xD
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny