WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarcia ja mam termin dopiero na 22 września, więc na pewno za szybko nie opuszczę wrześniowych Oczekiwanych...
Mój gin też poleca dobre stosunki na wywołanie.
Twierdzi, że jak się postaramy to będzie szybciej, ale bez gumki pozwala się starać po 37 tygodniu.
ja zamierzam na prawdę się "starać" jak się uprę to nic mi nie będzie w stanie przeszkodzić. Mąż już wie i jak najbardziej popiera.
Zobaczymy, hi hi hi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Leżę na porodowce i czekam na to aż się łóżko zwolni na oddziale. Powiedzieli mi że jak będzie ok to wpisza do domu i będę czekać na akcje i cc na gorąco. Wtf? Jutro ordynator będzie to sobi3 z nim pogadam bo teraz nie ma co i z kim.
przy bliźniakach na gorąco? jak ty sama na to zaopatrujesz?
-
Darusia
ból zeber to ja właśnie pamietam z pierwszej ciąży , ale wtedy z prawej strony wciskała mi sie tam główka, a z lewej łożysko ...
teraz nic takiego nie mam
jest mi ciężej, sapię, ale dzis 3 rtazy but mi sie na miescie rozwiązał i 3 razy wiązałam go sama stojąc na jednej nodzemąż się smiał, ze za tydzień zobaczymy czy tak łatwo bedzie hihi
za tydzień to z łózka wstanę z gorszymi bólami -
Chcialam iść na spacer ale biodro tak boli, ze ledwo doszlam 400m do sklepu.
Nie mam sily na istatnie prasowanie młodego może drzemka jakaś by pomogła...
Poki co robie tabliczke dla Ignasia ale też mi nie wychodzi rozmazuje mi sie strasznie do tego siebie i dywan ubrudzilam bo wszystko z rąk leci wrrr.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6f5cf0fdd42.jpgkamciaelcia, bbeczka91, mmargol, Magdziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to prawda ze na oddzialach tak jest ze jak nie ma ordynatora to kazdy pieprzy co popadnie, czyli chwilowa rzadza wladzy jak nie ma szefa
a przy ordynatorze oddzialu to ci lekarze cicho siedza i segregatorki podaja i ani slowa wtedy nie powiedza dlatego ja tam tez nie przywiazywalam uwagi do gadek przypadkowych znawcow
-
nick nieaktualnyA ja robilam liste zakupow na urodziny mojej corki, bo w przyszlym tygodniu w granicach srody sie wybiore a wole szybciej wszytsko zanotowac bo znow pol rzeczy zapomne, a za chwile ide sie zabierac za przygotowanie obiadu ale najpierw ze 20 minut poleze poki mam czas;)
-
Kamcia to wlasnie ich brak do prasowania i sprzatania mnie motywuje
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Dziewczyny jakąś młoda lekarka że mną gadala więc jakoś nie przywiązuje do tego wagi. Jutro będę coś więcej wiedzieć. Spoko może się sami rusza.
Skąd ja to znam, tak było właśnie ze mną jak byłam na porodówce i w dodatku wylądowałam tam w piątek w nocy. Cały weekend słyszałam multum sprzecznych informacji od tego że urodzę lata chwila do tego że mogą mnie trzymać jeszcze bez wód nawet kilka tygodni. W niedziele przyszedł zastępca ordynatora i po obejrzeniu wyników postanowił rozwiązać ciąże. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja w tym tygodniu nic nie pieke, bo mala ma za tydzien urodzinh to ciast bedzie chyba z 5 takze ten tydzien mam luzik, bardziej jesem zainteresowana tym czy zdazam nam wymienic drzwi wejsciowe do przyszlego tygodnia
kasia_1988 lubi tę wiadomość