WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLRF nie ma czegoś takiego jak Twoja wina. Nigdy nikomu nie pozwól sobie wmówić takiej rzeczy. Młoda matkę tak łatwo zgnoic i spędzić w poczucie winy
Mi wmawiano ze zakażenia córki to była moja wina. Czułam się jak chuj nie matka. Dopóki nie trafiłam na lekarzy z powołania i okazało się Corka ns wadę wrodzoną. Wiesz co się wcześniej ze mną działo?
Pamiętaj. Jesteś najlepsza matka dla swojego synka. Najlepsząinzynierka, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania91 wrote:Nie przejmujcie się wagą u mnie dziś było 1950g +/- 270g ja i tak byłam zdziwiona, że tak dużo przez miesiąc przybrała bo 5 tygodni temu było 1200g więc bez paniki nasze dzieciątka po prostu mają taką urodę, że będą mniejsze
Ps. ułożenie główkowe
Z ciekawości, od poczatku była mała czy od pewnego momentu? -
kamciaelcia wrote:marta
u mnie najwiekszy problem z natchnieniem do tego sprzatania
Ja narazie żadnego natchnienia do sprzątania nie mam, mam nadzieję że to się trochę zmieni bo jak narazie mam włączonego leniaA obiecałam mężowi że dzisiaj spakuję torbę do szpitala, uporałam się ze swoimi rzeczami, zostały jeszcze te dla Antosia ale dam radę
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Podejde do lekarza w piatek zamiast w poniedzialek niech zobaczy co i jak, w dodatku od rana normalnie mleko mi sie z cyckow leje musialam biustonosz zmienic bo momemtalnie mialam m8kre plamy i wkladki ubralam ;/
Idź wczesniej, niech zajrzy. Bo u Ciebie to jeszcze za wcześnie na cokolwiek. Masz przecież imprezę za tydzien
U mnie sie zbierają na brodawkami takie grudki żółto białe. I tyle jesli chodzi o mleko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfe
no wlasnie pojde, bo nie chce latac po szpitalach nie moge zawiesc mojej corci bo obiecalam jej super urodziny , wiec ta myśl mnie podtrzymuje...
no pewnie ze u mnie za szybko dzis sie dopiero 33 tc zaczal, takze miesiac maly musi siexziec, chyba tak mysle ze jutro nawet pojde bo na kontrole szyji to obojetnie wmjaki dzien i o, ktorej godzinie bo to i tak wchodze bez rejestracji pomiedzym pacjentkami -
A ja zaczęłam prasowanie. Masakrycznie mecząca sprawa... A w ogole byłam u mojej gin i w poniedziałek ide do szpitala na ściągnięcie szwu. Zobaczymy ile po ściągnięciu wytrzymam, chociaz moja gin twierdzi, ze w 39 tc urodzę, nie wiem czemu akurat w 39Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Jak fajnie ze nie tylko ja mam lenia dzis M wrocil do domu to nawet obiadu nie zaczelam tylko w łóżku zaleglam
Ale zmobilizowalam sie jak rzucil sie na chipsy i zrobiłam nam obiadek, krótka drzemka sie przydała jakos sie lepiej czuje a już myslalam, ze zejde z tej niemocy.
LRF nie masz łatwo ale nie poddawaj sie i odgoń ze myśli chodzi o to aby mały przybieral a MM nie znaczy, ze jesteś złą matką. Mysle, ze nie jedna z nas będzie miala te problemy na szkole rodzenia nas ostrzegali, ze tak bywa i najgorsze jest winić siebie.
-
nick nieaktualny