WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLRF nie ma czegoś takiego jak Twoja wina. Nigdy nikomu nie pozwól sobie wmówić takiej rzeczy. Młoda matkę tak łatwo zgnoic i spędzić w poczucie winy

Mi wmawiano ze zakażenia córki to była moja wina. Czułam się jak chuj nie matka. Dopóki nie trafiłam na lekarzy z powołania i okazało się Corka ns wadę wrodzoną. Wiesz co się wcześniej ze mną działo?
Pamiętaj. Jesteś najlepsza matka dla swojego synka. Najlepszą
inzynierka, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania91 wrote:Nie przejmujcie się wagą u mnie dziś było 1950g +/- 270g ja i tak byłam zdziwiona, że tak dużo przez miesiąc przybrała bo 5 tygodni temu było 1200g więc bez paniki nasze dzieciątka po prostu mają taką urodę, że będą mniejsze

Ps. ułożenie główkowe
Z ciekawości, od poczatku była mała czy od pewnego momentu? -
kamciaelcia wrote:marta
u mnie najwiekszy problem z natchnieniem do tego sprzatania
Ja narazie żadnego natchnienia do sprzątania nie mam, mam nadzieję że to się trochę zmieni bo jak narazie mam włączonego lenia
A obiecałam mężowi że dzisiaj spakuję torbę do szpitala, uporałam się ze swoimi rzeczami, zostały jeszcze te dla Antosia ale dam radę
AJrin lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Podejde do lekarza w piatek zamiast w poniedzialek niech zobaczy co i jak, w dodatku od rana normalnie mleko mi sie z cyckow leje musialam biustonosz zmienic bo momemtalnie mialam m8kre plamy i wkladki ubralam ;/
Idź wczesniej, niech zajrzy. Bo u Ciebie to jeszcze za wcześnie na cokolwiek. Masz przecież imprezę za tydzien
U mnie sie zbierają na brodawkami takie grudki żółto białe. I tyle jesli chodzi o mleko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfe
no wlasnie pojde, bo nie chce latac po szpitalach nie moge zawiesc mojej corci bo obiecalam jej super urodziny , wiec ta myśl mnie podtrzymuje...
no pewnie ze u mnie za szybko dzis sie dopiero 33 tc zaczal, takze miesiac maly musi siexziec, chyba tak mysle ze jutro nawet pojde bo na kontrole szyji to obojetnie wmjaki dzien i o, ktorej godzinie bo to i tak wchodze bez rejestracji pomiedzym pacjentkami -
A ja zaczęłam prasowanie. Masakrycznie mecząca sprawa... A w ogole byłam u mojej gin i w poniedziałek ide do szpitala na ściągnięcie szwu. Zobaczymy ile po ściągnięciu wytrzymam, chociaz moja gin twierdzi, ze w 39 tc urodzę, nie wiem czemu akurat w 39
Marcelek ❤️❤️

Mikuś

-
Jak fajnie ze nie tylko ja mam lenia dzis M wrocil do domu to nawet obiadu nie zaczelam tylko w łóżku zaleglam

Ale zmobilizowalam sie jak rzucil sie na chipsy i zrobiłam nam obiadek, krótka drzemka sie przydała jakos sie lepiej czuje a już myslalam, ze zejde z tej niemocy.
LRF nie masz łatwo ale nie poddawaj sie i odgoń ze myśli chodzi o to aby mały przybieral a MM nie znaczy, ze jesteś złą matką. Mysle, ze nie jedna z nas będzie miala te problemy na szkole rodzenia nas ostrzegali, ze tak bywa i najgorsze jest winić siebie.
-
nick nieaktualny

[