WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamcia, ja ogólnie ogarnęłam się ze wszystkim w lipcu, ostatnie to było właśnie pranie i prasowanie. A wcześniej planowałam to na sierpień ale jak zobaczyłam że Wy tu prawie wszystkie już przygotowane do porodu to stwierdziłam że nie ma na co czekać tylko brać się do roboty. I tym sposobem sierpień mam na leniuchowanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Pysiaczek
A ja się później z ciebie posmieje bo jeszcze urodzisz po terminiemysle ze taki 38 tc bedzie super tygodniem na poród
jak wyjdę ze szpitala po ściągnięciu szwu to mam zamiar w koncu normalnie funkcjonować
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyMarta
no tak z jednej strony prawda ze jeszcze 1,5 miesiaca mam, ale to tylko, w zamysle przyblizonej daty porodu , a kiedy urodze tego ikt nie wie, zwlaszcza ze maly wyprzedza termin o dobrych kilka dni, vo na usg bylam 30+6 , a maly byl na 32+4 to kilka dni jednak jest, a to tez moja druga ciaza takze watpie zebym chodziła do 40 tc optymistycznie patrzacno jak w tym tugodniu aie nie uda wyprac ciuchow i rzeczy malego to trudno ale w nastepnym juz musze to zrobic, bo nie wiem kto to poproasuje jak ja juz ledwo moge stac chwile
-
nick nieaktualnycoś czuję że z tym system - cyc-butla-odciąganie, będę jeszcze bardziej zmęczona, niż na samym cycu, bo dopiero co skończyłam odciągać, a zaraz pewnie Mały się obudzi, a gdzie tu czas na ogarnięcie innych domowych obowiązków lub na sen? Boję się jak to będzie...
-
nick nieaktualnyWróciliśmy od kardio...Nie jest zbyt dobrze dostałam więcej leków i zaczęłam myśleć, że lepiej, żeby Mała już się urodziła i nie musiałabym jej faszerować lekami
Mam już beto 25 ZK teraz jeszcze dopegyt i hydrochlorotiazyd na obrzęki...Mam dość padam
-
nick nieaktualnyLrf
jesli ma ci to sprawiac, klopt i masz sie zadreczac, to zrezygnuj z karmienia piersia imdawaj mu tylko mm i bedzie spokoj, ja nie widze sensu sie meczyc imzadreczac.... ja jak przy ddugim dziecku znow bede miec problem z kp tk owszem sprobuje ale jesli nie bedzie sychodzic sam mu mm i w dupie bede miec zeby sie zadreczacUlfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLRF ja jestem tego samego zdania ci Sarcia.
Nic na siłę chyba nie chcesz wyglądać jak zombie i w anemia jeszcze wpaść?
Ja córkę karmilam tylko 6m-cy cyckiem i nikt do mnie nie miał pretensji ani nie komentował odpowiednio.
Ale to twoja decyzja.
Kamciaelcia ile szt masz torb spakowany do szpitala??????
Kurcze przepakowalam juniora do torby turystycznej bo się nie mieszcze i dla mnie mam rzeczy w torbie turystycznej wychodzi ze dwie torby jadą ze mną?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja już nawet siły ryczeć nie mam
wszystko mnie przerasta...
Wierzę Ci.
Musisz być silna dla małego choć łatwo nie jest.
I decyzje też musisz ty podjąć my możemy tylko się wymienić poglądami,swoimi relacjami i doświadczeniami.
Każda decyzja jaka podejmiesz będzie dobra dla was.
To ty czujesz najlepiej co jest dobre dla synka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 17:26
-
nick nieaktualny