Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najpierw twój pokarm, a za chwile mm z butli mu daj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia, no pewnie teraz jak na szosc maly wylezc nie bedzie chcial :)

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• marta258 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, ja ogólnie ogarnęłam się ze wszystkim w lipcu, ostatnie to było właśnie pranie i prasowanie. A wcześniej planowałam to na sierpień ale jak zobaczyłam że Wy tu prawie wszystkie już przygotowane do porodu to stwierdziłam że nie ma na co czekać tylko brać się do roboty. I tym sposobem sierpień mam na leniuchowanie :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie szkoda ze ja taka madra nie bylam, a teraz sie modle o sloneczne dni zebym pranie mogla robic kurcze :/

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No
    Mi się pogoda udała z praniem :D
    teraz to ciężko mi złapać pogodę by nasze wyprać

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie to prawda.... praniengnije a nie schnie, sie wkurze to kupie suszatke bebnowa i spokoj bedzie z glupia pogoda

• marta258 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, masz jeszcze trochę czasu na to pranie ale lepiej weź się za to jeszcze w sierpniu bo we wrześniu nie wiadomo jak będziesz się czuła i czy będziesz mieć na to siły :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Pysiaczek
    A ja się później z ciebie posmieje bo jeszcze urodzisz po terminie ;)
    O nie! Ja do ciazy nie jestem stworzona :P mysle ze taki 38 tc bedzie super tygodniem na poród :D jak wyjdę ze szpitala po ściągnięciu szwu to mam zamiar w koncu normalnie funkcjonować :D

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek
    A szew tez pod narkoza ściągają?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta

no tak z jednej strony prawda ze jeszcze 1,5 miesiaca mam, ale to tylko, w zamysle przyblizonej daty porodu , a kiedy urodze tego ikt nie wie, zwlaszcza ze maly wyprzedza termin o dobrych kilka dni, vo na usg bylam 30+6 , a maly byl na 32+4 to kilka dni jednak jest, a to tez moja druga ciaza takze watpie zebym chodziła do 40 tc optymistycznie patrzac :) no jak w tym tugodniu aie nie uda wyprac ciuchow i rzeczy malego to trudno ale w nastepnym juz musze to zrobic, bo nie wiem kto to poproasuje jak ja juz ledwo moge stac chwile :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś czuję że z tym system - cyc-butla-odciąganie, będę jeszcze bardziej zmęczona, niż na samym cycu, bo dopiero co skończyłam odciągać, a zaraz pewnie Mały się obudzi, a gdzie tu czas na ogarnięcie innych domowych obowiązków lub na sen? Boję się jak to będzie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciliśmy od kardio...Nie jest zbyt dobrze dostałam więcej leków i zaczęłam myśleć, że lepiej, żeby Mała już się urodziła i nie musiałabym jej faszerować lekami :( Mam już beto 25 ZK teraz jeszcze dopegyt i hydrochlorotiazyd na obrzęki...Mam dość padam

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf

jesli ma ci to sprawiac, klopt i masz sie zadreczac, to zrezygnuj z karmienia piersia imdawaj mu tylko mm i bedzie spokoj, ja nie widze sensu sie meczyc imzadreczac.... ja jak przy ddugim dziecku znow bede miec problem z kp tk owszem sprobuje ale jesli nie bedzie sychodzic sam mu mm i w dupie bede miec zeby sie zadreczac

Ulfenstein lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF ja jestem tego samego zdania ci Sarcia.
    Nic na siłę chyba nie chcesz wyglądać jak zombie i w anemia jeszcze wpaść? :-(

Ja córkę karmilam tylko 6m-cy cyckiem i nikt do mnie nie miał pretensji ani nie komentował odpowiednio.
    Ale to twoja decyzja.

Kamciaelcia ile szt masz torb spakowany do szpitala??????:-)
    Kurcze przepakowalam juniora do torby turystycznej bo się nie mieszcze i dla mnie mam rzeczy w torbie turystycznej wychodzi ze dwie torby jadą ze mną? :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już nawet siły ryczeć nie mam :(
    wszystko mnie przerasta...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka, ja już mam anemię przez swoją ginkę, która lekceważyła moje wyniki, twierdząc że to dolna granica normy, Mały Bąbel też się z anemią urodził :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja już nawet siły ryczeć nie mam :(
    wszystko mnie przerasta...

Wierzę Ci.
    Musisz być silna dla małego choć łatwo nie jest.
    I decyzje też musisz ty podjąć my możemy tylko się wymienić poglądami,swoimi relacjami i doświadczeniami.

Każda decyzja jaka podejmiesz będzie dobra dla was.
    To ty czujesz najlepiej co jest dobre dla synka :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 17:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    żabka, ja już mam anemię przez swoją ginkę, która lekceważyła moje wyniki, twierdząc że to dolna granica normy, Mały Bąbel też się z anemią urodził :(

To zajebista babka!!!!!!
    Brak mi słów.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fokxik skarbie daj luz z tym odciaganiem, daj cyca potem butlę i będzie dobrze. A mąż jak jest taki mądry to niech wywoła laktację w swoich cyckach :p Tylko Ty sie nie zadręczaj.

stardust87 lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka
    Ja mam jedną większą torbę ale dla małego biorę tylko chusteczki i kilkanaście pampersow. Może smoczek i tyle

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2029 2030 2031 2032 2033 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ