WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurczę mój Kuba dzisiaj obrażony czy co, w ogóle sie nie rusza... Dobrze ze detektor mam... Jakaś taka do dupy dzisiaj jestem, cieżko mi, słabo i tylko leżeć mogę, brzuchol jak chodzę twardy jak skala, ciągnie jak cholera! Zaraz mi skory zabraknieMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyschodzi gorzej, ostatnio miałam podejrzenia że coś się dzieje, ale myślałam, że znowu przesadzam.
Moje mleczko już czeka w butelce, ciekawe czy mu to starczy...
Jak pójdziemy do szpitala to przynajmniej mam w pediatrycznym życzliwą duszyczkę, może akurat będzie na dyżurze i będę mogła liczyć na wsparcie, choć chyba pracuje na innym oddziale... -
Foxiku jesteś najlepszą Mamą dla swojego Brzdąca i nie daj sobie wmówić inaczej!!!!
Nie daj się! Przecież widać jak się troszczysz, martwisz i chcesz zaradzić. ja to widzę i na pewno każda z nas tutaj również.
Tez miałam lekarkę, która na hemogl bliską 10 mówiła, że ok, ok, w ciąży taka może być, a ja byłam bardzo słaba. Na szczęście chodzę jeszcze do innego lekarza i też do endokrynologa, którzy tak nie uważali i biorę żelazo od dawna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 18:18
-
Little Red Fox wrote:coś ok 10
-
kamciaelcia wrote:Pysiaczek
Człowiek się boi szczególnie tego czego nie zna. ..
Wcześniej to była narkoza do zakładania tego szwaMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
kamciaelcia wrote:Pysiaczek
Razem damy radę
A Marcelka juz sama niedługo zobaczyszi juz sobie wizualizacje ten moment, jak w koncu Go zobaczę. Bede chyba wyła ze szczęścia, ze w koncu go mam
Madziuuuula, mmargol, żabka04, kamciaelcia lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
To misi byc niesamowite uczucie juz niedlugo poznam je i ja
Ja jutro mam wizyte pewnie zleci badania wiec ide na czczo to odrazu zrobię ciekawe jak moja hemoglobina po 2 miesiącach pewnie znowu spadla, systematycznie spada odnpoczatku ciąży.
-
nick nieaktualnyMi pokazali córkę i kazali powiedzieć co urodziłam.
Też ją przytulili do twarzy ja ją pocalaowalam ale do dziś pamiętam ciepło i ta maź
Potem jak mnie zeszyli i dali śniadanie wysylalam smsy znajomym zaczęły się gratulacje a mi hormony puściły płakałam na poczekaniu że szczęścia,radości z dumy że jestem mamą że to naprawdę się stało hahahha
Cudowne chwilę
Każda z was je nie długo doświadczy:-)mmargol, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutki dostał najpierw moje mleczko z butelki, a później MM, teraz śpi. Ja coś ogarnę do zjedzenia i czeka mnie kolejna sesja z laktatorem. Przy piersi robi się nerwowy, pewnie wyczuwa moje nastroje
aż mi się płakać chce, ale obiecałam sobie jeszcze w ciąży, że zrobię dla niego wszystko, nawet jeśli będzie mnie to wiele kosztować. Jeśli nie wypali nam przygoda z KP to będę musiała zacisnąć zęby i to jakoś przeboleć, bo to nie moja cycki są tu najważniejsze...
żabka04, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kamcoa ja nie plakalam na zadnym usg a myslalam ze bede
kamciaelcia lubi tę wiadomość