WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa beczałam, bo płakała. Przed cc kazali mi się nastawić że tego płaczu może nie być. Ale był darła się tak że cały szpital ją chyba słyszał. Lekarze byli zdumieni skąd miała tyle siły
Ona płakała ja też. Pokazali mi że jest dziewczynką dostałam ją na chwilę do policzka i pozwolili mi ją pocałować. A później zabrali. Mąż od lekarza niczego się nie dowiedział dopiero sanitariuszki mu powiedziały że córka żyje.. A lekarz tylko powiedział mu żeby poszedł i się dowiedział na oddział na górze.
-
nick nieaktualnyorientuje się ktoś w temacie sterylizatorów? bo nie wiem czy kupować, bo czyszczenie ręczne laktatora i butelki mnie wykończy
posiadówka kolejna, widzę, że w 5 minut wyssał tyle co z jednej piersi po 16:00, hmm... no cóż, póki problemu nie rozwiążemy będzie trzeba jakoś sobie radzić, a jak wyjdziemy ze szpitala, poszukamy pomocy u doradcy. Dziwne, że przy użyciu sprzęciora przestały mnie boleć cycki, a jak dziecko się przyssie zaciskam zęby.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:wszystkie wcześniaki to silne typy
A to prawda, jak czytam na fb (grupa dla wcześniaków) historie jeszcze miejszych maleństw niż Martyna gdzie wychodzą ze wcześniactwa bez szwanku to jestem szoku. Bo to mali wielcy bohaterzy. -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Koleżance trafiła się złota córka a potem diamentowy synek
Wiec ja wierzę że tak może byćale szczerze to nawet mąż ba głos powiedział ze się boi Piotrusia diabelka
Chciałabym takiego diamentowe synka bo córka była złota???? To za dużo powiedziane ale grzeczna i mogłam robić wszystko bo ona spała,sikala i płakała bo głodna Aaaa i płakala no spać chciała ale na Dworze:-) -
Lrf, znow nie z doświadczenia tylko ze szkoły rodzenia.
Zajecia prowadziła polozna z certyfikatem laktacyjnym. Mowila, ze prawidłowe karmienie nie boli. Wiec moze rzeczywiscie rozejrzyj sie za jakimś doradca.
Chociaż moze tylko tak gadała, zeby mieć klientki -
Żabka
Trzeba mieć nadzieję że nasi malutcy to będą aniołki
Emilka była złota
Ale potrafiła matkę z równowagi wyprowadzićona nie płakała ale tak stekala, wyla żeby samej nie zostać
oj jak mogła marudzić. Ważne ze ktoś był. Nie ważne kto! !w szpitalu aż się dziwili ze samo dziecko zostawiłam a ona nie płakała - Haha nie stekala bo obok ktoś był
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Jestem po sesji brzuszkowej i stwierdzam, że było super i na prawdę warto
A że to wspólna sesja z siostrą to cena o połowę niższa, bo tylko 100zł od osoby. Zdjęcia robiłyśmy w odległości 10 minut od mojego mieszkania na polu pod lasem. Mamy wspólne fotki z siostrą, solo, z synkiem i mężem. Piękne suknie, wianki, jestem zachwycona.
No ale to była też ciężka praca, bo 2,5 godziny przed obiektywem. Dobrze, że nie zdecydowałam się jeszcze później, bo mogłabym nie dać rady fizycznie lub zwyczajnie nie zdążyć.
Jak dostanę jakieś zdjęcie to się Wam pochwalę.mmargol, Little Red Fox, Angela89, kamciaelcia, żabka04, marta258, violett, Sabina, martta, stardust87 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:15
mmargol, Little Red Fox, Pysiaczek89, kamciaelcia, Angela89, haneczka, żabka04, Magdziulla, marta258, violett, Sabina, martta, stardust87 lubią tę wiadomość