WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka, super, gratulacje
Anka, o kurcze, co 5 juz saJak sa znosne to ja bym sie jeszcze poobserwowala i jak przez pol godziny bedzie tak dalej to bym jechala.
No chyba ze bylyby krocej niz 5 min to bym leciala od razu
Pewnie jest ekscytacja juzMalutka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:Jeszcze mi liczyła jakąś inną metodą niż gin i usg. Bo tam wychodzi 31.08 a w szpitalu 2.09
-
nick nieaktualny
-
Anka ja bym jechala na ip to juz co 5 minut.
-
nick nieaktualnyviolett wrote:A co do imienia Julia, to tez uwazam, ze jest sliczne i znam sporo Julek, ktore sa madre, wrazliwe i urocze, takze kwestia nie wiem, wychowania? Nastawienia? Ogolnie imie ma sie podobac rodzicom i dziecku, to jest chyba najwazniejsze.
-
alinka wrote:Pysiaczek a Ty jak tam? Nadal w dwupaku?
niestety
skurcze, które wczoraj były dzisiaj całkowicie ustały
obstawiam ze tez przez to ze tutaj sie ciagle leży
boje sie jutra, ze ten ordynator powie, ze nic nie robimy, tylko czekamy, a Marcel bedzie miał 6 kg przy porodzie...
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem, czy ktoras z Was kiedys pisala o takim przeszywajacym bolu w udach, jakby od krocza w dol?
Bo mnie lapia takie bole i puszczaja po kilku sekundach, obstawiam, ze moze to maly glowka jakis nerw uciska, ale nie wiem czy to faktycznie mozliwe.
Ostatnio czesto sie ten bol pojawia. -
violett wrote:Malutka, super, gratulacje
Anka, o kurcze, co 5 juz saJak sa znosne to ja bym sie jeszcze poobserwowala i jak przez pol godziny bedzie tak dalej to bym jechala.
No chyba ze bylyby krocej niz 5 min to bym leciala od razu
Pewnie jest ekscytacja juz
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Tak
niestety
skurcze, które wczoraj były dzisiaj całkowicie ustały
obstawiam ze tez przez to ze tutaj sie ciagle leży
boje sie jutra, ze ten ordynator powie, ze nic nie robimy, tylko czekamy, a Marcel bedzie miał 6 kg przy porodzie...
Pysiaczek u nas to samo....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:Pysiaczek u nas to samo....
ja bym chciała cc przez wielkość Marcela... Ciezko juz mi jest i terminu usg mam na 6.09 a tutaj patrzą na termin wlasnie z usg, wiec moze cos zaczną robić, bo zaczynaja mnie prześladować myśli ze ja w październiku urodzę
Marcelek ❤️❤️
Mikuś