X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • martta Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka ogromne gratulacje! :-)
    Anka jak sytuacja, powodzenia!
    Behemotka to jeszcze chwilka na ogarniecie i mozna rodzić ;-)
    Ja nadal walcze z bolacym gardłem i jakis lekkim katarem, nie powiem jest mi to teraz najmniej potrzebne :-(
    Raczej na nic sie nie zanosi u nas, cisza, maly sie wierzga, nawet wczoraj seks nic a nic nie zmienił, żadnych plamien czy skurczy, o czopie nie wspominając, cos chyba będzie przenoszony ten grubasek moj :-\
    Macioszczyczka to jakis skandal jest naprawdę, mam nadzieję że sie rozkreci samo i nie odesla cie juz.
    Pysiaczek, Ksosia trzymam kciuki za pyki!!!
    Zabko jak u Ciebie? Spalas coś?

Malutka92, Behemottka lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nie pyknelo u mnie... O 10 jade do szpitala...
    Cała nadzieja ze tam ruszy... Rany jak ja nie chciałam wywoływania!!!:(
    Pozostaje z wami na łączu, a wy myślcie o mnie ciepło, proszę.
    Jestem zestresowana i zmartwiona cała sytuacja.

No i oczywiście dzien dobry :)

Sabina, bisacz, Bratek, stardust87, Behemottka, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skurcze od tego leżenia tutaj nie mają jak się rozwinąć. A Hania? Hania chyba chce żeby matkę pocieli, bo główką nawet nie napiera ani nie stara się mi pomóc. A zaraz będzie 4kg...

Na KTG napięcie brzucha do 80 i jak zaczął się pisać jeden skurcz to ktg się skończylo.

Boli mnie cały brzuch i kręgosłup. Nie wiem czy to nie z nerwów już. Jak mnie wypiszą będę musiała autobusem wracać sama do domu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spałam do 3:40!:-(
    Córka mnie obudziła z wrzaskiem bo jej się koszmary snily.

Zmierzylam cukier bo jakoś dziwnie mi było a tam 70:-(
    Zjadłam kromka z szynka i na czczo mam 96:-(
    Ahhhhhhhh
    Pospalam ba to było czuwanie do 5:50 mąż wrócił z pracy i mnie obudził :-(
    Wstałam z bólem brzucha.
    Promieniuje na nogi ten ból.
    Od wieczora już te bóle miałam to na pewno stres.

Anka mam nadzieję że już urodzilas lub zaraz urodzisz:-)

Spadam jeść śniadanie i w drogę jak coś więcej będę wiedzieć napisze :-)

Miłego dnia:-)

Ksosia trzymam kciuki:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, co za koszmarna noc !!!! :/
    Budzilam sie co godzine...stawalam do wc, musialam brac nospe bo bezuch mnie bolał nie szlo spac nq zadnym boku w zadnej pozycji, do tego co chwila pic mi sie chcialo i suszy mnie normalnie....a szystko mam spuchniete lacznie z palacami co wtgladaja jak jakis parowki !! W dodatku za 1,5 godz musze jechac do labo na vadania a eece mam juzmzmkazdej strony poklute jak jakis narkoman :/

Ehhh...ro chyba tyle z porannyxh nowin

Dziewczyny bee trzymac kciuki za rozwoj akcji , bedzie dobrze piszcie na biezaco w miare mozliwosci...

I ta piekna pogoda....

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padne ze śmiechu jak mnie wypiszą, wlezę z torbami na 2 piętro i się cofnę do szpitala.

Wszystko jedno mi już. Szczerze to nawet nie jestem pewna czy nie urodzę w domu, bo jak pomyślę o powrocie tu to mi słabo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a nie ma tam zadnego ordtnatora zeby pogadac ? A jak nie to idz do dyrektora szpitala i powiedz co tam sie wyprawia ja bym sie stamtad nie ruszyla.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta idź do apteki i kup tabletki isla porzeczkowe jedz je kilka razy dziennie i nawet po dwie tabletki przejdzie ci szybko.

No tak myślałam zanim wyjadę to w WC trochę czasu spędzę:-(

• martta Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka dzięki, a ta isla do naszej cukrzycy to ok jest??

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ordynator o 7 wraca z urlopu. Więc czekamy.

• Darusia Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:23

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Macioszczyczka nieźle u Ciebie. Jaja dobie robią. Ale skoro jesr cisza to też wolałabym powrot do domu.
    Żabka moja też miała dziś koszmary. Od 5 nie mogła spać. Ja za to meczylsm się całą noc- gorąco!
    Ksosia <3
    Anka czekamy na wiesci :)
    Ulfi świetnie sobie radzisz :) serio :)

Idę budzić dziecię. Śniadanie. A potem.muszę jechać na ktg. A leje!

Behemottka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz jestem glodna jak wilk...i musze czekać z tym bo na to durne badanie musze jechac a labo od 7.30 czynne, wiec jesscze leze w pizamie w lozku

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Córka w przedszkolu a matka prawie ryczała. :-(
    Już za nią tęsknię za tą moją mała wredotka kochana :-)

Martta ja jadłam i było ok one są homeopatyczne. Jeszcze są prenalen bez cukru.

Wyjeżdżam trzymajcie kciuki żeby mnie nie wypuścili:-)

martta lubi tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie urodzilam, mam skurcze od 20:40 co 5min do teraz, a teraz maja nawet 100 na sile i takie dlugie, wyszlo na KTG. Czekam na obchod i badanie :)

Sabina, Behemottka lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie urodzilam, mam skurcze od 20:40 co 5min do teraz, a teraz maja nawet 100 na sile i takie dlugie, wyszlo na KTG. Czekam na obchod i badanie :) kolo 24:00 bylo rozwarcie na 1 palec.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczko a może zmień szpital...? w pobliżu na pewno jakiś się znajdzie. Tylko nie wiem teraz jak to wygląda przy braku skierowania :/
    Dziwne, że jesteśmy właściwie na tym samym etapie i każą Ci czekać jescze tydzień...
    Chociaż ja też nie wiem jak to do końca będzie u mnie... może też bedzie sytuacja ze jest "za wczesnie", a że moja gin na urlopie to nie ma się kto za mną wstawić....

W każdym razie mam nadzieję, że jednak Cię nie wypiszą, bo wiem co przeżywasz....

Anka mocno boli? Trzymam kciuki żebyś jeszcze dziś mogła tulić Maleństwo :)

Sabinko dziękuję! <3

Żabka kciuki zaciśnięte!!! :* :*

Darusia nie znamy dnia ani godziny kiedy coś się może zacząć, ale wiem, że ciężko jest prezenosić... to już męczy i stresuje... :( do końca miałam cichą nadzieję, że jednak coś się wydarzy,a tu psikus.... :(

Bratku jednak Wasza pogoda nic nie dała... u mnie troche popadało, ale jak widać i mnie nie mogło :P nie urodzilam... położna dostanie za swoje za te kłąmstewko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia

Nie stresuj sie na zapas bo to bez sensu, w szpitalu juz sobie z tym dadza rade, ja juz wspominala, ze 1 ciaze tez przenosilam i urodzilam 10 dni po terminie, ale jakos sie tym nie stresowalam i nie:czytalam internetow i:szcserze tobie tez radze po co sie nakrecac a co ma byc to i tak bedzie :) glowa do gory, bedzie dobrze !

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ksosia

Nie stresuj sie na zapas bo to bez sensu, w szpitalu juz sobie z tym dadza rade, ja juz wspominala, ze 1 ciaze tez przenosilam i urodzilam 10 dni po terminie, ale jakos sie tym nie stresowalam i nie:czytalam internetow i:szcserze tobie tez radze po co sie nakrecac a co ma byc to i tak bedzie :) glowa do gory, bedzie dobrze !

Sarcia ja chyba sobie własnie zdałam sprawę z tego, że się stresują niewiedzą :P
    Nie mam pojęcia jak wygląda wywoływanie. Tobie się samo rozkręciło po 10 dniach, a ja bede sztucznie wywoływana... I mam za dużo czasu żeby o tym myśleć. Wiem tylko że podłączą kroplówkę z oksy. Koniec mojej wiedzy i to mnie stresuje, a internetów już nie mam siły czytać.... :)

Spokojnie... mam Was więc jest mi łatwiej z moimi schizami! :)

a że przy okazji powtózę to milion razy i marudzę to chyba takie typowo "babskie"? :) :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 07:41

• AJrin Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia co szpital to inne metody wywolywania bo to lekarz podejmuje decyzję. Ale to tez zalezy od ktg i szyjki czy cosnsiw pisze i jest rozwarcie czy nic.
    Macioszczyczka współczuję ale lezenie w szpitalu czesto wycisza skorcze wiec moze te 2 torby in2 pietro to wsam raz aby je pobudzić.
    Anka to trzymamy kciuki aby szybko i bezbolesnie poszło.
    Sarcia u mnie tez kolejna kiepawa noc wczoraj wstawalam az 11 razy w nocy! Ale juz brzuch nofi i cale cialo mi tak sztywnieje ze musze sie przejsc nawet nie do toalety aby moc poniwnie sie położyć.
    U mnie wczorajsze balsamowanie tez g... dalo generalnie moge obalic teorie 3xS porodu nie da sie wywołać jak ktos jest blisko to pewnie przyspieszy ale tomraczej zbieg okolicznosci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 08:01

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 2315 2316 2317 2318 2319 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ