WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyalinka z tego co wiem to wiem wrzątku 5 minut... ale właśnie sobie zdałam sprawę, że źle wyparzyłam, bo tylko zalałam wrzątkiem (w sensie polałam)...
Syzyfowa robota, trza bedzie ten proces powtórzyć...
W szpitalu w razie "w" wyparzą czy raczej nie pomagają do tego stopnia? -
nick nieaktualny
-
alinka
ja wszystko wstawiłam do gara z woda i gotowałam, minimum 5 minut (a moze było 10 min?), wyłaczyłam i tak sobie jeszcze stało ...nie bawiłam sie wrzatkiem z wiadomych powodów
oczywiście przed gotowaniem -zwłaszcza nowe rzeczy-umyłam pod kranem
pisałam wczesniej, ze od gotowania robił sie osad...zmywałam go jeszcze pod kranem
ale kupiłam dzbanek filtrujący i teraz po gotowaniu na smoczkach i butelkach zero osaduWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 09:07
Ksosia, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam skierowanie. Położna mówiła, żeby przyjść między 11, a 12, ale będę ok 11.
Czekam na męża, który jeszcze dziś "musiał" jechać do pracy...
szybki prysznic i jedziemy, ale ponoć na izbie mogę trochę sobie poczekaćplus milion pytań do... i cały wywiad...
-
nick nieaktualnyZostałam przyjęta na patologie ciąży.
Pielęgniarka ta co mnie przyjmowała chyba gadała z ta gin.
Widziałam powód przyjęcia: asp 140!!!! Do przyjęcia Hahahahha
Nie wiadomo kiedy cc powiedziała że ma mnie przyjąć
Ufffffffff
Biedny mąż nie spał po nocce jeszcze:-(kamciaelcia, sarcia123, martta, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW szpitalu to wiece tej papierologii niiz u fiskusa ...masakra sama jestemmciekawa co mnie czeka jakjuz wyladuje w zszpitalu. ?
ja pierdziele....od wczoraj mam tak upierdliwe vole miesoaczkowe ze mozna oglupiec teraz tk juz nie moge lezec na zadnym boku i nospa nic nie daje.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZabka
moj lekarz tez nie pracuje w szpitalu w ktorym bede rodzic, za to pracuje w zzpitalu 25 km dalej ale stwierdziliśmy z mezem zembez sensu jest jechac bo w razie jak by cos mi braklo to kto bedzie jechal do innego miasta zwlaszcza ze rodziny ani znajomych zadnych tam nie mamy no i po cc jechac pol godziny tez mi sie nie usmiecha -
nick nieaktualnySarcia przemysl to jeszcze raz.
Ja właśnie tak zrobiłam pojechałam po cc 30km dalej ale tu nie pracuje mój gin a ma znajomości??
U mnie na miejscu znowu same konowaly które uważają się za mądrości
Więc wolę tu dalej ale jednak się ugadal mój gin i załatwił.
Mniej stresu -
nick nieaktualny
-
Żabko dobrze, że Cię przyjęli, jeden stres mniej. Czekam na wieści, co dalej
Alinka ja wyparzam w mikrofali w sterylizatorze.
Angela ja od 2 tyg sama z dzieciakami i nie ma problemu w ogarnianiu5 dni mi mama pomagała.
Dopiero obudziłam się na dobrezasnęlam oglądając wnętrza z Młodą i Młodym w jednyn wyrku
położyłam Liw do łóżeczka, ale jej się to nie spodobało
żabka04, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie mam mikrofali
A co do terminu to ja mam z usg genetycznego wpisany 14 wrzesień, z wyliczeń lekarza 21, a belly i wszyscy ktorym podaje datę OM liczą 19. Ten 21 to nie wiem skąd mu się wziął. Najlepsze jest to ze między nim a pomiarem z usg mamy tydzień różnicy
W ogóle dzisiaj mnie pies na krok nie opuszcza, jak się kładę to ona się kładzie przy brzuchumoże wyczuwa ze to już za chwilę?
-
nick nieaktualny