WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zdrowka esmi.
Behemottka jak sie czujesz po oxy? Ty chyba jedyna dziś rodzaca bo mi nic nie będą robić.
Jutro oxy oby cos ruszyło.
No i okazało sie ze mam mało wód. Jak by nie mogli usg jak prosilam zrobic prędzej. -
AJrin wrote:Zdrowka esmi.
Behemottka jak sie czujesz po oxy? Ty chyba jedyna dziś rodzaca bo mi nic nie będą robić.
No i okazało sie ze mam mało wód. Jak by nie mogli usg jak prosilam zrobic prędzej. -
Mi zrobili dopiero dzis usg ale jak.zwykle wyklucilam sie.
Generalnie jestem 9 dzien po terminie o dopiero dzis zrobili usg. Prosilam 2 razy to mi odmowili jak bylam na ktg kontrolnym 3 i 5 dniu po terminie. Powiedzieli ze usg robia dopiero po przyjeciu na oddzial. I co dziś wyszło, że mam mało wód. -
AJrin wrote:Mi zrobili dopiero dzis usg ale jak.zwykle wyklucilam sie.
Generalnie jestem 9 dzien po terminie o dopiero dzis zrobili usg. Prosilam 2 razy to mi odmowili jak bylam na ktg kontrolnym 3 i 5 dniu po terminie. Powiedzieli ze usg robia dopiero po przyjeciu na oddzial. I co dziś wyszło, że mam mało wód.
A jak waga dziecka ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabka ja mała kładę na brzuszku już od 2 dnia. Pępek mi wczoraj lekko krwawil i myślałam że może od tego, ale polozna dziś stwierdziła że to dlatego ze odpadnie lada moment i też mi właśnie mówiła żeby jak najczęściej na ten brzuszek. Ja układam zawsze po kąpieli , to wtedy mała ćwiczy a mama masuje plecki
Behemotka powodzenia, U mnie po przebiciu pęcherza poszło ekspresowo
Ajrin przy takiej wadze to może być jak u mnie. Nameczylam się A dziecko za duże żeby w kanał weszło i skończyło się ccBehemottka, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Waga pomiedzy 4200 a 4400 wiec duży ale ze nie 4500 to nie ma skierowania na cesarke.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Mi pediatra powiedziała, ze to nie katarek tylko mleko zalega. Ze przy zachłystywaniu mu sie dostaje do gardła. (Bo tez sie bałam ze katar). Kazała psikac woda morska, żeby kichal. Ale nie miałam sumienia takim ciśnieniem w ten mały nosek
A mam dla dzieci te wodę.
U mnie to katar jednak, bo nawet tak mówiła lekarka i jak ściagam z noska to ewidentnie są to glutki
U mnie sól morka idzie w ruch kilka razy dziennie, ale nie zawsze po niej kichają choć wydzielinę rozrzedzaciśnienie jest niewielkie, głęboko się nie wsadza do noska, a dzieci nie płaczą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 14:03
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Dziewczyny karmiące mm, jaką mieszankę podajecie maluchom ? My podajemy nan pro ale mały trochę męczy się po nim z kupką i zastanawiam się nad zmianą mleka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AJrin wrote:Zdrowka esmi.
No i okazało sie ze mam mało wód. Jak by nie mogli usg jak prosilam zrobic prędzej.
Po oxy bez jakichś rewelacji, troszkę zaczęłam czuć skurcze jak bóle miesiączkowe, ale nic strasznego. Na oxy jestem od niecalych 3 godzin. 20 min temu przebili błony i od tej pory mam regularne skurcze, takie na 60% tylko, ale odczuwalne.