WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia, faktycznie szybko wracacie
ale jeżeli Ty czujesz się dobrze, a z Małym wszystko ok - to najważniejsze
nie ma co długo grzać miejsca w szpitalu,
choć u nas gdyby Fifiego dłużej potrzymali pod lampami to może byśmy nie musieli wracać z wysoką bilirubiną do szpitala.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Dobrze ze dzis wychodze, bo przeniesli mnie z sali po cc rano na normalna i obok laska wlaczyla tv i od godziny napieprza POLO TV ja pier.... moja psychika tego nie wytrzymuje
ratunku
choć wolałabym POLO TV, niż tabuny babć i starych ciotek, jak w przypadku niektórych dziewczyn. Jak do mnie ktoś przychodził to wychodziliśmy na korytarz, bo Małego i tak nie miałam na sali, a miałam dość jak ktoś przychodził do "współlokatorek" i pytał gdzie mam dzidziusia po raz setnyi jeszcze się trafiał tekst "a to się pani chociaż wyspać może"
-
Żabka, mi pediatra powiedziała, ze dobrze ze myjemy w emolium i ze niczym już nie trzeba smarować.
I sie praktycznie już wszędzie skórka złuszczyla.
Teraz robię mu masaż brzuszka kilka razy dziennie, wiec oliwka i tak idzie w ruch. Bo nadmiar wsmarowuje w raczki i nóżki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 10:48
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Sarcia zazdroszcze, ze wracacie
Żabka zalosne ta babska mowie Ci zaluje, ze nie ma tego lekarza ktory mnie skierowal na dzisiaj jakos bardziej komkretny i miły był.
Do domu mnie już nie odesla łóżko ma sie zwolnic bo 2 pacjentki dziś wypisują.
Zeobili mi jakis wymaz ale nie mam bladego pojecia na co i krew też pobrali wiec zostane.
Smieszne jest ze od prawie 2 tygodni jestem tu na ktg i zawsze o tej godzinie pustki zero rodzących. Raz tylko czekalam chwile na ktg bo byla pacjentka przedemna. A dzis jak na złość haha kurde mam szczęście.
Ale genralnie widze, ze dzisiejsze grono do pykniecia sie kurczy. Ja raczej tez dzos nie pykne bo oksy dopiero jutro beda podawac dzis balonik jak już.
Behemottka wiec w tobie nadzieja na pykniecie
Ja chociaż bym chciala pyknac do weekendu.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarcia, super że już dzisiaj wychodzicie do domku
Jak wszystko ok z Tobą i synkiem to nie ma co siedzieć w szpitalu. Nas teź wypuścili po dwóch dobach.
Macioszczyczka, mojemu synkowi podali wit K domięśniowo w szpitalu. I mam podawać dalej w kapsułkach od 15 doby po urodzeniu aż do 3 mies. A od kilku dni podaję wit D.
AJrin, trzymam kciuki abyś już dzisiaj tuliła maleństwo.AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczymś smarujecie buziole Bobasów, my mamy tą wysypkę na policzkach i lekarz kazał to natłuszczać
dla mnie dziwna sprawa, bo jak u siebie twarz traktuję tłustymi kremami mam wrażenie że efekt jest odwrotny...
Pisklak walczy z sennością, trochę się pobawiliśmy a teraz się wkurza, znowu go wezmę na ręce i zaśnie po minucie. A sam już przysypiał dwa razy i szybko otwierał patrzałki -
Darusia znam twoj bol tez wlasni o te dni po terminie sie najbardziej boje. A oni zero jeszcze jest czas nic sie nie dzieje.
Esmi a Ciebie czemu nie zatrzymali? -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:czymś smarujecie buziole Bobasów, my mamy tą wysypkę na policzkach i lekarz kazał to natłuszczać
dla mnie dziwna sprawa, bo jak u siebie twarz traktuję tłustymi kremami mam wrażenie że efekt jest odwrotny...
Pisklak walczy z sennością, trochę się pobawiliśmy a teraz się wkurza, znowu go wezmę na ręce i zaśnie po minucie. A sam już przysypiał dwa razy i szybko otwierał patrzałki
U mnie wysypka przeszła momentalnie jak opuscilismy szpital czyli świeże powietrze.
Wietrz pokój,nie przegrzewac a posmarować możesz bepantenem jeśli masz.
U mnie tak podzialalo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA czy u której z waszych dzieci probiotyki powodował bóle brzuszka????
Zastanawiam się bo przed chwilka mały się przeżył i płakał nóżkami wierzgal nie wiem czy to ser żółty jest winowajca czy probiotyki acidolac baby.
Od dwóch dni go daje i widać u małego że jak chce kupę to się prezy itp dopiero jak zrobi to spokój jest. -
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Położna mówiła żeby dawać.
Twierdzi że to dobrze wpłynie na jelita może unikniemy kolki.
Wrrrr
Jak ja kocham te babska!
Mają swoje wizję.
Dobrze ze pediatra będzie to się zapytam.a dziecko i tak zweryfikuje, bo każde inne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie priobiotyk działa lepiej niż te krople z symetykonem na kolki
Maluszek usnąłczas się trochę polenić, lub ogarnąć obiad...
edit: jednak się obudził chwilę po tym jak go odłożyłam na łóżko
skubaniec wyczuł, że mnie nie ma obok...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 11:45