X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 04:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka teraz mamy neutramigen.
    Mieszalam czyt wprowadzalam neutramigen z nan ha

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my 2 jedzonko

Kurde gardlo mnie zaczelo bolsc ,niedobrze :/

• martta Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 05:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin gratulacje, wszystkiego najlepszego!
    U mnie ta noc to jakaś porażka, padam na twarz z niewyspania :-(

AJrin lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabko tak jak pisze Agatia, musi się przyzwyczaić, mój siostrzeniec przez tydzień nie chciał jeść jutra, a potem przez 2 łata wcinal równo!

agatia, żabka04 lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze mojej corce dasslam mleko Gerbera, yo bylo najtansze mleko bo wtefy po 12,99 ijedyne z eyprobowanych ktore moje dziecko jadlo, a teraz widzd ze nie ma ich juz na rynku

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj smerfik spi cjociaz sie krsci i puszcza baki ktore go przebudzaja ale to nic. Ja sciagnelam flaszke mleka na kaemienie pewnie za jakies 2 godziny ale w weekendy paleczke maz przejmuje zaszze a ja do 11 sobie spie :) zatem sie klade , wy tez odpoczyaajcie i dl zkbaczenia poznoej:)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po pierwsze karmienie, ale mały padł dopiero po 23 mama z mężem go kładli. Za wcześnie był wykapany bo 18 30 i zamiast spać to zabawa więc 21 kolejne jedzenie i mały usypia a przy próbie odlozenia oczy jak 5 zł na szczęście teraz zjadł wzięłam do odbicia i śpi a ja odcuafam bo jak zwykle z jednej zjadł więcej

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej, my wczoraj mieliśmy imprezę. Kuba całkowicie nie imorezowy bo o 16 przyszli goście to on na dzień dobry wpadl w ryk a następnie o 17 poszedł spać. Co najlepsze poszedł spać już na noc!!! Miał dzien dziecka czyli bez kąpieli. Nakarmiłam go na spiocha o 23 i spal do 7 ! Szaleństwo 14 godzin snu

• Broszka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ja jeszcze mojej corce dasslam mleko Gerbera, yo bylo najtansze mleko bo wtefy po 12,99 ijedyne z eyprobowanych ktore moje dziecko jadlo, a teraz widzd ze nie ma ich juz na rynku

Sarcia Gerber to Nan. Tzn może to jest inne mleko, ale ten sam producent. Może kiedyś robili mleko pod marką Gerbera.

Mój dziec mnie wczoraj zaskoczyl-jak do tej pory mieliśmy w miarę stałe pory kapania i określoną liczbę karmien tak wczoraj wszystko było inaczej. Nawet go nie wykapalismy z tego wszystkiego, zobaczymy co będzie dzisiaj:)

Miłej niedzieli dziewczyny!

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, mój ostatnio to samo przy gościach zaserwował :D
    my wstaliśmy po 6. zjedliśmy na raty, a teraz szykuje się do drzemki.

no i kurczę smutno, mi ktoś mnie przebił w licytacji o 5 zł, a też jak ja ustawił sobie snajpera, więc nie było szans :(

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez jestem zmęczona :)

Robiłam sobie kawę, sięgnęłam po karton z mlekiem do lodówki.
    Dolałam sobie do kawy soku jabłkowego :)

Takie śmieszki, bo niestety ogólnie to nastrój mam słaby. Dlatego raczej siedzę cicho.

sarcia123 lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja wolę o zmęczeniu nic nie mówić, bo ostatnio mam wrażenie że jadę na autopilocie :)
    do tego stopnia, że chyba sobie jednak odpuszczę jutrzejszy egzamin i poczekam aż faktyczni Bąbel nieco podrośnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my się dzisiaj szykujemy do galerii handlowej. Muszę kupić prezent dla męża, buty i jakąś czapkę i szalik dla siebie plus zakupy spożywcze. Trochę się boje zabierać małą, ale nie mamy dzisiaj za bardzo wyjścia. Mam nadzieję że to dobrze zniesie :)

I u nas pięknie śnieg pada od rana!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf opowiadaj co ci????
    Sok jabłkowy hihi
    Ja zrobiłam sobie rano kawę na szybko latalam koło małego byłam pewna ze woda w czajniku gorąca a oba lodowata :-(
    Wylalam na nowo ciepła sobie zrobiłam

Dzięki dziewczyny.
    Mam nadzieję że polubi to mm bo normalnie tragedia:-(
    Jutro będę siusiu łapać jego.
    Oby szybko poszło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja szukam jakiegoś kombinezonu dla Małego, bo póki jest tak na minusie to nie będę z nim wychodzić (mamy tylko jesienną kurtkę). Nie bardzo mi się chce pchać do galerii, więc siedzę i przeglądam od rana allegro i olx. Znalazłam jeden śliczny, tylko muszę poczekać aż mi odpiszą dokładne rozmiary, rozmiarówka wszędzie inna :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela zazdraszczam mega zazdraszczam.

Neutramigen chyba nie jest tak sytemu jak wasze mm:-(
    Co ja bym dała żeby tyle pospac.
    Nawet bym z mężem była skłonna się zabawić a tak dupa chodzę zła,niewypał itd.

Wczoraj walczyłam z nim do 22:30 :-(
    Potem pobudka o 4 na mm potem czas na pogawędki, śmiech i tak 1,5h wycięte a o 7 znowu pobudka.

Korzystaj kochana:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a ja szukam jakiegoś kombinezonu dla Małego, bo póki jest tak na minusie to nie będę z nim wychodzić (mamy tylko jesienną kurtkę). Nie bardzo mi się chce pchać do galerii, więc siedzę i przeglądam od rana allegro i olx. Znalazłam jeden śliczny, tylko muszę poczekać aż mi odpiszą dokładne rozmiary, rozmiarówka wszędzie inna :(

A jaki rozmiar wybrałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    A jaki rozmiar wybrałaś?
    62 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Synek pewnie drobniutki :-)

Kupuj kupuj bo to już zima:-(
    Jak ja nie nawidze zimy.
    A siedzieć w domu też nie fajnie.
    Przynajmniej się po hartuje trochę na dworze w mrozie:-)

A 68?
    Za duży?

• AJrin Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kp mialyscie przypadek ze malenstwo nie robiło kupy przez jeden dzien? Kurcze wczoraj nasz maluszek nie zrobil kupy ani razu :/ i dzis tez nie ma baczki ida podalam espumisan ale dalej nic :/
    Zawsze jest od 3 do nawet 6 dziennie.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 2851 2852 2853 2854 2855 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ