WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
AJrin tak kp. Pierwszy raz mu się tak zdarzylo-wczesniej było 7 godzin snu. No ale jakby był głodny to obudzilby się wcześniej chyba? 9 godzin to dużo, ale wczoraj mało spał w dzień, może to też powód?
Zabko a kiedy możesz iść do lekarza skonsultować? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia przede wszystkim dużo zdrówka życzę! Dobrze że mąż się ogarnął, a co do prania to haha, udany egzemplarz!!!
Zabko to chyba dobre wyniki, w normie, dobrze, że malutki zaczyna się normować z jedzeniem
Cukrzycowe mamuśki, robilyscie już krzywa po porodzie??? Macie zlecone 2 stopniowe czy 3 i ile glukozy 50 czy 75. Mi chyba mówiła że 75g i po 2h pomiar. Nie mam czasu iść do diabetologia, bo wyszło że jutro mąż ma wolne i ortopedę na 13, więc wykorzystam to na badania rano!sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:A co z tym ciężarem???
Ketonow to chyba głodny co????żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:a mnie włosy lecą ostatnio garściami, kupiłam sobie dziś w aptece biotebal i będę musiała sobie zrobić morfo i tsh
czy do tsh warto jeszcze jakieś inne badania dobrać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 14:21
-
nick nieaktualny
-
Sarcia, Twój mąż niezłe pranie zrobił, tylko dziwne że się nie zorientował jak wieszał suche
Ulfe, ja wszystkie ubranka i ręczniki synka piorę w 60 stopniach, a jak tetry czy ubranko są brudne od kupy to wrzucam na temp 90 i wtedy nie ma śladu po żadnej plamie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale mnie głowa dziś boli masakra.
Mój glodomur właśnie wycina bo jadł 3 godziny temu a ostatnio je co 2 albo częściej więc nie może się od cycka oderwać no ale tyle spał
Może sobie jeszcze drzemkę strzeli bo dość dużo zjadł co by cycki zdążyły się ogarnąć i naorodukowac
-
Mój w hustawawce czasem drzemie koło 30 min i staram go przenieść
Broszka ja karmię 2 razy mM, reszta pierś ci ok 2 h w dzień e nocy śpi od 9 do 3 i budzi się później co 2 h dziś co prawda było inaczej ale to chyba tylko wyjątek. Najgorzej bo nie chce mM i zje np 90 i muszę cycka dac i tak przedtem po kąpieli bula butla amu i spać a teraz nie chce jeść i kombinuje ale przybiera No w sumie je co chwila jak dla mnie bo zanim zje odbije zaś nie obudzi się chwilę pojawi i znowu jeść i tak w kółko.