WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szymek przechodzi sam siebie wczoraj po kąpieli nie chciał jeść zjadł 40 i śpi 10 min. Potem się obudził i zamiast jeść to do 23 rzucał się jak kiedyś przy piersi i obudził się o 2 i co ? Nie chce jeść zjadł trochę i śpi nie wiem czy to przez ten katar ? Może to jakiś skok przecież powinien zjessc bo poprzednio zjadł na raty 130 z przerwami. Ciekawe ile teraz z pospi mam nadzieję że choć z 3 h,bo będę chodzić jak zoombie
-
nick nieaktualnyU mnie maly zjadl i usnypia wlasnie zabchwile go odloze i musze mleko sciagnac zanim 2 cyc wybuchnie
az boli mnie ; (
Skali
mM nadzieje ze mAlemu przejdzie to niejedzenie
ksosia
na temat bolu gardla moge powiedziecmlacze sie w bolu ! Bo ja nawey jesc przez ta angine nie moge a picie sprawia mi bol -
Ksosia ja od.3 tygodni walcze z gardlem i kaszlem nie wiem jak ja dalam rade ogarnac wesele i chrzciny i nie wyladowac w szpitalu na zapalenie pluc. Mi pomaga tantum verde i hallsy czarne. Do tego herbata z miodem na zmiane z sokiem malinowym.
Dzis pierwsza noc w naszym domku po slubie i wiecie co nie ma jak powrót do wlasnego domku nawet dziecko spokojniejsze. Z M przebieralismy posciel odlozylam go na chwile do kołyski a jak skonczylismy maly smacznie spal. Sam z siebie nawet nie kolysany i tak sobie pospal ponad 6 godzin dawno tak dlugo nie spał.
Widac ze dom to dom swoje zapachy i łóżko
Teraz czekam do czwartku na zdjecia ze slubu i weselaPochwale sie sukienka w pelnej krasie wam
bisacz, marta258, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój tez dziś kiepsko spał
co 2h pobudka i pół nocy na odgłosach odkurzacza bo inaczej sie wybudzal. Do tego od piątku robi mi zielone kupy i nie wiem od czego. Generalnie zmian w zachowaniu nie ma (oprócz nocki ale to przez księżyc) wiec czekam na poprawę...
Ja popsikuje gardło argentin T z jonami srebra. Można przy kp i jak dotychczas zdaje egzamin.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyTo u nas wyjatkowo, bo pierwszy raz maly przespal ponad 7 h!!
Obudzilam sie kolo 2 na siku, a on sie wiercil, dalam mu smoczek, a jak wrocilam i chcialam go karmic to spal. Pomyslalam, ze mam moze z godzinkr, a on sie obudzil o 5 30
Potem zjadl i pospalismy do 8
Nie bylam dawno taka wyspana
A maz sie pyta czy nie powinnismy go wybudzac co 4 h, chyba jak jest zdrowy i przybiera to nie trzeba, co nie? -
nick nieaktualnyDziewczyny zdrówka życzę.
Ten okres sprzyja chorobom:-(
Martta trzymam kciuki za super wyniki.
Oby ta menda cie opuściła:-)
Czekam na wieści czy ok.
Powodzenia
Ja nie dotarłam dzisiaj na badania bo junior budził się co chwila.
No masakra jakaś.
Ja nie tomna z zamykający oczyma go karmilam.
Pewnie wina pełni.
Więc nie mogę sobie nic zaplanować bo zawsze coś.
Pójdę jak będę mogła ooo -
nick nieaktualnykamcia, ja nie pomogę, ale sama się ostatnio czuję jak kupa, muszę iść chyba na jakieś badania
udało się i Młody śpi, oby chwila trwała jak najdłużej, muszę się umówić do fryzjera przed świętami, a pewnie się już kolejki robiąnie wiem też czy szukać używanego kombinezonu czy jechać dziś na miasto, bo okrutnie mi się nie chce ruszać z domu, a przez to że Mały nie ma nic ciepłego to siedzimy w domu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Kamcia raczej tak.
LRF jak uszczelisz używany w super stanie a takie to większość to kup używany.
Jeśli lecisz na miasto to zobacz po sklepach może są przecenione zeszłoroczne.
Byłaby okazja.
Mój śpi i nie śpi, jeść i pić nie chce od 6
ale tez okres mam...moze to być zwiazane???najwięcej boli jak się ruszam, przez sen bólu nie czułam -
nick nieaktualnyLRF to zostaje Ci używany gdzieś blisko żeby podjechać obejrzeć i kupić.
Albo sklep. Bo wysyłka raczej nie dojdzie na czwartek.
Wierzę że Ci się niechce sama dziś mam taki dzień.
Obiad robiłam ale już nie robię bo nie kupiłam makaronu ani mieszanki mrozonej chińskiej.
Mam kurczaka tylko.
Obiad będzie na kolacje będę szła po córkę to kupię resztę.
Przy okazji szyszki muszę uzbierać z dzieckiem do przedszkola.
Kamcia raz miałam taki bol przy okresie.
W ciąży miałam taki silny ból że mnie zgięło w pół jak wstałam.
Może coś się kurczy jeszcze i ciągnie.
Obserwuj się ale też się nie wsluchuj bo zwarujesz.
Jakbyś okresu nie miała to bym powiedziała że to jajeczkowanie.
Bo w tym czasie sama mam mocne bóle. -
zabko
po pierwszym porodzie zaczełam mieć bolesne jajeczkowaniaa teraz bardzo bardzo kłuje...a smieszne jest to ze boli od wczoraj (okres od soboty) a dzis mam gin
ide po te recepte , co powinnam zacząc brać w sobote hihi dobrze że w aptece tabsy załatwiłam...
i dziś na 13 szczepienie...
trzymać kciuki choć sama nic nie wiem, plesniawki prawie znikły dopiero...wczoraj wieczorem, ale jeszcze ciutka jest, smarowałam 6 dni zamiast 3-4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny