X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na nogach, Mały się obudził o 4. na mleczko, bo wieczorem niewiele zjadł. W ogóle wczoraj był bardzo dziwny dzień bo jadł co 1,5 godz. małymi porcjami. Ja zjadam śniadanie i zabieram się za sprzątanie i szykowanie obiadu :) nie zdążę tylko żadnego ciasta ogarnąć nawet nie mam z czego? o.O

Agatia, jak wygląda kurtka adresowa? Bo myślałam, że to dla B jak się zgubi to gdzieś ma wszyte info o Twoim numerze tel lub coś do kontaktu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, spryciula :D
    ja dziś pospałam dłużej i mnie teraz głowa boli :(
    o 6:00 wstałam o.O

Mały też wcześniej się obudził, po 7. już się wiercił, więc leży teraz obok na kanapie i musi się niestety patrzeć jak sprzątam mieszkanie. Męża nie dobudzę żeby pomógł :( bym musiała wymyślić coś naprawdę perfidnego.

Posprzątałam salon, ale nie zdążyłam podszykować obiadu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, kichnęłam, Filip się tak wystraszył i wystrzelił kończynami jakby mi co najmniej łeb urwało o.O

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmmm kto mi pozazdroscil przyznac sie?! Co ja mialam za noc.. Kuba budzil sie 3 razy z czego za każdym razem musiałam do niego 2-3 razy jeszcze raz podejsc bo smok wypadal(mimo ze wcześniej jak mu wypadal to mu to nie przeszkadzalo). No ale tak serio wien czemu tak robił w dzień słabo bylo u niego z jedzenien wiec chcial nadrobic. Oby...tak było.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie ja, bo ja tez mialam noc do bani,:/ dzis smialo glowna rola w filmie zoombie jes bezkonkurencyjnie moja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś też jak zombie człowiek szybko przyzwyczaja się do dobrego niestety.

Ale zobaczycie dziś według naszego grafiku mąż powinnien wstawać do młodego jak by się budził. Pewnie Kuba się nie obudzi ani razu.. pakt plemników przecież.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pakt plemników to jakaś porażka, ostatnio jak wychodziłam na badania, rano mąż się Młodym opiekował to spał do 9:30 o.O

u nas ostatnio spoko noce, więc nie zazdrościć! :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wczorajszy dzień to była jakaś tragedia. Nie wiem, czy mała nie wchodzi w skok 12 tygodnia. Zachowywała się dosłownie jak miesiąc temu. Ciągle na rękach i to w wybranych przez siebie pozycjach, ciągle wisiałaby na cycu, a smoka wogóle nie chciała załapać. Każda próba odłożenia jej do łóżeczka kończyła się fiaskiem jeszcze przed odłożeniem, bo jak się nachylałam do kołyski od razu otwierała ślepia. przez cały dzień spała może...1,5 godziny? O 23 zasnęła na 20 minut i buszowała do 1... Ale ze zmęczenia to już nawet nie chciała się tulić i lulać. Od piłki i noszenia myślałam że odpaną ręcę a kręgosłup wyskoczy. Dzięki Bogu spała do 7, zjadła 1,5 cycka i śpi dalej.

A faceci to wszyscy po jednych pieniądzach. Mój oczywiście cały tydzień w pracy, a w weekend to on odpoczywa i zero pomocy. Jak zaczynam temat, że dzieci są nie tylko moje i ja cały tydzień zapierdalam 24/7 to słyszę, że on też chciałby leżeć i pachnieć... Myślałam, że mu jebnę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela wspolczuje u nas przedwczoraj był Meksyk.
    Moje dzieci już szaleją, Młody zaraz idzie z tatą na basen. A ja lece na zakupy.
    Młoda dźwiga kolana pod brzuch i próbuje się dźwigać na rękach, czyżby zaczątki raczkowania ;)

Jak opisujecie, że wasze maluchy już tyle robią, to mam wrażenie, że moja mała się nie rozwija...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Jak opisujecie, że wasze maluchy już tyle robią, to mam wrażenie, że moja mała się nie rozwija...
    Też mam takie wrażenie :P Mimo że widzę że szybciej sie rozwija niż córka :P Kilka razy podniósł się na rączkach bo chciał coś wiecej zobaczyć ale było to z 3 razy. Z brzucha na plecy przewrócił się z 4 razy.. bez szaleństw. No ale ma czas.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też uważam, że ma czas. :) tłumacze sobie, że z Liwką nie mam co porównywać, bo między nimi jest 3 tygodnie różnicy, a to kupa czasu dla takich maluszków. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    to ja może będę siedzieć cicho,
    bo mój Filip dla niektórych lekarzy jest na przegranej pozycji :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF każde rozwija się jak widać we własnym tempie. A Filipek ma czas :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mu dają czas do świąt, jeśli nie będzie poprawy będziemy w czarnej d...
    tak wszyscy gadają, że to moja wina, że sama zaczynam w to wierzyć :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego Twoja? Nie rozumiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mu dają czas do świąt, jeśli nie będzie poprawy będziemy w czarnej d...
    tak wszyscy gadają, że to moja wina, że sama zaczynam w to wierzyć :(
    Ale w czym Twoja wina bo nie rozumiem? I nie słuchaj ich, ogranicz kontakt z toksycznymi ludzmi :*

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf
    A jak tłumaczą TWOJA winę? ?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie rozumiem.

Poza tym nie będziecie w czarnej d.. tylko pójdziecie na rehabilitację To nic złego Poza tym do świąt jeszcze sporo czasu

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam dalej uważam że rehabilitacja to nie zło a wręcz odwrotnie samo dobro. Gdybym nie wiedziała jak ćwiczyć z Kubą to bym pewnie poszła- mieliśmy początki asymetrii.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uwielbiałam reh. ..a najbardziej efekt zaraz po jak Emilka wszystko lapala i sama już w domu powtarzała. ..gdyby nie fakt ze 50 min kosztuje 70 zł i musze dojechać 30 km to dla rozrywki chodzilabym z małym. Za darmo nikt nam nie da ale i prywatnie są kolejki i zgrzeszylabym zajmując potrzebującemu dziecku miejsce

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2913 2914 2915 2916 2917 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ