WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Anulka nie wybudzać ani nie karmić na śpuocha. Tak ewentualnie dokarmia się noworodki i to też gdy są ku temu wskazania. Po co dziecku zaburzać sen, to nie gęś tuczna
raczej jak słabo przybiera to lepiej w dzień dać więcej. Moja idzie cały czas na 25 centylu, przybiera raz 190g tyg, raz 25g i pediatra mówi, że rośnie równomiernie.
nic wiecej mi nie potrzeba :* A fakt ze odkąd śpi nockę to w dzień cześciej woła.
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lrf,
Oduczysz sie i już do manuala nie wsiądziesz
Ja to uwielbiam prowadzić. A mój M pilotuje znakomicie.
Wiec z reguły takie są nasze role.
Ja pilotować nie umiem, on prowadzić nie lubi.
No i lepiej parkuję
Ale pamietam ze ze świeżym prawkiem sie stresowałam. Jak pod uczelnia miałam parkować i byli ludzie obok to rezygnowalamze będę musiała poprawiać i bedą patrzeć. A teraz? Wali mnie to. Mogę poprawiać i 15 razy byle zaparkować w małe miejsce
A tymi na zderzaku sie nie przejmuj.
Ich problem.
(Kiedyś ich 'uczylam' odstępu poprzez hamowanie silnikiem. Samochód mój nagle zaczynał wolniej jechać, a oni nie mieli ostrzegawczych światełek hamulców. Były sytuacje ze mieli panikę w oczachale to było głupie i niebezpieczne
)
Teraz z dzieckiem ez jeżdżę wolniej (po pierwsze bo bezpieczniej, po drugie bo śpi) i sie zdarza ze sie niecierpliwią moimi 60km/h -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Jest tak zimno, że mi się nosa nie chce wyściubiać z domu. Dziś byłam na chwilę w galerii, ale oprócz kurtki adresowej nic tajnego nie kupiłam. A jutro znowu muszę lecieć przedłużyć umowę na komórkę i znowu zimnica. Nie lubię zimy i okresu około zimowego
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Mlody spi dzis cos marudny. U mnie jest tak ze mlody wisi na cycku w ciagu dnia i co godzine. I je prawie zawsze z 2. Jak próbuje odciagnac po nic mi sie nie udaje. Jedynie w nocy jak dluga przerwa to mlody je 1.5 cycka i moge cos odciagnac. Ale męczy mnie to bo aby zamrozic pelna porcje potrzebuje 4 nocy
No ale robie zapasy bo zmalały przez slub i wieczne bieganie a i z M olanujemy zacząć chodzić do kina
Ale wagowo on dziś ma 5.51 wiec nie jest źle nie jest zle 2 miesiace mamy za 2 dniod wyjscia ze szpitala mamy juz 2 kilo wiecej.
Sarcia zazdeoszcze ilosci pokarmu u mnie jest ciagla walka i stymulacja ale poki co dajemy rade. Choc zbankrutuje na herbatkach laktacyknych i femaltikerchyba taniej zapodac mm haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 20:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia korzystam ale jak pisalam u mnie malo co daje w ciagu dnia. W nocy udaje mi sie ściągnąć jedynie. W dzien to uzywam tylko do stymulacji. Chociaz nic nie robi wiecej niz maly bo to dziecko mi non stop stymuluje jedna i druga piers.
-
nick nieaktualny
-
My witamy się na pierwszym karmieniu od 23 spał od 8 ale była kupa do przebrania Nou się wybudzil.
Mam ograniczenie ma telefon więc pewnie w poniedziałek będę nadrabiać
Ajrin u nas mały też wisi co godzinę a laktatirem też mało co odciagam ale tylko rano i wieczorem bo musiałabym Mon stop na cucku siedzieć. Mam nadzieję że przybiera no je mało ale często a nawet jak chce Dax mu mm to nie zje z butelki moje jeszcze przejdzie jak tylko wyczuje mM tak koniec..
-
nick nieaktualnyCo za koszmarna reszta nocy dzis...przebudzilam sie o 4.20 no maly stekal bo ma nos nadal zapchany mimo psikania
no nic szielam go mowie moze glodny, wzielam go w rozek-spi i ani mysli jesc...odlozylam go po chwili dalrj placze, steka no to siedzę przy nim, usnal...cyvki juz nolaly odciagnelam mleko i o 5 sie polozylam no i zasnac nie moglam.....kurde
i juz zaczelam przysypiac to sie maly obudzil i beczal..to go przebralam , zakropilam ju nos i go karmie.....widze ze znow przysypia....ehhhh w fodatku robie sie glodna juz....szkoda gadac......jestdm nietomna?..w dodatku musze znow go przebrac bo poszla kupa i sie ohudzil i steka