WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka fajnie chociaż spędziłas czas:-)
Kurne nie wiedziałam że tak jest z tą laktacja:-(
Ale to sporadycznie.
Nie martw się poprawi się
Ja ostatnio navisnelam sutka z ciekawości czy już nie ma pokarmu.
A tam polecialo
Nie tak jak karmilam ale coś tam leci jeszcze
A myślałam że tam susza!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 20:38
-
nick nieaktualnyMąż kupił w Tesco
Mówi że jest dużo na półce i kazała poszukać czy jest 2 ha tak na przyszłość bo nie wiem jak to się skończy z tym mm.
Narazić jest ok od jutra przechodzimy już na 4 miarki także super.
Myślę że za tydzień będziemy tylko na mm ha a potem będziemy wprowadzać już zwykle mm.
Tu już mniejszy problem bo zwykle jest w każdym sklepie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamcia, mój potrafi nawet godzinę w nocy tak płakać
a ja już ledwo człapię, jak wstaję z wyrka i wiszę nad jego łóżeczkiem
jeszcze tak mnie brzuch przez @ boli, że ledwo się ruszam, a żadne proszki nie działają
wolę wziąć do siebie. Kurde swoją drogą przydałyby się nowe materace i poduszki, bo połamana chodzę -
Żabka, właśnie zadzwoniłam do babeczki, bo zauważyłam,że Mela się nie najada dzisiaj. Mogłaby jeść co 1h. Ciągnie intensywnie ok 2min i dupa, wyciąga z cycka praktycznie wszystko. Strasznie się denerwuje, że nie leci. Myślałam, że to może przez te 3dni co tak przy cycku wydziwiała, ale gadałam z tą położną i wszystko się wypytała i jak jej powiedziałam, że dziś przyszła @ to mówi, że wszystko jasne, że tak się zdarza i nie mam na to wpływu
nosz cholercia. Chciałam by w końcu @ przyszła,ale jakoś tak w planach miałam dopiero za ok 3mies.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Natka fajnie chociaż spędziłas czas:-)
Kurne nie wiedziałam że tak jest z tą laktacja:-(
Ale to sporadycznie.
Nie martw się poprawi się
Ja ostatnio navisnelam sutka z ciekawości czy już nie ma pokarmu.
A tam polecialo
Nie tak jak karmilam ale coś tam leci jeszcze
A myślałam że tam susza!
długo może być pokarm. Ja w sumie od porodu córki do teraz ciągle mam. Wiadomo to sa krople tego by nie było by sporo.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Żabka, właśnie zadzwoniłam do babeczki, bo zauważyłam,że Mela się nie najada dzisiaj. Mogłaby jeść co 1h. Ciągnie intensywnie ok 2min i dupa, wyciąga z cycka praktycznie wszystko. Strasznie się denerwuje, że nie leci. Myślałam, że to może przez te 3dni co tak przy cycku wydziwiała, ale gadałam z tą położną i wszystko się wypytała i jak jej powiedziałam, że dziś przyszła @ to mówi, że wszystko jasne, że tak się zdarza i nie mam na to wpływu
nosz cholercia. Chciałam by w końcu @ przyszła,ale jakoś tak w planach miałam dopiero za ok 3mies.
Na to jest rada
"niektore kobiety dotyka spadek ilosci mleka w czasie owulacji lub/i okresu. mozna temu zapobiec suplementujac wapn, magnez i cynk.
wapn conajmniej 500mg a najlepiej 1500mg, a magnezu , tyle co pol wapnia. Dobrze do tego dodac cynk, ale proporcje nie sa podane, brac najlepiej do okresu, a potem od owu do okresu (jesli nie wiesz kiedy wypada owu, to zacznij brac 14dni od pierwszego dnia miesiaczki)."
http://kellymom.com/bf/can-i-breastfeed/herbs/natural-treatments/#calcium
również może mleko inaczej smakować i dlatego cyrkuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 21:54
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Widzisz Angela! Dzięki za radę! Jutrp polecę do apteki, żeby mieć już na zaś. Teraz poprostu karmię często. Wypiłam femaltiker i zobaczymy jak to będzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my sobie leżymy po ciemku przytuleni. Noc super. Jedna pobudka o 3 na jedzonko. Nawet dość szybko po tym usnelam. Tak spałam ze nie słyszałam jak mąż do pracy wstawał. Mały jednak pobudka o 7...ale chyba zasnęłam bo poszłam do niego 7.30. Na kanapę, zdrzemnal się chwilkę i lezymy do teraz. Dziś będzie 7 noc. ..a po udanej składam kolyske
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój jak wstałem 4 tak spać poszedł o 5!
Ale co za akrobacje robił hihi
Kamcia pytam: Piotruś też chcę na boczku leżeć na poduszce head care?nie dowierzalam nad ranem co on wyprawia.
Na siłę się przewraca na boczek i odlatywal.
Zmieniłam na poduszkę płaska z myślą że skoro na boczku przysypia to tak chce a on na zwykłej znowu rozbawiony i zero spania ba nawet zasypianie.
Zmieniłam poduszkę na hc i znów na boczek i odlatuje i tak zostawiłam.
Zasnął o 5:-(
Tak mi się dobrze spało a mąż mnie obudził bo wrócił z nocki.