WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas lenistwo chlopaki śpią a ja oglądam tenisa niby pogoda ale smog duży chcieliśmy jechać do zakopca ale zmiana turnusów więc pewnie będą korki może za tydzień potem skoki i zleci
Muszę zrobić porządek w ciuszkach Szymka
Ząbki piękny Roberciki córeczka również bardzo są podobni
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoo, też muszę w końcu ogarnąć ciuszki Małego, codziennie sobie obiecuję że się za to zabiorę, a jak idzie na drzemkę to lenistwo bierze górę. U nas też smog, gór nie widać, mąż wrócił z kościoła i mówił że ciężko się oddycha
oby do wiosny. My dziś po drugiej porcji brokuła, nie potrafię go zblendować na gładko, Mały je grudki, dziś próbowałam podać też kawałek BLW, ale mimo że bawię się z konsystencją i sprawdzam co mu podpasuje to i tak się krztusi tym jedzeniem, ale pamiętam że jak się uczył pić z butelki to też się krztusił. Mam dylemat teraz, dać mu czas, czy to normalne na początku i niech się uczy? Małymi kroczkami do przodu?
-
Dziewczyny przepraszam ze wtracam sie w watek ale mam pytanie. Wczoraj lekarz zdiagnozowal u mnie polpasca, jestem mama dwuletniej corki i 4.5 miesiecznego synka. Ta choroba rozwijala sie od 5-6 dni ale niestety przegapilam pierwsze objawy. Strasznie boje sie ze teraz dzieci moga zachorowac na ospe, maly jest kp. Dodam ze mieszkamy w Irl i tu podejscie do roznych chorob jest niestety inne, wg pani doktor trzeba miec oslabiony organizm by sie zaraxic. Czy ktoras miala w domu chorego na ospe/polpasiec i czy dzieciaki (zwlaszcza malenstwo) sie zarazilo? Bardzo bede wdzieczna za pomoc
-
Iza
mama dziewczynki, która urodziła się razem z moim synkiem, miała polpasca. Szczegolikow sprawy nie znam ale ogólnie dostała antybiotyk. Ostatecznie odpuscila kp. Ale nikt oprócz niej (ani malutka wtedy 2m. Ani starszy syn ) nie złapali nic -
nick nieaktualnyIza moja córka (5lat) zachorowała na ospe jak synek miał 1 MC.
Lekarze mówią że dziecko do 6 mcy od narodzin nie powinno się zarazić.
I faktycznie tak było.
Ja i mąż mieliśmy ospe za dzieciństwa.
Zdrówka życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 14:35
-
nick nieaktualny
-
Kosio jest mega
Trasa wawa-sandomierz przespana w 95% (2:20). Potem 2h aktywności u dziadka. 2h pełne uśmiechów i chichow.
Trasa sandomierz-Gorlice przespana w 95% (1:50).
Teraz 4h aktywności u brata M
Wodzi oczami za kuzynami. zaczepia ciocie. No super.
Teraz karmienie i nocka.
A na mamę czeka Żywiec zeroi może łyk łychy , jak dziecko ładnie zje i zaśnie
Trzymamy kciuki za udana noc. Ti pierwsza poza domemkamciaelcia, żabka04, marta258, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper Kosiu
Udanej nocki ulf.
Lrf pakuje się i jedz w odwiedzinyvo ma być to będzie.
Trzeba się nastawić pozytywnie
Kamcia podejrzanie to wygląda
Robus zjadł 160ml i o 19:30 poszedł spać.
Nawet wyglupy z matką mu w głowie nie były a ja chciałam go przytrzymać
Sama jestem ciekawa o której pobudka bo kaszki to mi nie zjadł
A ja sama zaraz idę spać bo już na oczy nie widzę.
A jutro muszę przełożyć to szczepienie,córkę do dentysty zarejestrować.Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjej to co on tam wyprawial że taki zmęczony????
Nie spał w dzień???
Pierwszy raz zaliczony Kamciu:-)
Ja dziś byłam na spacerze a bardziej się zmęczona kiedy idę sama z zakupami i małym.
Poszliśmy na naszym osiedlu do marketu duże Auchan po mm dla Roberta a tam nie ma.
Mówię do męża że dawaj do domu po kluczyki pojedziemy do Tesco na koniec miasta.
Nieeeeee choć do biedronki,Lidia,polo,rosmana bo po drodze to ten spacerowal z wózkiem a ja latalam.
Nigdzie nie było nawet w rosmanie gdzie zawsze tam kupowałam!
Idziemy do domu mąż mi ciśnienie podnosi gadka dostałam nerwy bo pyta a co jak nie będzie,gdzie ma szukać itd glupkowate pytania!
Córka szła że mną za rękę jak ślimak słuchajcie ja w barwach bo się meczylam mówię posc mnie i idź normalnie a nie myśli że ja ją zaciagne do domu!
A spanie mnie popołudniu brało ale oczywiście wszystko jest ważne tylko nie mój odpoczynek regeneracja;-)
Więc padam na pysk.
Czekam aż mąż wstanie na nockę idzie i nie ma mnie a niech córka w nocy się obudzi i przyjdzie to.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 20:26
-
Dziewczyny, ale naskrobalyscie od wczoraj
ja wczoraj wieczorem wybralam sie do kina. Wreszcie
co prawda sama, ale fajnie bylo. Polecam wam sztuke kochania, film bardzo dobry (a nie jestem fanka polskiego kina) a gra boczarskiej wybitna. Przed wyjsciej nakarmilam Amelke i polozylam spac. Jak wychodzilam spala. Przyszlam po ok 2h i uslyszalam od D., ze dopiero zasnela a 15min po moim wyjsciu zaczela plakac, potem juz tylko wyc a jak zaczela sie zanosic moj D.zadzwonil do swojej mamy by mu pomogla bo nie chcial mi psuc seansu. Chyba u nas tez zaczal sie lek separacyjny.
A tak w ogole dzis rano ide do toalety, patrze a tu pach! Przyszla @. Normalnie sie zdziwilam. Zero bolu. Z objawow to pare dni temu wysypalo mnie na twarzy. Niestety laktacja mi siadla(rozmawialam z doradca laktacyjnym) i niestety czasem u niektorych kobiet tak jest. Teoretycznie ilosc mleka powinien sie zwiekszyc ja jakies 2dni, ale strasznie mnie nastraszyla, ze w skrajnych przypadkach niestety siada na dobre
w sumie w skrajnych i bardzo, bardzo rzadko,ale ja juz mialam mniej a teraz to w ogole jest malo