WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamcia, godzinę średnio mi usypianie razem z karmieniem zajmuje. Jak go odkładam do łóżeczka to macha wszystkimi kończynami, jak go nie głaskam to płacze lub marudzi, wezmę na ręce i pokołyszę to niby mu się przysypia, a jak odkładam na nowo. Przykryć absolutnie nie mogę, póki nie uśnie, bo podnosi krzyk. I potwornie trze buzię, oczka, nosek policzki, a widzę że zmęczony. Nie chcę mu pozwalać zasypiać na rękach bo mój kręgosłup już woła o pomoc, a był czas że ładnie sam zasypiał, wystarczyło położyć po karmieniu.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, ja dzis mialam intensywny dzien ! Maly spal od 21.30 to 5 rano cud o.
o tyllo ja głupia o 2 wstalam bo dziwne mi bylo tyle spac. Bylismy z mezem dzis w Pile ogladac auto, a Iguniu i Nadia byli u dziadkow o 7 a my wfocikismh o 14 ! Zostawilam malemu 0,5 l mojego mleka i wzzystko zjadl przez ten czas i wystarczylo do mojego powrotu
Pozniej bylam na zakuoach i tak sie dzien zlecial, a przed chwika po roku zjadlam tatara mniaaaaam !Ulfenstein, Dariah lubią tę wiadomość
-
to u nas czas kąpieli dostosowany do ostatniej drzemki ( takie +/- 30 min ), ostatnio tata karmi i usypia, zdarza się że za pierwszym razem spi, dzis za drugim ( i zamiast 20:00 wyszlo 20:07) ALE MAŁY W SUMIE DRZEMAL 4X
przed snem zawsze marudzi, kwestia tylko jak bardzo lub jak bardzo zapłacze
ale to taki typ( emilka tez tak rozbiła czesto, nie mam innego wytłumaczenia) -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Ulf no fajne mile cudowne.
Straszne jak chcesz teraz natychmiast do WC:-(
Lrf,Angela czy wy puszczacie hipcia synom?
Jaka reakcja???
Mój się boi go
Stoi i się kurzy wrrrrżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStarcia chwal się co tam kupujecie????
Ja zaproponowalam wczoraj mężowi żeby mi kupił spowrotem moja VW Polo taka do pracy żeby miał a ja do jazdy gdzieś po mieście,przedszkola ogólnie dla mnie z dziećmi.
Chyba mnie posłucha.
Ale żałuję? Bo wolę moja obecna honda choć stoi mąż ja czasami ujezdza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A to nie za wcześnie?
No i jeszcze u mamy mówiłam, ze dobrze ze Kostek chociaż tatę toleruje, a ty taki zonk dzisiaj.
Świetny termin na wyjazd. No ale nigdy nie byłby dobry -
Ulfenstein wrote:A to nie za wcześnie?
No i jeszcze u mamy mówiłam, ze dobrze ze Kostek chociaż tatę toleruje, a ty taki zonk dzisiaj.
Świetny termin na wyjazd. No ale nigdy nie byłby dobryu Liwki 23 tyg i 3 dni i bum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 20:53
-
nick nieaktualny
-
My mieliśmy gości Szymek cały dzień spał nie wiem co mu było kompletnie
Nie spał może z 4 godziny i właśnie chyba przez to spanie przeanalizował cały tydzień ci robił i nauczył się sam przejrecac na brzuch . Położyłam go na matę i idę do okna zasłonić rolety a on hop i na brzuchu
Oczywiście problem ze spaniel m zrobił za mało mleka i nie usnale i dopiero zasnął
Ale prezencik na urodzinki super nam zrobiłkamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Od 23 tyg pojawia się lęk separacyjny, tak podają Internety
u Liwki 23 tyg i 3 dni i bum
Naczytał sie durnych internetow i wydziwiaagatia, sarcia123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny