WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu nas też wyjątkowo dobrze, nawet na brzuchu długo wytrzymał, ale na koniec nieco ulał. W sumie nic dziwnego, nie odbiło mu się po ostatnim mleku i to dziecko wierci się na wszystkie strony. Już się boję czy jak będzie chodził i biegał, też będzie taki nadpobudliwy??
-
nick nieaktualny
-
Madziula
jejku, obserwuj dziecko. Nie zazdroszczę nocy. Musieliście się nieźle strachu najeść
LRF
noc nieudana? Może dziś będzie lepiejW końcu synek duży chłopak, ząbek ma hihi
Jeszcze mu mamine obiadki zasmakują, zobaczysz
żadna kobieta ci nie dorówna
Angela
mmmmm, hamburgery... całe wieki nie jadłam. A domowe? Mniam
Żabka
ciekawe te nasze szkrabyani się nie obejrzymy a będą nam po całym domu zasuwać i ściągać wszystko z półek
Kamcia
zazdroszczę apetytu synkaNasza krzywi się na wit D i wit C odkąd spróbowała warzyw w słoiczku i kaszek. Śmiesznie zaciska usta i oczka i zaczyna mruczeć
-
nick nieaktualny
-
U nas noc był względna, budziła się nam królewna często, aaaaaaleeeeeee zjadła w nocy, nad ranem i rano normalnie z cyca. Bez wydziwiania, bez krzyku, bez wykręcania się, napinania i szarpania. W ogóle w szoku jestem.
Jednakże stwierdziłam, że chyba za bardzo jej podpasowały słoiczki i kaszki. Wczoraj nie dostała nic więcej poza cycem, dziś też nie zamierzam jej nic więcej dawać. Zobaczymy czy ładnie będzie jadła.
Jeśli tak, to chyba poprostu się rozleniwiła i wygodniej jej zjeść z łyżeczki niż męczyć się ssaniem. -
Ja dziś na obiad mam wątróbkę z jabłuszkiem
Bardzo lubię a nie jadłam jej już ponad rok. Ostatni raz przed ciążą
aż się nie mogę doczekać obiadu
Little Red Fox lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Ja dziś na obiad mam wątróbkę z jabłuszkiem
Bardzo lubię a nie jadłam jej już ponad rok. Ostatni raz przed ciążą
aż się nie mogę doczekać obiadu
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Usnal! Przkrecil sie na brzuch i usnal! Oja!
Tzn żeby nie bylo, Ponosiłam go, marudził i jęczał, odłożony zaczął płakać i już myślałam ze po ptakach ale przekręciłam go na boczek, on sam jeb na brzuch i śpi.
Tzn już sie obudził, po 50 minutach (zaczął sie kręcić Wiec dostał cyca).
Jedziemy do babci. Wymienić Yarisa na większy samochod, bo byśmy sie nie zapakowali!
Jutro wyjazd!
Co do łyżeczki to młody dzis tak szeroko otwierał jape dd dicofloru, ze aż przygotowałam kaszkę i zjadł ladnitko
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Ps. Wywaliłbym wszystko z zamrażalnika, gdyby sie go dało zapełnić halibutem
kamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
A my drogie ciocie kończyny dziś 5 miesięcy już nawet skończyliśmy o 10 30.
Mamy dziś gości, rano mamę odprawilak do domu oczywiście nie obyło się bez płaczu no ale jakoś poszło. Będę robić sałatkę mąż chce placka ale mówię mu ze dieta ale chyba mnie pokona
.madziula współczuję naprawdę oby wszystko było dobrze
Co do siadu to jak dam mu ręce to się ciągnie nie zostawia głowy od jakiś 2 tygodni ale żeby sam się podnosił to nie mówią że jak dzieci dużo w fotelikach bujakach etc to wtedy szybciej siadają Szymek się prostuje on wręcz nie lubi siedzieć cały czas chce się prostowaćżabka04, Natka-matka wariatka :), Ulfenstein, Madziuuuula, marta258, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny