WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:żabko, ja nie mogę powiedzieć że noc udana
Wiem wiem.
Ale to napewno przez zęby
Mój sąsiad pod nami mieszka robi takie akcje rodzicom.
Wczoraj tak się darljakby że skóry go obdzierali
Nie mogli go uspokoić a darl się bardzo długo ja leżałam i się martwilam żeby junior się nie obudził.
Tak słychać że szok.
No ale to dziecko, cierpi więc wiem że to nie patologia i tego dziecka np. Nie biją.
Czasami się zastanawiam jak będzie junior przechodził zabkowanie?
Córka miała cały czas gorolaczke nawet do 40st. Też krzyczała, budziła się w nocy ze zrywem i się darla -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Zabko.
Ochoty narobilas!
Ostatnio zjadłam halibuta wędzonegoale ryb nie kupiliśmy bo było po sztormie I przed kolejnym sztormem. W zamrażarce tylko 8szt fladry
Ty to chociaż masz okazję się zaopatrzyć
I masz coś w zamrażarce hihi
Jakby można było te wędzone mrozic to bym cała zamrażarke sobie zapelnila
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Ty to chociaż masz okazję się zaopatrzyć
I masz coś w zamrażarce hihi
Jakby można było te wędzone mrozic to bym cała zamrażarke sobie zapelnila
Dokładnie. Cała pełna halibuta. Rok bym kasę zbierałażabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja miałam zapisane w kalendarzu, a kalendarz mąż wyrzucił, bo przecież z zeszłego roku. Najgorzej że miałam na jutro plany, a będę musiała w domu zostać
bo jak się zjeżdża rodzina ze strony męża to każdy traktuje Filipa jak małpkę w zoo i wszyscy muszą go oglądać, na ręce brać i całować, ja nie pozwalam i później jest gadania. A babcia ostatnio mu czekoladę próbowała dać, bo jej zdaniem dziecko musi znać smak słodkiego. Więc zostaję pilnować towarzystwo
-
Dzięki Dziewczyny! To było straszne, dziecko wymiotuje i płacze, bo nie wie co się dzieje No widok okropny chwytający za serce
Od czego to mogło być, nie mam pojęcia
Teraz od pół godz gada i gada W szpitalu tez mu się podobało Gugal do lekarzy i nie wyglądało juz na to, że coś z nim nie tak
Ale oczywiście lekarz zrobił próbę trajcyjna i nie ciągnie się Nic nie mówił Ale jak już o tym nie zapomnę Czy Wasze dzieci się podciągania do siadu wszystkie?
-
Haha
mąż karmil małego (moje ulubione śniadanie ) prawie godz 120 mla jakie odgłosy z pokoju. ..jęki, marudzenie aby tata nosił
a tata tylko powtarza NIE NIE! NIE BĘDĘ CIĘ NOSIŁ
haha
ja mam to codziennie
robie gulaszowa z indyka teściowejtyle miecha pomrozilam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTego nie wiemy.
Ale może w czymś innym będzie się degustowal np. W owocu?
Mojegi trzymałem na ramieniu do bekania taki był podekscytowany wariacjami córki że beknal i ulał.
Ochaftal bodziaka
Teraz leży na macie a córka przed nim tancuje a tan na boki się tylko przekracza mało karku nie skreci.
Kamcia słyszałaś? Norma cukrów w ciąży jest teraz 140!!!!! -
nick nieaktualny