WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Musze sie wam pochwalic ze ciasto ze szpinakiem to hit ! Juz prawie go nie ma
az mi sie wierzyc nie chce ze moj maz stwierdzil ze czesciej musze je robic szok
i to wszystko zasluga naszej Angeli zdolniachy co wrzucila zdjecie tego ciasta i zains
irowala mnoe do zrobieniasarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój zjadł kaszki i nawet jej nieskonczyl pomimo że mu bardzo smakowała bo oczy mu się zamykaly hahahah
Śmiesznie to wyglądało dzioba otwierał o jeszcze a oczy spadały
Więc matka szybko przebrala i położyła na pusie
Odlatujemy......kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaczal sie przekręcać przez sen na brzuch.
Brzydko, z jedna rączka pod sobą.
Jak tylko ja sie orientuje to już nie mogę spać. Próba przekrecenia to oczywiście pobudka. Teraz to pół biedy, bo dałam cyca, który i tak by wypadał w ciągu godziny, ale co dalej?
-
Ulf, moja zasypia tylko na brzuchu. Jak zasnie to przekrecam ja na bok. Jesli z boku przekreci sie sama na plecy to budzi sie z placzem w ciagu 5sek. A czasem w nocy zdarza sie jej to kilka razy. Musze wtedy ululac ja, polozyc na brzuchu, poczekac az dobrze zasnie i znow hop na bok
chociaz teraz juz rzadziej, bo od dlugiego juz czasu sama swobodnie okreca glowke w poz na brzuchu, ale strach kiedys byl.
-
Ulf mój też tak robi i nie chce przestać
Kurde my właśnie wróciliśmy ze szpitala, zabrała nas karetka Mały wymiotowal kilka razy, nie wiem co mogło być przyczyną Nagle wszystko wróciło do normy i nas odeslali, bo oddział pediatryczy pełen chorób Jestem przerazona Wymiotowal i płakał bo nie wiedżal, co się dziejs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziuuula, oby wszystko było dobrze
współczuję
ja już na nogach, choć mogłabym się jeszcze chwilę zdrzemnąć. Mały w nocy ok 12. obudził się z takim płaczem, że przez godzinę go z mężem lulaliśmy. Przed 6 obudził się na mleczko i zasnął jakieś 20 minut temu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzła matka, zła żona
zostawiłam męża samego z dzieckiem, które się właśnie obudziło. Wystarczyło 20 minut żeby się ogarnął. Podrzuciłam Małemu tylko Sophie i pieluszkę to ciumkania, a ja sama zajęłam się kawą i sprzątaniem salonu. Niech już wie, że sobota nie jest od spania jeśli w domu jest małe dziecko! -
nick nieaktualnyWidzę że nocki udane:-)
A jak u reszty?????
Ja wstawiłam gary do mycia,pralkę hihi i włosy umylam.
Córka maluje
Mąż szuka noclegu na wczasy zamiast iść spać po nocce.
Ale to za karę jak mówiłam jedziemy tu bo fajny pensjonat, atrakcje dla dzieci w pensjonacie i w mieście to czekał nie wiem na co? A wczoraj zajrzałam i brak miejsc!
Więc szuka.....
Już się nie mogę doczekać wakacji bardziej halibuta hahahaha
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cóż. Muszę sie przyzwyczaić ze będzie spał na brzuchu.
Od północy spał do 5, gdzie znowu to ja go wzięłam na cyca.
Madziula trzymam kciuki żeby było ok. Z jednej storny dobrze ze Was odesłali. Z drugiej nic nie wiecie.