WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadrobię Was wieczorem. Wracamy do domku. Jesteśmy po laserze Liwia zniosła super
na szczęście tylko 10 impulsów, nastepny w marcu.
Było z 15 dzieci, z całymi buziami w naczyniaczkach, pani z naczyniakiem na buzi i we włosach. Efekty u dzieci są rewelacyjne u dorosłych różnie.
Gorzej z przetokąpan prof powiedział, że USG koniecznie odcinka lędźwiowego i brzucha. W marcu USG do wglądu i jeżeli przetoka będzie głęboka to do zabiegu operacyjnego. Powiedział, że taka dziurka nie jest normalna, musi być kontrolowana.
Ulfenstein, Angela89, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zqabka
najpierw bym wzieła pod uwage wszelkie zmiany w ostatnim czasie-płyn do kapieli, do plukania i nowosci w jedzonku...nie musi wszedzie wysypywac, zareagować mogły najbardziej wrazliwe czesci ciała
co jadł biwego? jednofazowo czy juz było???
-
Mybpo wizycie u pediatry mamy zrobic posiew i ogolne badanie kalu. Wedlug niej dziecko wyglada super sero śladu aby vos bylo nie tak. Do tago sprawdzila go dokladnie chyba pierwsza ktora zauwazyla dziurke, obejrzala wszystkie badania i usg. Pochwalila ze ladnie przybiera ma ponad 7.300 na ich wadze w jednej chwili nawet pokazalo 7.450.
Opierdxielila nas ze do niej a nie do pierwszego kontaktunze to musi byc jeden lekarz bo kazdy inaczej prowadzi dziecko. No nic musze poszukac jakiegos lekarza w Luxmedzie i miec tam dodatkowo bo ta na NFZ mnie drażni. -
nick nieaktualnyPlyn do płukania zmieniłam z dzidziusia na cocolino sensitive.
Płyn do kąpieli mieliśmy z ziajki a kupiłam Nivea (emolium) .
Z nowości to zjadł banana, jagody z Gruszka i malina, jabłko z mango,kaszka bezglutenowa z Babilonu.
Mm "ha" nowe które wprowadzamy nie brałam pod uwagę choć być może bo ta wysypka jest od kat banana zjadł.
Jemy cały czas jabłko z czymś tam.
Zupka jarzynowa.
Nutramigen.
-
nick nieaktualnyAjrin to czas na zmianę lekarza.
Tym bardziej że cię drażni.
Cieszę się że wszystko ok
Waga super!
Agata gratki dla Liw.
Dzielna dziewczynka.
Możesz odetchnąć nie było tak źle.
Lrf spryciarz.
Co mam wszystko odstawić? Poczekać aż zniknie i zacząć od nowa???? -
Żabka,
a nie ma np. kilku krostek tez w okolicach łokci od środka, kolan od środka?
Często uczulenie na płyny, proszki itd. ujawnia się w miejscach gdzie się najbardziej grzeje, poci ciało, tam gdzie najbardziej materiał się ociera..
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyżeby nie było, byłam w przedpokoju który się na salon otwiera i cały czas widziałam Małego. Tylko jak wkładałam jego za małe ubranka do kartonu to się odwróciłam na chwilkę. Wiedziałam że się kręci, a tu kilka ruchów i już dupcia za matą
kamciaelcia, Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia od tygodnia.
A czy może go uczulil balsam firmy la Roche-porsay????
To jest typowo dla uczuleniowych.
Właśnie byłam w łazience bo szykuje sobie wszystko do kąpieli i mi się przypomniało że wczoraj tylko klatkę piersiowa posmarować tym balsamem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 17:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Plyn do płukania zmieniłam z dzidziusia na cocolino sensitive.
Płyn do kąpieli mieliśmy z ziajki a kupiłam Nivea (emolium) .
Z nowości to zjadł banana, jagody z Gruszka i malina, jabłko z mango,kaszka bezglutenowa z Babilonu.
Mm "ha" nowe które wprowadzamy nie brałam pod uwagę choć być może bo ta wysypka jest od kat banana zjadł.
Jemy cały czas jabłko z czymś tam.
Zupka jarzynowa.
Nutramigen.agatia, żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agatia, super że Liwka tak dzielnie zniosła laser, na kolejnych już nie musisz się obawiać, a z przetoką też będzie ok, będziecie kontrolować i dziurka się zmniejszy, trzymam kciuki
A u nas Antoś dzisiaj szaleje na macie, bardzo mu się spodobały przewroty na brzuszek, cały czas ćwiczy i pierwszy raz udało mu się zrobić cały przewrót, najpierw z plecków na brzuszek i dalej na plecki, jestem z niego taka dumnaagatia, Dariah, kamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :), Skali89 lubią tę wiadomość
-
Agatia bedzie dobrze z dziurka a laser super to dobrze ze u dzieci sa super
efekty
Dodam ze dzis pierwszy raz pediatra nowa babka u ktorej bylismy zauwazyla dziurke pytala sie czy jest przetoka powoedzialam ze nie wiem bo czekamy na usg. Patrzy w papierach ze mielismy USG brzucha, dodam ze przegladnela wszystkie papiery od a do z mlodego i dodala ze przetoka powinna byc widoczna w usg brzuvha jak nic nie bylonwidac powinno byc ok ale trzeba zrobić usg odcinka lędźwiowego.
Wiec widzisz Agatia ze co lekarz to opinia ale wazne ze bedzienpod kontrola. -
nick nieaktualnyMusze sie wam pochwalic ze ciasto ze szpinakiem to hit ! Juz prawie go nie ma
az mi sie wierzyc nie chce ze moj maz stwierdzil ze czesciej musze je robic szok
i to wszystko zasluga naszej Angeli zdolniachy co wrzucila zdjecie tego ciasta i zains
irowala mnoe do zrobieniaNatka-matka wariatka :), Angela89, Dariah, Ulfenstein lubią tę wiadomość