X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • martta Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wlasnie 40min wieczornej histerii kompletnej, jezu krzyki i placz wnieboglosy i to wszystko przez to ze dzisiaj nie spal prawie nic za dnia i taka histeria prxy karmieniu teraz ze grrr... Ocxyeiscie jak sie uspokoil i zasnal to na spiocha zjadl cala butle, ehhhh... Wykonczyl mnie juz na koniec dnia teraz. Melisa i kolacja i spac!

o148p07w5riqasy7.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spal godzinę obudzil sie po 18. Chcialam go kapac po 20 ale jiz po 19 marudzil . Wiec 19:20 byla kapiel przeciagnelam masazem po kapieli do 20 no i zjadł zasypial na cycu. Oozylam do lozeczka rozbudzil sie. Wiec orzytulilam polozylam sie obok jak zasypial odlozylam znowu oczy w 5 zlotuch ale tym rwzem na boczek i bujanie pupci uspilo go. Noni spi ciekswe jak bedzie w nocy.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój usnal po 7 i śpi ...A już wczoraj taki numer wyciol i był nie kapany od jutra kapie bo 7 i zobaczymy ile będzie spał

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe, esmi, gratulacje dla Waszych maluchów, już duże chłopaki :)

U nas poprzednia noc była kiepska, jak odkładałam Antosia do łóżeczka to się obudził i szybko musiałam dać mu cyca, w końcu usnął przed 1 i pobudka o 4:30, znowu karmienie, nie chciał spać, w końcu usnął o 6 i spal do 8. A dzisiaj mały ładnie zjadł kolację i już śpi, tylko niech się nie budzi przez całą noc i da mamie pospać. Dobranoc :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 04:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po drugim karmieniu muszę zmienić system bo Szymek się przestawił i wczir po 7 dostał cyc a obudził się po 22 a nawet przed 23 i dostał butle 210 i o godzinie 2 jest gotowy do jedzenia i teraz o 4 to ja nie wiem taką butla to do rana mógłby spać nic idę spać bo za 2 h ppbodka

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas noc jako tako względna, ale czuję się jak zombie
    pogoda paskudna, może chociaż Mały będzie miał dziś lepszy humor

• Dariah Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj zaczelysmy aktywnie dzien, pobudka o 6 i rehabilitacja na 7.
    wlasnke wrocilysmy, Zoska hop do lozeczka bo zasnela w samochodzie, a ja sniadanko ;)

U nas pogoda tez kiepska, mam nadzieje ze sie rozpogodzi i pojdziemy na spacer.

Martta,
    u nas tez jak Zoska nie zrobi swoich drzemek w ciagu dnia to jest histeria...preemeczenie tak dziala na maluchy :(

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah i jak po ćwiczonkach? Ta myślałm, że Zosia odeśpi wysiłek i wczesną porę :)

Ja zdycham na zapalenie oskrzeli, oby te moje skrzaty się nie zaraziły :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) u nas kolejna nov do bani , maly usnal, po 22 o 1 juz wstal (juz od dobrych 2 miechow nie wstawal o tej godzinie) obudzil sie o 2.40 myslalam ze oszaleje dalam mu smoka poglaskalam poszedl spac wstal o 5 na jedzenie, pozniej mruczal kolo 7 i o 7.40 znow jedzenie...teraz spi ja jem sniadanie i jak bedzie spal to tez sie chwile poloze bo poprostu padam 5 czy 6 dzien tragiczne noce

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

bylas u lskarza ?

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia obstawiam skoczysława skoro kilka nocy pod rząd jest do bańki. Kładź się, jak dasz radę.

• martta Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas noc średnia nie wiem co jest temu chłopakowi ostatnio... Zasnął 20.30 potem o 22.30 płacz przez sen smoczek głaskanie zasnął po godzinie znowu więc smoczek głaskanie rzucał się pół godziny po łóżeczku zasnął. Obudził się przed trzecią na jedzenie, trochę walczył ale zasnął i na dobre wstał o 700.
    ta pogoda mglisto, paskudnie, beznadziejnie doprowadzi mnie łącznie w tym wszystkim do załamania, masakra!
    Agata dużo zdrówka!!!

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój Łobuz coś pokasływać zaczął, w nosku nadal coś zalega, może uda mi się tym razem coś więcej odciągnać? zęby nadal dokuczają, ale druga jedynka nadal się nie przebiła, pewnie stanie się to na dniach...

• Dariah Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia,
    dzisiaj bylo lepiej :) oczywiscie znow plakala ale bylo tez sporo momentow gdy byla spokojna i nawet sie usmiechnela do lekarza :) cud! :)
    Wiem ze jej to nie boli, raczej jest to dyskomfort no i przede wszystkim o ze obca osoba sie nia zajmuje. Ale to dla jej dobra wiec tak musi byc i tyle :) :)
    Tak padla jak kamien :)
    Do tego w nocy obudzila sie przed 2! Juz od 3 miesicecy sie tak nie budzila...dziwne :/

Natka-matka wariatka :), agatia lubią tę wiadomość

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzis tez kiepska noc. Wczoraj tak pieknie spala, dzis juz nie. Nie bedzie sie matka do dobrego przyzwyczajac haha :)

agatia,
    bierzesz cos na oskrzela?

Sarcia, zapewne to skok i szybciutko minie.

Dariah
    Zapewne dla Zosi to duzy wysilek. Niech odespi a mama odpocznie chwilke

My idziemy przed poludniem na kontrole z Amelka. Jeszcze troszeczke kaszle, ale smarkow i tempki brak wiec swiatelko w tunelu jest. Trzymajcie kciuki kochane.

Aaaaaa i do konca tego parszywego tygodnia pzostaly 2dni! ;)

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski

Wysłany: 3 lutego 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeby w ogole juz bylo dosc to badalam przedwczoraj tarczyce i wyszedl mi wynik 5,03 ;( maaaaasaaaaakraaaaaa ;(

5v79kzu.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka nic nie biorę z wyjątkiem psikaczy do gardła i kropli do nosa, bo rozszerzające oskrzela nie bardzo przy kp. Lekarka narazie kazała homeopatyki.
    Dariah B też płakał dwa pierwsze spotkania z rehab, a potem już było ok.
    Natka kciuki za kontrolę.

Wysłany: 3 lutego 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, wspolczuje ci zatem, bo to nic przyjemnego tak sie meczyc z choroba. W kazdej chwili w jakiej mozesz odpoczywaj, chociaz zdaje sobie sprawe jakie to trudne przy dwojce dzieci (mi ciezko znalezc chwile dla siebie przy jednym a co dopiero przy dwoch). Trzymaj sie!

5v79kzu.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka-matka wariatka :) wrote:
    Agatia, wspolczuje ci zatem, bo to nic przyjemnego tak sie meczyc z choroba. W kazdej chwili w jakiej mozesz odpoczywaj, chociaz zdaje sobie sprawe jakie to trudne przy dwojce dzieci (mi ciezko znalezc chwile dla siebie przy jednym a co dopiero przy dwoch). Trzymaj sie!
    Dzieki:-*
    Jestem astmwtykiem oskrzelowym, więc przywykłam ;) dobrze, że dzisiaj brat trochę siostrę zabawia autkami ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma jeszcze 11. a już mam dość tego dnia. Poszłabym w końcu na spacer, ale jest paskudnie na zewnątrz, Mały też nie wygląda jak okaz zdrowia, nie chcę iść z nim do przychodni, bo się boję że podłapie coś gorszego :(

‹‹ 3201 3202 3203 3204 3205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ