WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie wlasnie 40min wieczornej histerii kompletnej, jezu krzyki i placz wnieboglosy i to wszystko przez to ze dzisiaj nie spal prawie nic za dnia i taka histeria prxy karmieniu teraz ze grrr... Ocxyeiscie jak sie uspokoil i zasnal to na spiocha zjadl cala butle, ehhhh... Wykonczyl mnie juz na koniec dnia teraz. Melisa i kolacja i spac!
-
Spal godzinę obudzil sie po 18. Chcialam go kapac po 20 ale jiz po 19 marudzil . Wiec 19:20 byla kapiel przeciagnelam masazem po kapieli do 20 no i zjadł zasypial na cycu. Oozylam do lozeczka rozbudzil sie. Wiec orzytulilam polozylam sie obok jak zasypial odlozylam znowu oczy w 5 zlotuch ale tym rwzem na boczek i bujanie pupci uspilo go. Noni spi ciekswe jak bedzie w nocy.
-
Ulfe, esmi, gratulacje dla Waszych maluchów, już duże chłopaki
U nas poprzednia noc była kiepska, jak odkładałam Antosia do łóżeczka to się obudził i szybko musiałam dać mu cyca, w końcu usnął przed 1 i pobudka o 4:30, znowu karmienie, nie chciał spać, w końcu usnął o 6 i spal do 8. A dzisiaj mały ładnie zjadł kolację i już śpi, tylko niech się nie budzi przez całą noc i da mamie pospać. Dobranoc
-
My po drugim karmieniu muszę zmienić system bo Szymek się przestawił i wczir po 7 dostał cyc a obudził się po 22 a nawet przed 23 i dostał butle 210 i o godzinie 2 jest gotowy do jedzenia i teraz o 4 to ja nie wiem taką butla to do rana mógłby spać nic idę spać bo za 2 h ppbodka
-
nick nieaktualny
-
My dzisiaj zaczelysmy aktywnie dzien, pobudka o 6 i rehabilitacja na 7.
wlasnke wrocilysmy, Zoska hop do lozeczka bo zasnela w samochodzie, a ja sniadanko
U nas pogoda tez kiepska, mam nadzieje ze sie rozpogodzi i pojdziemy na spacer.
Martta,
u nas tez jak Zoska nie zrobi swoich drzemek w ciagu dnia to jest histeria...preemeczenie tak dziala na maluchy09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDzień dobry
u nas kolejna nov do bani , maly usnal, po 22 o 1 juz wstal (juz od dobrych 2 miechow nie wstawal o tej godzinie) obudzil sie o 2.40 myslalam ze oszaleje dalam mu smoka poglaskalam poszedl spac wstal o 5 na jedzenie, pozniej mruczal kolo 7 i o 7.40 znow jedzenie...teraz spi ja jem sniadanie i jak bedzie spal to tez sie chwile poloze bo poprostu padam 5 czy 6 dzien tragiczne noce
-
nick nieaktualny
-
U nas noc średnia nie wiem co jest temu chłopakowi ostatnio... Zasnął 20.30 potem o 22.30 płacz przez sen smoczek głaskanie zasnął po godzinie znowu więc smoczek głaskanie rzucał się pół godziny po łóżeczku zasnął. Obudził się przed trzecią na jedzenie, trochę walczył ale zasnął i na dobre wstał o 700.
ta pogoda mglisto, paskudnie, beznadziejnie doprowadzi mnie łącznie w tym wszystkim do załamania, masakra!
Agata dużo zdrówka!!! -
nick nieaktualny
-
Agatia,
dzisiaj bylo lepiejoczywiscie znow plakala ale bylo tez sporo momentow gdy byla spokojna i nawet sie usmiechnela do lekarza
cud!
Wiem ze jej to nie boli, raczej jest to dyskomfort no i przede wszystkim o ze obca osoba sie nia zajmuje. Ale to dla jej dobra wiec tak musi byc i tyle
Tak padla jak kamien
Do tego w nocy obudzila sie przed 2! Juz od 3 miesicecy sie tak nie budzila...dziwne
Natka-matka wariatka :), agatia lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
My dzis tez kiepska noc. Wczoraj tak pieknie spala, dzis juz nie. Nie bedzie sie matka do dobrego przyzwyczajac haha
agatia,
bierzesz cos na oskrzela?
Sarcia, zapewne to skok i szybciutko minie.
Dariah
Zapewne dla Zosi to duzy wysilek. Niech odespi a mama odpocznie chwilke
My idziemy przed poludniem na kontrole z Amelka. Jeszcze troszeczke kaszle, ale smarkow i tempki brak wiec swiatelko w tunelu jest. Trzymajcie kciuki kochane.
Aaaaaa i do konca tego parszywego tygodnia pzostaly 2dni! -
Natka nic nie biorę z wyjątkiem psikaczy do gardła i kropli do nosa, bo rozszerzające oskrzela nie bardzo przy kp. Lekarka narazie kazała homeopatyki.
Dariah B też płakał dwa pierwsze spotkania z rehab, a potem już było ok.
Natka kciuki za kontrolę.
-
Agatia, wspolczuje ci zatem, bo to nic przyjemnego tak sie meczyc z choroba. W kazdej chwili w jakiej mozesz odpoczywaj, chociaz zdaje sobie sprawe jakie to trudne przy dwojce dzieci (mi ciezko znalezc chwile dla siebie przy jednym a co dopiero przy dwoch). Trzymaj sie!
-
Natka-matka wariatka :) wrote:Agatia, wspolczuje ci zatem, bo to nic przyjemnego tak sie meczyc z choroba. W kazdej chwili w jakiej mozesz odpoczywaj, chociaz zdaje sobie sprawe jakie to trudne przy dwojce dzieci (mi ciezko znalezc chwile dla siebie przy jednym a co dopiero przy dwoch). Trzymaj sie!
Jestem astmwtykiem oskrzelowym, więc przywykłamdobrze, że dzisiaj brat trochę siostrę zabawia autkami
-
nick nieaktualny