Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • martta Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wlasnie 40min wieczornej histerii kompletnej, jezu krzyki i placz wnieboglosy i to wszystko przez to ze dzisiaj nie spal prawie nic za dnia i taka histeria prxy karmieniu teraz ze grrr... Ocxyeiscie jak sie uspokoil i zasnal to na spiocha zjadl cala butle, ehhhh... Wykonczyl mnie juz na koniec dnia teraz. Melisa i kolacja i spac!

o148p07w5riqasy7.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spal godzinę obudzil sie po 18. Chcialam go kapac po 20 ale jiz po 19 marudzil . Wiec 19:20 byla kapiel przeciagnelam masazem po kapieli do 20 no i zjadł zasypial na cycu. Oozylam do lozeczka rozbudzil sie. Wiec orzytulilam polozylam sie obok jak zasypial odlozylam znowu oczy w 5 zlotuch ale tym rwzem na boczek i bujanie pupci uspilo go. Noni spi ciekswe jak bedzie w nocy.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój usnal po 7 i śpi ...A już wczoraj taki numer wyciol i był nie kapany od jutra kapie bo 7 i zobaczymy ile będzie spał

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe, esmi, gratulacje dla Waszych maluchów, już duże chłopaki :)

U nas poprzednia noc była kiepska, jak odkładałam Antosia do łóżeczka to się obudził i szybko musiałam dać mu cyca, w końcu usnął przed 1 i pobudka o 4:30, znowu karmienie, nie chciał spać, w końcu usnął o 6 i spal do 8. A dzisiaj mały ładnie zjadł kolację i już śpi, tylko niech się nie budzi przez całą noc i da mamie pospać. Dobranoc :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 04:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po drugim karmieniu muszę zmienić system bo Szymek się przestawił i wczir po 7 dostał cyc a obudził się po 22 a nawet przed 23 i dostał butle 210 i o godzinie 2 jest gotowy do jedzenia i teraz o 4 to ja nie wiem taką butla to do rana mógłby spać nic idę spać bo za 2 h ppbodka

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas noc jako tako względna, ale czuję się jak zombie
    pogoda paskudna, może chociaż Mały będzie miał dziś lepszy humor

• Dariah Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj zaczelysmy aktywnie dzien, pobudka o 6 i rehabilitacja na 7.
    wlasnke wrocilysmy, Zoska hop do lozeczka bo zasnela w samochodzie, a ja sniadanko ;)

U nas pogoda tez kiepska, mam nadzieje ze sie rozpogodzi i pojdziemy na spacer.

Martta,
    u nas tez jak Zoska nie zrobi swoich drzemek w ciagu dnia to jest histeria...preemeczenie tak dziala na maluchy :(

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah i jak po ćwiczonkach? Ta myślałm, że Zosia odeśpi wysiłek i wczesną porę :)

Ja zdycham na zapalenie oskrzeli, oby te moje skrzaty się nie zaraziły :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) u nas kolejna nov do bani , maly usnal, po 22 o 1 juz wstal (juz od dobrych 2 miechow nie wstawal o tej godzinie) obudzil sie o 2.40 myslalam ze oszaleje dalam mu smoka poglaskalam poszedl spac wstal o 5 na jedzenie, pozniej mruczal kolo 7 i o 7.40 znow jedzenie...teraz spi ja jem sniadanie i jak bedzie spal to tez sie chwile poloze bo poprostu padam 5 czy 6 dzien tragiczne noce

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

bylas u lskarza ?

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia obstawiam skoczysława skoro kilka nocy pod rząd jest do bańki. Kładź się, jak dasz radę.

• martta Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas noc średnia nie wiem co jest temu chłopakowi ostatnio... Zasnął 20.30 potem o 22.30 płacz przez sen smoczek głaskanie zasnął po godzinie znowu więc smoczek głaskanie rzucał się pół godziny po łóżeczku zasnął. Obudził się przed trzecią na jedzenie, trochę walczył ale zasnął i na dobre wstał o 700.
    ta pogoda mglisto, paskudnie, beznadziejnie doprowadzi mnie łącznie w tym wszystkim do załamania, masakra!
    Agata dużo zdrówka!!!

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój Łobuz coś pokasływać zaczął, w nosku nadal coś zalega, może uda mi się tym razem coś więcej odciągnać? zęby nadal dokuczają, ale druga jedynka nadal się nie przebiła, pewnie stanie się to na dniach...

• Dariah Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia,
    dzisiaj bylo lepiej :) oczywiscie znow plakala ale bylo tez sporo momentow gdy byla spokojna i nawet sie usmiechnela do lekarza :) cud! :)
    Wiem ze jej to nie boli, raczej jest to dyskomfort no i przede wszystkim o ze obca osoba sie nia zajmuje. Ale to dla jej dobra wiec tak musi byc i tyle :) :)
    Tak padla jak kamien :)
    Do tego w nocy obudzila sie przed 2! Juz od 3 miesicecy sie tak nie budzila...dziwne :/

Natka-matka wariatka :), agatia lubią tę wiadomość

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzis tez kiepska noc. Wczoraj tak pieknie spala, dzis juz nie. Nie bedzie sie matka do dobrego przyzwyczajac haha :)

agatia,
    bierzesz cos na oskrzela?

Sarcia, zapewne to skok i szybciutko minie.

Dariah
    Zapewne dla Zosi to duzy wysilek. Niech odespi a mama odpocznie chwilke

My idziemy przed poludniem na kontrole z Amelka. Jeszcze troszeczke kaszle, ale smarkow i tempki brak wiec swiatelko w tunelu jest. Trzymajcie kciuki kochane.

Aaaaaa i do konca tego parszywego tygodnia pzostaly 2dni! ;)

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski

Wysłany: 3 lutego 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeby w ogole juz bylo dosc to badalam przedwczoraj tarczyce i wyszedl mi wynik 5,03 ;( maaaaasaaaaakraaaaaa ;(

5v79kzu.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka nic nie biorę z wyjątkiem psikaczy do gardła i kropli do nosa, bo rozszerzające oskrzela nie bardzo przy kp. Lekarka narazie kazała homeopatyki.
    Dariah B też płakał dwa pierwsze spotkania z rehab, a potem już było ok.
    Natka kciuki za kontrolę.

Wysłany: 3 lutego 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, wspolczuje ci zatem, bo to nic przyjemnego tak sie meczyc z choroba. W kazdej chwili w jakiej mozesz odpoczywaj, chociaz zdaje sobie sprawe jakie to trudne przy dwojce dzieci (mi ciezko znalezc chwile dla siebie przy jednym a co dopiero przy dwoch). Trzymaj sie!

5v79kzu.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka-matka wariatka :) wrote:
    Agatia, wspolczuje ci zatem, bo to nic przyjemnego tak sie meczyc z choroba. W kazdej chwili w jakiej mozesz odpoczywaj, chociaz zdaje sobie sprawe jakie to trudne przy dwojce dzieci (mi ciezko znalezc chwile dla siebie przy jednym a co dopiero przy dwoch). Trzymaj sie!
    Dzieki:-*
    Jestem astmwtykiem oskrzelowym, więc przywykłam ;) dobrze, że dzisiaj brat trochę siostrę zabawia autkami ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma jeszcze 11. a już mam dość tego dnia. Poszłabym w końcu na spacer, ale jest paskudnie na zewnątrz, Mały też nie wygląda jak okaz zdrowia, nie chcę iść z nim do przychodni, bo się boję że podłapie coś gorszego :(

‹‹ 3201 3202 3203 3204 3205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ