WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale my w skokach jesteśmy opóźnieni, dlatego nie podejrzewam skoku. Z reszta nie zauważam lepszym dni
taka moja natura, ze zauważam pogorszenie
Natomiast mimo słabej nocy i wczesnej pobudki (tata go wziął przed 7 i dał kaszkę żebym mogła pospaćwytrzymał bez problemu 3,5h aktywności
TerAz sie obudzil po (oczywiście) 42 minutachDariah lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny u nas skok kontynuacja, noc ok ale od rana marudzil dalam mu czopka i kupa poszla i poszedl spac
.
We wtorek bylam w kinie i polecam La La Land. Na poczatku myslalam ze bedzie dretwo ale potem superpiekna muzyka. No i fabuła troche dała mi do myślenia
. Wczoraj bylam z moim mezulkiem na lyzwach dzis wszystkie koscie mnie bola cholerka..
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale moalam przed chwila sytuacje, przyszedl do mojego bezdomny brudny, smierdzacy z jakimis tobolami, zmarznoety i prosil o kawalek chleba!! Nikt z okolocznych mieszkancow mu nie dal i kazdy go gonil....ja wiem ze nie kazdy ma super zycie ale zeby nie pomoc glodnemu czlowiekowi zima ? Gdzi ludzie maja serca ?
Zrobilam mu pol bohenka chleba z maslem i szynka, widzialam jak szedl i jadl i nawet nie gryzl ..chcialam mu zrobic herbate do butelki ciepla ale juz sobie poszedl moglam mu powiedziec zeby poczekal, straszne to jest. Ja wiem ze niektorzy bezdo, nymi sa na wlasne zyczenie ale co by nie bylo to nie pomoc czlowiekowi ktory prosi o jedzenie ? Nie miala bym sumieniaDariah, AJrin, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:a ile minelo od podania poprzedniego paracetamolu?
ogolnie czytalam o metodzie zbijania goraczki, ze kladziesz dziecko na swoim nagim ciele i tak lezycie i ona wkoncu przejmuje Twoja temp ciala. -
nick nieaktualnyMnie jak akis biedny prosi o poeniadze to nigdy nie daje taka mam zasade, jezeli cos potezebuje niech powie ja podejde i kupie (jezwli np. Sytuacja jest w markecie, pos marketem) ale jak przyszedl domdomu i prosil o 2 kanapki to az mnie za serce scisnelo ze my sobie siedzimy w cieplychmdomkach przed tv a ten biedny znlakany, zagubikny w zyciu czlowiek prosi o jedzenie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygorączka spadła, oby mu nic nie wyskoczyło. O 16:30 mamy dopiero wizytę. M się wkurza co nam tak ciągle każe kontrolować te bioderka, bo od znajomych tylko raz byli, a nas facet męczy. Ewentualnie jeszcze umówię go prywatnie, jakby dziś coś było nie tak
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:gorączka spadła, oby mu nic nie wyskoczyło. O 16:30 mamy dopiero wizytę. M się wkurza co nam tak ciągle każe kontrolować te bioderka, bo od znajomych tylko raz byli, a nas facet męczy. Ewentualnie jeszcze umówię go prywatnie, jakby dziś coś było nie tak
-
nick nieaktualny
-
Foxik ja bym sie cieszyla jakby ktos tak dbal moje dziecko.
Kacper sie przewraca z pleców na brzuch. W czwczoraj 2x dzisiaj juz tez to zrobil. Moze i dlatego ma skok. A wczoraj tesciowej sie wystraszyl i zaczął plakacagatia, Dariah lubią tę wiadomość
-
Sarcia,
mysle ze z Twoja smietana to jest niemozliwe zeby sie nie najadalto musi byc skok
Esmi,
gratulacje 4 miesiecy !!!
Wlasnie dzwonili do nas z centrum rehabilitacji i mamy kolejna wizyte na jutro 7 rano...!! O Matko !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny