X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiu

kup mu zel na zabkowanie Anaftin, dentinox, calgel, bobodent obojetnie jaki i smarujmu doraznie, Iguniowi pomaga i nie trze tak tych dziasel, bo on biedny 2 raczki do buzi pcha jak by mogl to i noge by dołożyl

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale my w skokach jesteśmy opóźnieni, dlatego nie podejrzewam skoku. Z reszta nie zauważam lepszym dni ;) taka moja natura, ze zauważam pogorszenie :)

Natomiast mimo słabej nocy i wczesnej pobudki (tata go wziął przed 7 i dał kaszkę żebym mogła pospać :) wytrzymał bez problemu 3,5h aktywności o.O
    TerAz sie obudzil po (oczywiście) 42 minutach :)

Dariah lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • esmi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny u nas skok kontynuacja, noc ok ale od rana marudzil dalam mu czopka i kupa poszla i poszedl spac :).
    We wtorek bylam w kinie i polecam La La Land. Na poczatku myslalam ze bedzie dretwo ale potem super :) piekna muzyka. No i fabuła troche dała mi do myślenia :). Wczoraj bylam z moim mezulkiem na lyzwach dzis wszystkie koscie mnie bola cholerka..

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• esmi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis kończymy 4 miesiace

sarcia123, Madziuuuula, żabka04, Skali89, martta, Dariah, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale moalam przed chwila sytuacje, przyszedl do mojego bezdomny brudny, smierdzacy z jakimis tobolami, zmarznoety i prosil o kawalek chleba!! Nikt z okolocznych mieszkancow mu nie dal i kazdy go gonil....ja wiem ze nie kazdy ma super zycie ale zeby nie pomoc glodnemu czlowiekowi zima ? Gdzi ludzie maja serca ?

Zrobilam mu pol bohenka chleba z maslem i szynka, widzialam jak szedl i jadl i nawet nie gryzl ..chcialam mu zrobic herbate do butelki ciepla ale juz sobie poszedl moglam mu powiedziec zeby poczekal, straszne to jest. Ja wiem ze niektorzy bezdo, nymi sa na wlasne zyczenie ale co by nie bylo to nie pomoc czlowiekowi ktory prosi o jedzenie ? Nie miala bym sumienia

Dariah, AJrin, marta258 lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia masz dobre serduszko ❤

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:19

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde i znowu ma gorączkę, dałam mu paracetamol i wysłałam na drzemkę :(
    wróciłam od kosmetyczki, zdjęła mi hybrydy i przynajmniej nie muszę się z tym sama męczyć ;)

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:19

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuuuula wrote:
    a ile minelo od podania poprzedniego paracetamolu?

ogolnie czytalam o metodzie zbijania goraczki, ze kladziesz dziecko na swoim nagim ciele i tak lezycie i ona wkoncu przejmuje Twoja temp ciala.
    teraz pierwszy raz dałam, bo rano nie miał podwyższonej temperatury nawet. Musiał dostać gorączki jak został sam z mężem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie jak akis biedny prosi o poeniadze to nigdy nie daje taka mam zasade, jezeli cos potezebuje niech powie ja podejde i kupie (jezwli np. Sytuacja jest w markecie, pos marketem) ale jak przyszedl domdomu i prosil o 2 kanapki to az mnie za serce scisnelo ze my sobie siedzimy w cieplychmdomkach przed tv a ten biedny znlakany, zagubikny w zyciu czlowiek prosi o jedzenie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ogólnie mam jakiś uraz chyba, bo kiedyś czekałam na dworcu na pociąg i podbił taki jeden i prosi o to żeby mu bułkę kupić. Miałam trochę czasu więc podskoczyłam znalazłam i mu daję, a on do mnie, że takich nie lubi i nie chce o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorączka spadła, oby mu nic nie wyskoczyło. O 16:30 mamy dopiero wizytę. M się wkurza co nam tak ciągle każe kontrolować te bioderka, bo od znajomych tylko raz byli, a nas facet męczy. Ewentualnie jeszcze umówię go prywatnie, jakby dziś coś było nie tak

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    gorączka spadła, oby mu nic nie wyskoczyło. O 16:30 mamy dopiero wizytę. M się wkurza co nam tak ciągle każe kontrolować te bioderka, bo od znajomych tylko raz byli, a nas facet męczy. Ewentualnie jeszcze umówię go prywatnie, jakby dziś coś było nie tak
    Moze dlatego ze to wcześniak? Moze cos mu nie pasuje i woli kontrolować. Ja bym sie cieszyla ze ktoś trzyma reke na pulsie

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie chyba tylko ze względu na to nam każe się pojawiać co 2 mce.
    chociaż się wypytam dzisiaj o to sadzanie dziecka do karmienia ;)

bo ogólnie z biodrami jest ok, on mówi że niedojrzałe po prostu
    reh że ma szeroki kąt

• esmi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik ja bym sie cieszyla jakby ktos tak dbal moje dziecko.
    Kacper sie przewraca z pleców na brzuch. W czwczoraj 2x dzisiaj juz tez to zrobil. Moze i dlatego ma skok. A wczoraj tesciowej sie wystraszyl i zaczął plakac

agatia, Dariah lubią tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png

• Dariah Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia,
    mysle ze z Twoja smietana to jest niemozliwe zeby sie nie najadal :) to musi byc skok ;)

Esmi,
    gratulacje 4 miesiecy !!! ;)

Wlasnie dzwonili do nas z centrum rehabilitacji i mamy kolejna wizyte na jutro 7 rano...!! O Matko !

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sobie myślę, że zahaczymy jeszcze o lidl jak będziemy wracać, a Mały będzie spał lub w względnym humorze, pieluszki się kończą i może coś jeszcze zostało z rzeczy na promocji?

• agatia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esmi brawo dla Kacpra :) czekał z obrotami na 4 mc :)
    Dariah to jutro czeka Was pobudka :) ale może po ćwiczeniach Zosia dośpi.

• Dariah Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF,
    ja bylam w Lidlu ale nic nie kupilam ;) a bylo jeszcze sporo rzeczy ;)

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
‹‹ 3199 3200 3201 3202 3203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ