WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My po pierwszej wizycie u rehabilitanta. Zosi sie nie podobalo, zdecydowanie nie
narazie bedzie sie skupiac na rozmasowaniu i rozluznieniu miesni a potem cwiczenia.
Ajrin,
zobaczymy jak bedzie z tym katarem, najwyzej w pn pojde z niaa pamietasz jaki maials probiotyk z wit c? Bo ja tez cos takiego mam ale napisane jest aby najlepiej dodac kilka kropli do mleka, soku itp...a ja kp i nie odciagam...wiec nie wiem czy moge jej dac tak na lyzeczce te kilka kropel???
LRF ,
Twoj Fifi jest cudowny i bardzo dobrze sie rozwija ! Kazde dziecko idzie w innym tempie. A sama piszesz ze zaczal sie przemieszczac! Superczyli cos nowego
Tak....sa takie dni ze mysli sie z sentymentem o tych czasach kiedy mozna bylo co sie chce i kiedy sie chce....a najgorzej ja takie mysli so jeszcze potegowane przez marudznie maluszka, straszna pogode i....faceta !!!!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
O Matko....Zosia sie tak zestresowala ta wizyta u rehabilitanta ze spi juz 4h !!!! Jak kamien !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 16:50
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyPewnie ze dziecko rozwija sie w swoim tempie każde, moj Igunio tez jest 3 tyg szhbciej urodzony i tez nie ogarnia jeszcze tehp wszystkiego jak niektore szkraby typu skrobanie sie do zabawki itd. Ale ja sie tym nie stresuje bo wiem ze bedzie robil to w swoim czasie
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:mój dziś paskudnie marudzi, gorączkuje, nie chce jeść, ja padam, płakać mi się chce.
Jutro idę ściągać hybrydy i już się cieszę że na chwilę wyrwę się z domu
i wiecie to nie jest proste, jesteśmy najstarsi, a jesteśmy w tyle ze wszystkim, ważymy najmniej i w ogóle mimo starań wiecznie czuję się gorsza
To jest wcześniak i niestety każdy wcześniak rozwija sie inaczej. Mam koleżankę ze szpitala jej syn urodzil sie w tym samym tc dzielil miedzy młoda a nim kilka dni. Widze różnice jak on byl do tylu. Ale wiesz co? Teraz wszystko wyrownal.
Druga sprawa czy Ty pamiętasz kiedy zrobilas pelen obrot? Albo kiedy zaczelas raczkowac? Niee bo to na przyszlosc nie jest wazne. Najważniejsze ze jest zdrowy. Rozwija sie? Rozwija. Dodatkowo chlopcy rozwijaja sie pozniej. Głowa do góry. Klatka do przodu i cala na przod.
Filipek ma czas, spokojnie. Ćwiczenia na prawdę duzo dajaDariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Dariah my mamy cebion witamina C w kroplach a probiotyk dicoflor. Wit C 5 ktopel dziennie dawalam na lyzeczce smiesznie sie krzywil tak samo podaje probiotyk. Ostatnio witamine C podaje po jednej kropli na smoczka 5 rszy dziennie jak widze ze cos mu sie dzieje w buzi typu plesniawki.
-
nick nieaktualny
-
Angela zdrowiejcie szybciutko!!! U mnie Liwka zdrowq, ale ja zdycham na maksa
Co do wcześniaków zgodzę się w 100%. Mają swoje prawaB pozno opanował obroty, ale potem poszedł na nóżki jako pierwszy z dzieci znajomych.
Elunia zatem spokojnie, skupcie sie na ząbkach . -
Ajrin,
Ah to ta sama wit c co ja mamczyli tez jej dam na lyzeczce te kilka kropel
super
Przesunęłam znowu szczepienie na przyszły tydzień. .bo miało być jutro ale jak ona ma katar to wolę nie ryzykować !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ja leżę zawinięte w folię odwala mi
M karmi przyniósł mi małego na buziaka
Jejku ja to jestem nieobyta na fb temat książek coś tam mamy ale matko ile tytułów coś bym kupiła ale nie wiem co więc zostanie z tym co ma bo nie mogę tego ogarnąć może jutro będzie swiezszy umysł
-
Zgadzam się z Angelą. Każde dziecko w swoim czasie. Ja już tym akurat przestałam się przejmować, bo bym osiwiała normalnie. Przykład? Mela stara się już raczkować, ale obrócić się z brzucha na plecy i na odwrót nie potrafi. Zrobi to w swoim czasie, wiem to.
Fifi jest zdolnym chłopcem i zapewne jak się mu przyjrzysz to znajdziesz takie rzeczy, w których wyprzedza inne dzieci pomimo wcześniactwa a w innych jest ciut z tyłu. Wyrówna, jestem o tym przekonana i jeszcze będziesz z uśmiechem wspominać jak to się tym denerwowałaś. -
Lrf, Fifi to super chłopak, najważniejsze że zdrowy, a wszystkiego na pewno się nauczy w swoim tempie, jest wcześniakiem więc ma prawo uczyć się wolniej, nic się nie martw, na pewno wszystko nadrobi i nadgoni rówieśników
A mój mały Antoś znowu ma coś z przybieraniem, ostatnio nie chciał butelki, mało wypijał mm no i na dzisiejszym ważeniu wyszło że przez tydzień przybrał tylko 30 gWięc dzisiaj pierwszy raz dosypaliśmy mu kaszki do mm, będziemy tak robić codziennie i za tydzień zobaczymy czy coś to pomoże.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ltr musisz zmienić nastawienie bo chyba jakiś kryzys Cię dopada jesteś wspaniałą mama i masz wspaniałego synka. Czy spanie we własnym łóżeczku jest wyznacznikiem czegoś ? Są mamy które sobie to chwała i ani myślą żeby dziecko spało gdzie indziej . Każda z nas popełnia błędy bo w większości to nasze pierwsze dziecko nic na siłę trzeba próbować konsekwentnie i już. Także głowa do góry mocny kop w tyłek i realizuj swój plan a nie kogoś
My zaraz idziemy do Lidla oby nie było milion ludzi
-
My też się witamy
nocka średnia. ..Zośka poszła spać ale po 30 min obudziła się z rykiem...udało się ją uspokoić, zasnęła i znów się obudziła z rykiem. ...chyba za dużo emocji wczoraj miała.
Marta,
Może coś mu się śniło? Mam wrażenie że nasza Mała też ma czasem koszmary...choć nie sądziłam że takie maluchy mogą mieć koszmary. Może miał wczoraj duzo emocji? Coś go zdenerwowało?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Witamy się i my. Nocka z jedną pobudką. Liwson zdrowa, matka zdycha zapalenie oskrzeli się rozchulało.
Foxiu Liw tez nie śpi w swoim łóżeczku i narazie nie będę tego zmieniać
Martta a może skok lub nadmiar bodźców. Skoro 3 dni z rzędu ppłakuje to pewnie jakiś skoczysław.