WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin,
u nas tez bylo pogorszenie po ketchupie i majonezie bo ocet w nich jest
Angela,
o Boziu...tak Was rozlozylo???ale macie pecha narazie w tymi chorobami
trzymajcie sie cieplo i kurujcie sie przede wszystkim.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
martta wrote:Ulfie u nas też tak było pierwsza dynia aż nim wstrząsnęła hehe, ale następnego dnia było już lepiej. A teraz po tygodniu zjada cały mały słoiczek i oblizuje się żeby dać mu jeszcze więc może spróbuj jeszcze 2 dni z tą dynią i zobaczysz wtedy.
bo to pewnie nowa konsystencja i nieznane smaki w pierwszym kontakcie powodują ta niechęć! Trzymamy kciuki!
A co podalaa potem? Pasternak? Marchewka? Dynia ziemniak? Jaram sie
Mimo tej reakcj. No i raczej średnia ta dynia i dla mnie -
My po kontroli. Wszystko ok tzn gardlo czyste, osluchowo czysto ale kaszel jest ;( wazylam mala i od odstatniego spotkania z waga tzn 1,5tyg temu nie przybrala nic. Doslownie ZERO. No, to mam rezultat tego mojego braku mleka przez zakichany okres i wydziwiania wczesniejszego na piersi. Dobrze, ze zero a nie zjechala jeszcze z wagi. Ech ;( jeszcze 2dni do konca tego parszywego tygodnia. Od poniedzialku MUSI byc lepiej, bo zwariuje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlf, moja dynia smakuje lepiej od dyni ze słoiczka, a coś mój gardzi gotowanymi przeze mnie obiadkami, daję kilka dni luzu, może jeszcze się ogarnie
zjadłam kilka słoiczków na próbę, ale Małemu nic takiego nawet nie dawałam do skosztowania na chwilę obecną
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Angela, ty to tam masz przeboje. Zdrowia dla maluchow.
Agatia, trzymaj sie cieplo. Wypoczywaj w kazdej wolnej minucie.
Ulf, jeszcze zasmakuje synkowi dynia i bedzie pedzlowal az mu sie beda uszy trzasc. Nasza uwielbia pasternak, az piszczy jak za wolno daje
Dariah, podziwiam za wytwalosc w diecie. Ja bylam na bezlaktozowej przez 3mies i maaasakra.
Sarcia, zgadzam sie z toba,ze czasem lepiej odpuscic kp ale to ja tak zawsze w teorii. Tez ciagle gadam, ze jeszcze chwile i rzuce to kp i pal licho, ale jakos tak nie umiem. Wystarczy, ze jedno karmienie mloda sie do mnie wtuli i tsk ladnie wypije i znow walcze. I tak do kolejnego slabszego dnia czyli conajmniej 3 w tygodniuoczywiescie nie podwazam tego, ze mm czy ko jest gorsze/lepsze bo to nieistotne czy mm czy kp byle dzieciaczek byl najedzony i zadowolony.
-
Angela zdrówka dla dzieci przede wszystkim!
Ulfie ja też smakowała mi niedobre ale mały za dynia teraz przepada, próbowaliśmy brokuła ale niestety nic z tego i marchewka, ktora smakowała ale niestety uczuliła małego. Jutro spróbujemy Hippa dynie z ziemniaczkami, zobaczymy
A tymczasem zaraz idzie w ruch dynia u nasUlfenstein lubi tę wiadomość
-
Darusia,
czyli Julka ma te suche place tylko pod pampersem? Czy gdzies indziej tez np raczki, nozki, buzia?
Natka,
u nas nie sama laktoza jest problemem a bialko mleka krowiegogdyby to byla laktoza to moglabym zjesc moje wyczekane platki z mlekiem hehe
No nie jest latwo ale da sie zycteraz jest troche gorzej bo nie wiemy od czeg ma to na buzi znowu....zeby chociaz wiedziec to byloby latwiej
zobaczymy kilka dni jeszcze ale moim kandydatem jest maslo
od poczatku wydawalo mi sie to dziwne ze nie ma reakcji po masle a wszystko co z mlekiem ma...no i sie doczekalam mysle
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Little Red Fox wrote:Ulf, moja dynia smakuje lepiej od dyni ze słoiczka, a coś mój gardzi gotowanymi przeze mnie obiadkami, daję kilka dni luzu, może jeszcze się ogarnie
zjadłam kilka słoiczków na próbę, ale Małemu nic takiego nawet nie dawałam do skosztowania na chwilę obecną
) i chyba wkrótce ugotuje Kosiowi mniamniaczka
Ale póki co chyba marchewka po dyni. Być może tez ugotowana.
Pasternak to nawet nie wiem jak wygląda, to dam ze słoiczka
Młody właśnie kończy butle od taty! Jejku jejku! Tfutfu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 14:13
martta, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulf,
hehe ja tez csasami jak czytam przepisy to widze nazwy skladnikow ktore nawet nie wiem jak wygladaja i co to jest
ostatnio dowiedzialam sie co to jest topinambur!ah ten mistrz kulinarny ktory we mnie siedzi....baaardzo gleboko ukryty
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szymek.zjadł wczoraj całego brokuła a dziś 3/4 słoiczka marchewki z kaszą manną dynia mu super smakuje ale pierwsze łyżeczki tak sobie także my jutro 2 składniki zaczynamy chyba dynia plus ziemniak jeszcze zobaczę co jest w sklepie
Jeszcze 2 godziny i weekend m wraca z pracy czeka nas sprzątanie jutro goście
-
LRF
Amelia śpi od samego początku tylko po 20 max 30min i to jedynie 2 razy w ciągu dnia. Bez znaczenia czy na spacerze czy w domu, w łóżeczku czy na rękach. Na palcach jednej dłoni mogę policzyć sytuacje, w których spała ok 1h w dzień.
Wiem, że jest ci ciężko. Może mu minie ten czas i znów będzie rozkoszował się w dziennym spanku. Oby!Ja tam ciągle mam nadzieję, że jednak tak u nas będzie
-
Madziula,
tulę mocno...
współczuję takich nocek...najgrosze jak płacze i nie wiadomo od czego, dlaczego i jak pomóc...
LRF,
a może dzisiaj jak Twój M wróci z pracy, daj mu Małego na jakiś czas a TY idź się zdrzemnij? albo niech go na jakiś spacerek mały weżmie? wykonalne czy nie bardzo?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Taaaaaa daaaaam. Amelia się wyspała. Położyłam ją o 15:30 i właśnie powitała mnie uśmiechem i radosnym gaworzeniem. Dodam jedynie, że przed tym jak ją położyłam tarła oczka i była marudna. Dostała cyca, z którego coś tam popiła i zasnęła. Odłożyłam ją, usiadłam obok i czekałam aż zaśnie tak na fest. No i pospała szumne 12min haha. Teraz byle do 18:00 bo wychodzę na fitness, przyjdę to kąpiel, cyc i nyś nyś (mam nadzieję).