WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wróciliśmy od neurologa. Młody jest zdrowy.
Lekko głowę w jedna stronę przechyla, Wiec mam go nosić na krzesełko na dwóch rękach na zmianę, bo 'pewnie nosi pani na jednej bo latwiej'.
Kontrola za dwa miesiące. Ciemiączko malutkie, ale szwami będzie głowa rosła. (Sama mam mała głowę, kask na motor i snowboard w dziale junior.
Ogólnie żal było dziecko budzić o tej 7:20
Natka-matka wariatka :), martta, Dariah, Madziuuuula, marta258 lubią tę wiadomość
-
LRF
Super, ze udalo ci sie wyspac
od razu pewnie masz inny nastroj
Angela
Jak tam twoje szkraby? Mam nadzieje, ze ich samopoczucie sie poprawia.
Ulf
Dobrze, ze wizyta u neurologa sie udala.
Agatia
No, no, no. Dobrze, ze dzieciaczki potrafia pospac. Tobie tez nalezal sie odpoczynek. Jak zdrowie?
Skali
Ciesz sie, ze dzidziuch je. Bedzie slicznie przybieral. A moze poprostu chce mu sie pic i zaspokaja pragnienie?
Ja spalam dzis az 2h. Mela ma tak straszny kaszel. No masakra ;( ona nie spala, ja nie spalam. Jedynie moj D i pies niczym sie nie przejmowali. Zaraz bede jej robic inhalacje.
Pytanie mam do mam kp. Ile razy dziennie (w ciagu 24h) srednio karmicie? Ile takich karmien wam wychodzi? Amelka je malo, rzadko. Wychodzi mi ok 5-8 karmien. Jedne sa dluzsze inne tylko 3min. -
nick nieaktualnyDziekuje ze pytasz, ogólnie towarzystwo humor miało, młoda byla (tak sie mogło wydawac w gorszej formie) a wczoraj o wiele lepiej z nia. Kuba dzis spal od 19.20 do 9 bez pobudek zaczęłam sie martwić, no ale mowia sen to zdrowie. Wstal w dobrym humorzeNatka-matka wariatka :) wrote:LRF
Super, ze udalo ci sie wyspac
od razu pewnie masz inny nastroj
Angela
Jak tam twoje szkraby? Mam nadzieje, ze ich samopoczucie sie poprawia.
Ulf
Dobrze, ze wizyta u neurologa sie udala.
Agatia
No, no, no. Dobrze, ze dzieciaczki potrafia pospac. Tobie tez nalezal sie odpoczynek. Jak zdrowie?
Skali
Ciesz sie, ze dzidziuch je. Bedzie slicznie przybieral. A moze poprostu chce mu sie pic i zaspokaja pragnienie?
Ja spalam dzis az 2h. Mela ma tak straszny kaszel. No masakra ;( ona nie spala, ja nie spalam. Jedynie moj D i pies niczym sie nie przejmowali. Zaraz bede jej robic inhalacje.
Pytanie mam do mam kp. Ile razy dziennie (w ciagu 24h) srednio karmicie? Ile takich karmien wam wychodzi? Amelka je malo, rzadko. Wychodzi mi ok 5-8 karmien. Jedne sa dluzsze inne tylko 3min. -
nick nieaktualny
-
Angela no to pieknie Kubus przespał oby dzieciaczkom szybko przeszło.
Co do strachu przed lekarzami to B miał taki czas między 4 a 10 mc. Potem się sytuacja uspokoiła. Jeszcze pediatra mówiła, że dzieci między 1,5-2 lata źle znoszą wizyty, ale nas to jakoś ominęło. Tylko B musi wiedzieć, co go czeka, żeby się nie bał. Przed USG pokazywałam mu, co lekarz będzie robił. Tydzień przed szczepieniem lub pobraniem krwi mu tłumaczę i bierze to na miękko
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak mi sie wydaje ze biedak byl w szoku bo latalismy ja i maz z nim na zmiame i nie mogl sie uspokoic
bo szlismy to mial cisze spokoj w wozku spal, weszlismy do gwarnego domu on sie przebudzil i tesciowa zaraz go cap na rece imdostolu spojrzal na wszysykich i histeria
dopiero jak ubralam mj kombinezon i wiedzial ze wychodzimy to przestal plakac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj sie jeszcze nie przemieszxza narazie opanowal pieknie lezenie na brzuchu i ttzymanie glowy, obrot z brzuszka na plecy, wyciaganie raczek po zabawke jak ja trzymam, sam tez trzyma zabawke no i wszystko wyciaga posciel ciagnie, kocyk, itd. Ale mysle ze to dobre postepy na jego wiek
Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
U nas karmien 7-8. Jedne (głównie nocne albo po drzemkowe ba śpiocha) po kilkanaście minut. Inne po 4-7.
Lrf, gratulacje z drugiego zęba. To teraz chwila spokoju Cię czeka
Ja zauważyłam ze Kosio wciąż ma gulke po szczepieniu na meningo na udzie
Nie boli go, ale jest wyczuwalna. -
Jak na 4 mc to luksiosarcia123 wrote:Moj sie jeszcze nie przemieszxza narazie opanowal pieknie lezenie na brzuchu i ttzymanie glowy, obrot z brzuszka na plecy, wyciaganie raczek po zabawke jak ja trzymam, sam tez trzyma zabawke no i wszystko wyciaga posciel ciagnie, kocyk, itd. Ale mysle ze to dobre postepy na jego wiek

zięciunio pięknie działa
sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak na 4 miesiace to super postepysarcia123 wrote:Moj sie jeszcze nie przemieszxza narazie opanowal pieknie lezenie na brzuchu i ttzymanie glowy, obrot z brzuszka na plecy, wyciaganie raczek po zabawke jak ja trzymam, sam tez trzyma zabawke no i wszystko wyciaga posciel ciagnie, kocyk, itd. Ale mysle ze to dobre postepy na jego wiek

sarcia123 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH