X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2017, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam Małemu brokuła za 4,99 zł, eko był za 16 zł
    zła matka ze mnie, żałuję kasy na warzywa :D

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mmie ciężka noc, dzieci super pospały i śpią nadal, ale mnie tak kaszel męczył, że nie mogłam się położyć. Jutro wyjazd do Warszawy z dzieciakami do neurologa, a matka zdycha ;)
    Foxiu mrożone warzywa są ok, bo te świeże to jakaś masakra cenowa w okresie zimowym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 08:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2017, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, u mnie ceny są porównywalne, a mnie osobiście nigdy nie smakowały mrożonki

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2017, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest prawie 8:30 czy moje dziecko żyje???
    nie pamiętam kiedy ostatnio tak długo spał

Dariah lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiu ja lubię mrożonki w zimie, bo te świeże ze szklarni albo spod folii to jakoś średnio.
    Ciesz się, że Fifek śpi i korzystaj :)
    Angela udanej zabawy na Smerfach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 08:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2017, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już się chyba Bandyta obudził, a miałam iść włosy myć :/

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiu a moi dalej śpią :-D mimo wypluwania płuc głowę umyłam :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia dzieki dzieki, moze nie zamienię sie w papa smerfa.

Ja gotowac jak na razie z mrozonek bede, później bede brala rzeczy od babci. Ma z różnych źródeł warzywa

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja może od jutra spróbuję drugie podejście, może faktycznie mu nie smakuje jak gotuję? Mąż się uparł że mam mu na siłę dawać, bo się pierniczą z tym rozszerzaniem za bardzo :( :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2017, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja może od jutra spróbuję drugie podejście, może faktycznie mu nie smakuje jak gotuję? Mąż się uparł że mam mu na siłę dawać, bo się pierniczą z tym rozszerzaniem za bardzo :( :(
    Na siłę nie dawaj bo sie zrazi, moze nie jest jeszcze gotowy?

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Ela nic na siłę, bo się Fidek zrazi. Może Twojego M nakarmić na siłę czymś, czego nie lubi.
    Czasem kilka razy trzeba dziecku coś podac, zanim mu zasmakuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2017, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może coś źle robię? chyba bym się załamała gdybym mu słoik bardziej zasmakował :/

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    może coś źle robię? chyba bym się załamała gdybym mu słoik bardziej zasmakował :/
    Ela Borek miał etap, że mojego nie tykał ze 2 tyg, potem miał etap, że nie tykał słoikowego, a później nie chciał papek ;)
    Na bank nic źle nie robisz. Przecież dziecko nie przychodzi z umiejętnością jedzenia, musi się tego nauczyć. Jednym idzie szybciej, innym wolniej. Może dla Filipa to jeszcze za wcześnie albo potrzebuje trochę czasu, żebym oswoić się z nowym. Spokojnie Elunia, bo Filip też Twój stres wyczuwa.
    Glowa do góry:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Pamiętaj że smak warzyw świeżych jest bardziej inteswyny niż ze słoiczka gdzie to jest bardzo pasteryzowany i przetworzony. Na pewno nic źle nie robisz. Może nie jest gotowy. Pamiętaj że pierwszy rok dziecka poznawanie smaków więc spokojnie pomalutku.

agatia lubi tę wiadomość

• marta258 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe, gratuluję udanej wizyty u neurologa :)

Lrf, super że już pojawił się drugi ząbek u Filipka :)

Angela, Kuba ładnie śpi, z takim dzieckiem można się wyspać :)

U nas ogólnie Antoś też przesypia całe noce chociaż ostatnie dwie coś się budził ale to chyba pojedyncze przypadki bo już dzisiaj spał normalnie do 7 a wczoraj usnął o 21 :)

Wczoraj byliśmy w kościele gdzie będziemy chrzcić Antosia i już mamy wszystko załatwione, podpisy nasze i chrzestnych złożone, teraz tylko czekać do chrzcin, lokal też wybrany i zarezerwowany, musimy jeszcze tylko ustalić dokładne menu i na koniec zamówić tort :)

Angela89 lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta258 wrote:
    Ulfe, gratuluję udanej wizyty u neurologa :)

Lrf, super że już pojawił się drugi ząbek u Filipka :)

Angela, Kuba ładnie śpi, z takim dzieckiem można się wyspać :)

U nas ogólnie Antoś też przesypia całe noce chociaż ostatnie dwie coś się budził ale to chyba pojedyncze przypadki bo już dzisiaj spał normalnie do 7 a wczoraj usnął o 21 :)

Wczoraj byliśmy w kościele gdzie będziemy chrzcić Antosia i już mamy wszystko załatwione, podpisy nasze i chrzestnych złożone, teraz tylko czekać do chrzcin, lokal też wybrany i zarezerwowany, musimy jeszcze tylko ustalić dokładne menu i na koniec zamówić tort :)
    Taa wyspać jeszcze fajnie by bylo gdyby jego siostra tak super spala i do nas wedrowek nie urzadzala

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta a kiedy chrzciny? Sorki jakoś mi umknęło :) bo już przygotowania pełną parą :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynu ja pqdam Ignas od ponad tygosnia wstaje co 2 godziny i w dzien i wnocy ? Kurde czy on sie nie najada moim mlekiem ze tak czesto je ? Czy juz czas rozszerzac diete impodawac w dzien obiadki a na noc kasze ? Sama juz nie wiem zglupiec mozna ale wykancza mnie fizycznie, w dzien jak w dzien ale w nocy spie po 5-6 godzin :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    No to jest najgorsze, jak się kupę kasy wyda, w domu rozpakuje zakupy, a tam prawie nic nie kupione.
    A Igunio został z tatą?

A jak dzieciarnia z Tata :) Igunio chetnie z nim zostaje Ci powiem radzimsobie ze hej i nagle umie przewinac zabawic a to ciekawe...
    Tylko przy mnie jakos nic nie umie przy dsiecku robic

no ja zagladam do lodowki i mysle gdzie te moje zakupy cholera jasna ??:)

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia bo chłopy potrafią się super zajmować, tylko nie wszyscy się z tym ujawniają ;)
    Co do Igunia to wydaje mi się, że to skok. U Liwki wszystkie skoki to było jedzenie co chwila, wiszenie na piersi i sporo płaczu. Spanie w dzień to w dalszym ciągu rarytas niezależnie od skoczysławów ;)
    Twój Iguś ładnie przybiera na wadze, więc raczej o nienajadaniu nie ma co mówić.

Sarcia otwórz lodówkę i zawołaj: oddawaj moje 200 zł złodziejko ;)

Dariah lubi tę wiadomość

‹‹ 3207 3208 3209 3210 3211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ