WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mmie ciężka noc, dzieci super pospały i śpią nadal, ale mnie tak kaszel męczył, że nie mogłam się położyć. Jutro wyjazd do Warszawy z dzieciakami do neurologa, a matka zdycha
Foxiu mrożone warzywa są ok, bo te świeże to jakaś masakra cenowa w okresie zimowym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 08:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja może od jutra spróbuję drugie podejście, może faktycznie mu nie smakuje jak gotuję? Mąż się uparł że mam mu na siłę dawać, bo się pierniczą z tym rozszerzaniem za bardzo
-
Little Red Fox wrote:ja może od jutra spróbuję drugie podejście, może faktycznie mu nie smakuje jak gotuję? Mąż się uparł że mam mu na siłę dawać, bo się pierniczą z tym rozszerzaniem za bardzo
Czasem kilka razy trzeba dziecku coś podac, zanim mu zasmakuje. -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:może coś źle robię? chyba bym się załamała gdybym mu słoik bardziej zasmakował
Na bank nic źle nie robisz. Przecież dziecko nie przychodzi z umiejętnością jedzenia, musi się tego nauczyć. Jednym idzie szybciej, innym wolniej. Może dla Filipa to jeszcze za wcześnie albo potrzebuje trochę czasu, żebym oswoić się z nowym. Spokojnie Elunia, bo Filip też Twój stres wyczuwa.
Glowa do góry:)
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:może coś źle robię? chyba bym się załamała gdybym mu słoik bardziej zasmakował
agatia lubi tę wiadomość
-
Ulfe, gratuluję udanej wizyty u neurologa
Lrf, super że już pojawił się drugi ząbek u Filipka
Angela, Kuba ładnie śpi, z takim dzieckiem można się wyspać
U nas ogólnie Antoś też przesypia całe noce chociaż ostatnie dwie coś się budził ale to chyba pojedyncze przypadki bo już dzisiaj spał normalnie do 7 a wczoraj usnął o 21
Wczoraj byliśmy w kościele gdzie będziemy chrzcić Antosia i już mamy wszystko załatwione, podpisy nasze i chrzestnych złożone, teraz tylko czekać do chrzcin, lokal też wybrany i zarezerwowany, musimy jeszcze tylko ustalić dokładne menu i na koniec zamówić tortAngela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarta258 wrote:Ulfe, gratuluję udanej wizyty u neurologa
Lrf, super że już pojawił się drugi ząbek u Filipka
Angela, Kuba ładnie śpi, z takim dzieckiem można się wyspać
U nas ogólnie Antoś też przesypia całe noce chociaż ostatnie dwie coś się budził ale to chyba pojedyncze przypadki bo już dzisiaj spał normalnie do 7 a wczoraj usnął o 21
Wczoraj byliśmy w kościele gdzie będziemy chrzcić Antosia i już mamy wszystko załatwione, podpisy nasze i chrzestnych złożone, teraz tylko czekać do chrzcin, lokal też wybrany i zarezerwowany, musimy jeszcze tylko ustalić dokładne menu i na koniec zamówić tort -
nick nieaktualnyHej dziewczynu ja pqdam Ignas od ponad tygosnia wstaje co 2 godziny i w dzien i wnocy ? Kurde czy on sie nie najada moim mlekiem ze tak czesto je ? Czy juz czas rozszerzac diete impodawac w dzien obiadki a na noc kasze ? Sama juz nie wiem zglupiec mozna ale wykancza mnie fizycznie, w dzien jak w dzien ale w nocy spie po 5-6 godzin
-
nick nieaktualnyagatia wrote:No to jest najgorsze, jak się kupę kasy wyda, w domu rozpakuje zakupy, a tam prawie nic nie kupione.
A Igunio został z tatą?
A jak dzieciarnia z TataIgunio chetnie z nim zostaje Ci powiem radzimsobie ze hej i nagle umie przewinac zabawic a to ciekawe...
Tylko przy mnie jakos nic nie umie przy dsiecku robic
no ja zagladam do lodowki i mysle gdzie te moje zakupy cholera jasna ?? -
Sarcia bo chłopy potrafią się super zajmować, tylko nie wszyscy się z tym ujawniają
Co do Igunia to wydaje mi się, że to skok. U Liwki wszystkie skoki to było jedzenie co chwila, wiszenie na piersi i sporo płaczu. Spanie w dzień to w dalszym ciągu rarytas niezależnie od skoczysławów
Twój Iguś ładnie przybiera na wadze, więc raczej o nienajadaniu nie ma co mówić.
Sarcia otwórz lodówkę i zawołaj: oddawaj moje 200 zł złodziejko
Dariah lubi tę wiadomość